Přejít na hlavní obsah
Vichy Dercos Aminexil Clinical 5 cílená péče proti vypadávání vlasů pro ženy

Recenze Vichy Dercos Aminexil Clinical 5

cílená péče proti vypadávání vlasů pro ženy

Hustší, silnější a odolnější vlasy. Cílená péče proti vypadávání vlasů pro ženy Vichy Dercos Aminexil Clinical 5 vás překvapí svými výsledky, které budou viditelné již za 3 týdny.

Koupit

Hustší, silnější a odolnější vlasy. Cílená péče proti vypadávání vlasů pro ženy Vichy Dercos Aminexil Clinical 5 vás překvapí svými výsledky, které budou viditelné již za 3 týdny.

Koupit

Vichy Dercos Aminexil Clinical 5 recenze20

4.2
29
3
2
6
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Po spotřebování 2 balení začínají podrůstat nové vlásky, používám také šampon a kondicionér stejné značky.
    Jana
    8. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. pouzivam tretí týždeň, nemala som velke ocakavania, ale verila som ze aspon co to by to pomoct mohlo. A uprimne poviem, ze som nadmieru spokojna. Naozaj po pár dnoch, povedzme ze 5-6 dní a videla som vysledky, resp. pokrok. Pri kazdom cesaní mi vypadavalo menej a menej vlasov. Musim povedat ze ampulky pouzívam v kombinácii so samponom vichy dercos, toto kombo naozaj funguje. Ampulky su drahe, ja vzdy cakam kym bude akcia na notine a potom kupujem, aj tak su drahe, ale funguju a preto sa to oplati. Ja na rozdiel od kočiek dole mám zas pocit, ze sa mi vlasy mastnia ovela menej nez predtym, vlasy nemam zlepene ani zauzlene, vzhladom k tomu ze sa tekutina dáva na pokozku hlavy, neviem ako sa mozu zauzlit vlasy. ale samozrejme ide aj o kvalitu vlasu a pod. Kazdy mame ine vlasy:)
    Kopie recenze od SB z notino.sk
    16. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Kůru jsem začala používat na doporučení kamarádky a musím říct,že jsem opravdu mile překvapena kvalitou. Zatím jsem stihla vypoužívat 16 ampulek z 21 a vlasy mi už začaly padat mnohem méně. Ampule vlasy nemastí a aplikace je velmi snadná. Doporučuju
    Lucie
    13. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Už po 5 ampulkách zabralo proti vypadávaniu vlasov, za mňa 5/5. Nezanecháva mastný pocit pokožky hlavy, ani vlasy sa nemastia tak rýchlo u mňa.
    Kopie recenze od Liliana z notino.sk
    1. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Vlasy se lehce zlepšily kvalitou, ale vypadávání se mi zcela nezastavilo. Zkoušela jsem ještě sérum od Victoria beauty Scalp a to mi cenově i co do efektu přišlo lepší, tyto ampule od Vichy bych už příště nezakoupila.
    Petra
    11. července 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. Strasne mastia vlasy,bez objemu
    Kopie recenze od nanka z notino.sk
    17. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
  7. Super
    Kopie recenze od Jana z notino.sk
    6. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. vše OK
    Kopie recenze od Markai z notino.sk
    3. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Používam niekoľko dní a nie som spokojná. Vlasy mam po aplikácii celé zlepené, nedajú sa vôbec rozcesat. Po každom masírovani produktu do pokožky a následnej snahe o rozcesanie mi potom vypada viac vlasov než za celý deň.
    Kopie recenze od Natália z notino.sk
    7. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
  10. Ak nemáte zdravotné problémy, ktoré spôsobujú vypadávanie vlasov, tak to pomáha. Mne ampulky zabrali po niekoľkých dňoch (používam iba lokálne, odkiaľ mi vlasy vypadavaju, nie na celu vlasovu pokozku. Takto mi ampulky vydrzia dlhšie). Vlasy vypadávajú už len v takom bežnom množstve, nič tragické (ani pri umyvani). Určite odporúčam. Ja som si dokupila šampón Dercos Energising a spolu to funguje super.
    Kopie recenze od Lucia z notino.sk
    6. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
  11. Kupuji opakovaně, spokojenost s výsledkem.
    DK
    15. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
  12. opakovaný nákup, celková spokojnosť
    Kopie recenze od Jana B. z notino.sk
    31. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  13. padání vlasů po aplikaci jednoho balení se výrazně snížilo. přípravek nedráždí pokožku hlavy. k tomuto výrobku jsem zakoupila i šampon a kondicionér stejné řady. v používání stimulátoru budu určitě dlouhodobě pokračovat. výsledky jsou evidentní.
    Jana
    29. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  14. Dala jsem na recenze a moc toho lituji. Dostala jsem za příšerné peníze, 21ampulek s vodičkou, která nejenže nezastavila padání, ale po třech týdnech jsem na tom hůř než na začátku. Opravdu VELKÉ zklamání!
    Hana B.
    13. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  15. Užívala jsem 6 týdnů společně se šamponem, bohužel bez výsledku, vlasy padají stále hodně:-( Škoda, opravdu jsem tomu věřila a měla velká očekávání. Šampon doberu a budu zkoušet něco jiného. Těm, kterým pomohl, tiše závidím.
    Irena
    1. října 2021
    Byla recenze užitečná?
  16. Za mňa super produkt, ktorý skutočne funguje. Sú potrebné aspoň dve balenia aby bol efekt viditeľný. Ja som používala aj Dercos šampón. Odporúčam
    Kopie recenze od Mirka z notino.sk
    13. července 2021
    Byla recenze užitečná?
  17. Ampulky som mala pred rokom a som bola max.spokojna.Teraz je aj super cena. Nádherne vonia. Kupujem si ho na udržiavaciu kúru 😉
    Kopie recenze od Haneska z notino.sk
    19. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  18. Som s vyrobkom spokojna,vlasy padaju oveľa menej
    Kopie recenze od Gabriela z notino.sk
    21. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  19. Ak Vám nefunguje aplikátor, prepichnite si ho tupou ihlou, určite to pôjde. Každopádne, produkt som si objednala na odporúčanie kožnej lekárky. Po Covide mi začali padať vlasy v chumáčoch. Žiaľ, aj napriek každodennému používaniu mi ampulky vôbec nepomohli. Takže na poCovidový,, syndróm'' sú neúčinné. 😭
    Kopie recenze od Katka z notino.sk
    10. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  20. Použila jsem 2 balení na extrémní padání vlasů po porodu, padání se opravdu zmírnilo, a začaly výrazně dorůstat nové. Vlasy byly docela mastné, ale nevadilo mi. Nerozumím předchozím recenzím, aplikace je velmi snadná, stačí si přečíst návod...
    Dagmar H.
    1. února 2021
    Byla recenze užitečná?