Přejít na hlavní obsah
Vichy Dermablend 3D Correction korekční vyhlazující make-up SPF 25

Recenze Vichy Dermablend 3D Correction

korekční vyhlazující make-up SPF 25

I problematická pleť může být skutečně krásná. Korekční vyhlazující make-up SPF 25 Vichy Dermablend 3D Correction velmi rychle a spolehlivě zakryje všechny nedostatky pleti včetně akné a zanechá ji sametově hebkou a jemnou. Navíc pleti poskytuje ochranu před sluncem.

Koupit

I problematická pleť může být skutečně krásná. Korekční vyhlazující make-up SPF 25 Vichy Dermablend 3D Correction velmi rychle a spolehlivě zakryje všechny nedostatky pleti včetně akné a zanechá ji sametově hebkou a jemnou. Navíc pleti poskytuje ochranu před sluncem.

Koupit

Vichy Dermablend 3D Correction recenze20

3.8
72
18
8
6
25
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Veľké sklamanie, najhorší make up aký som vyskúšala
    Kopie recenze od Alena Š. z notino.sk
    29. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. velike zklamani. mam plet bez akne ale s viditelnymi pory. tento make up zalezl vsude do poru a zviditelnil je strasnym zpusobem. jak prsty tak houbickou. vyhozene penize a navic neni uplne levny. pouzivam make up od lumene matt za 300 kc ktery krasne matuje a vsechno skryje. za polovicni cenu ale o 100% lepsi.
    Veronika
    28. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Perfektní 100% krytí, hutnější, používám spíš na jaře, v zimě nebo chladnějším létě.
    Michal K.
    12. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Nedám dopustiť na tento make-up. Používam ho už roky. Mám pleť so sklonom k akné a tento mi pekne všetko prekryje. Som s ním už dlhé roky spokojná. Stačí málinko a rozotriem ho po celej tvári a vydrží mi tuba niekoľko mesiacov
    Kopie recenze od Petra z notino.sk
    3. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Výborný výrobek, odstín 25, vyhovující na problemat.pleť.
    Markéta
    8. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Make up s vysokym krytim, napriek tomu posobi prirodzene, velka spokojnost
    Kopie recenze od Denisa z notino.sk
    15. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Tento make-up mi opravdu pomohl. Nejen že je to první přípravek, který zakryje úplně každou nedokonalost, ale také pleť nezatěžuje a naopak zabraňuje zarudnutí pleti. Je opravdu vhodný pro mastnou pleť se sklonem k akné nebo s jizvami. I když s ním usnu, nemusím se bát, že ráno budu mít špatnou pleť. Naopak pupínky vysuší a druhý den po nich zbyde jen suchý stroupek.
    Anna
    18. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Čakala som viac mne však extremne zaliezal do vrások (ktoré nemám) :) a navyše som mala pocit masky. Užívala som ho teda len ako korektor v jemnej vrstve.
    Kopie recenze od Katarína z notino.sk
    3. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Já mám tento make-up moc ráda. Je krycí, řekla bych středně, ale pokud ho nanesu houbičkou a nedám ho moc, tak mi jen hezky sjednotí pleť. Je potřeba dostatečně hydratovat pleť, na suchou pleť se dle mého názoru nehodí. Make up je hutný, ale když se správně aplikuje, tak nemusí být na obličeji vidět. Já jsem spokojená a kupuji opakovaně.
    Katy
    27. června 2022
    Byla recenze užitečná?
  10. ***** nejlepší plně krycí make-up pro problematickou pleť, občas zkusím něco jiné, ale vždy se vracim, dobrý výběr z odstínů ****
    Jana D.
    25. června 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. opravdu kryje a vyhlazuje
    Ivana
    2. června 2022
    Byla recenze užitečná?
  12. Hrozný make-up, úplná maska a odtiene otrasné. Zachádza do vrások, šupinatie, vôbec dobre nedrží a odtláča sa.
    Kopie recenze od Viera z notino.sk
    27. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  13. Make up zvýrazňuje póry, mám problematickou pleť.
    Kamila
    29. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  14. Moja plet od 20ky uz 18rokov trpi vyrazkami a nasl.flakmi...jediny makeup, kt.ich zakryje.
    Kopie recenze od L z notino.sk
    23. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  15. Hľadám makeup na zakrytie tetovaní, po použití Dermacolu, ktorý je síce silný ale veľmi viditelný, som siahol po Vichy. Tento sa prispôsobí koži, je možné že na tmavé tetovania treba naniesť 2 vrstvy aby sa tetovanie úplne zakrylo, ale výsledok je super. Drží minimálne 16 hodín a netreba ho reaplikovať.
    Kopie recenze od Noro z notino.sk
    13. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  16. Mastná pleť - make up cca po 4 hodinách z obličeje zmizí, zůstane jen v pórech. Velké zklamání
    Petra T.
    30. června 2021
    Byla recenze užitečná?
  17. Nejlepší make-up na akné! Akné je hezky zakryté a póry se neucpávají. Jako finish dávám od Vichy transparentní pudr, pleť poté vypadá opravdu dobře a matně👌 Kupuji opakovaně již 5 let.
    Spejrka
    28. června 2021
    Byla recenze užitečná?
  18. Skvělé krytí, bohužel není vhodný pro suchou pleť.
    Marie
    12. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  19. Nejlepší make up co jsem kdy měla. Používám na 2 roky.. Top
    KK
    25. listopadu 2020
    Byla recenze užitečná?
  20. Pro mou plet katastrofa, odstin opal je dost do bela a to jsem bledule. Hust, neda se rozetrit, vytahuje sucha mista. Kryti dobre
    Maja
    10. listopadu 2020
    Byla recenze užitečná?