Přejít na hlavní obsah
Versace Woman parfémovaná voda pro ženy

Recenze Versace Woman

parfémovaná voda pro ženy

Podlehněte romantickým květinám a šťavnatým malinám. Parfémovaná voda pro ženy Versace Woman je jako stvořená pro každou slečnu i dámu, která potřebuje dodat kapku ženskosti a cítit se svá.

Koupit

Podlehněte romantickým květinám a šťavnatým malinám. Parfémovaná voda pro ženy Versace Woman je jako stvořená pro každou slečnu i dámu, která potřebuje dodat kapku ženskosti a cítit se svá.

Koupit

Versace Woman recenze20

4.4
73
10
7
3
6
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Krásná sladší vůně na jaro - léto :)
    petra
    9. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Vôňa mi vôbec nesadla. Vonia mi, ako lacná oblievačková voňavka. Dávam plus za výdrž. Vydrží naozaj dlho.
    Kopie recenze od Tatiana z notino.sk
    27. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  3. Veľmi pekná vôňa
    Kopie recenze od Anna R. z notino.sk
    9. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Intenzivní, ale příjemná vůně, zajímavý flakón. Kupovali jsme jako dárek a velmi potěšil.
    Markéta
    30. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Velmi krásná, sladká vůně. Dlouho vydrží, hodí se spíše na jaro a léto, jsem spokojena.
    Monika
    11. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. Včera mi přišla a je to skvělá vůně,jemná a tolik ženská, vydrží opravdu.Kdo hledá vůni na jaro, léto,je tahle vůně ideální.Moc mi voní.Doporučuji i na slepo,jako u mě,je velmi decentní.A flakon je ozdobou toaletního stolku.
    Klára
    5. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
  7. som spokojna s vonou, aj napriek tomu, ze vona dlho nevydrzi
    Kopie recenze od M z notino.sk
    20. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  8. lepší už je možná jen Eros pour Femme
    Jarmila C.
    17. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  9. Krásná vůně, doporučuji.
    Zdeňka
    2. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  10. Velká spokojenost …krásně voní ,můžu doporučit .
    Soňka
    12. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  11. Tak dnes mi prišla, objednala jsem na notinu protože byla levnější než v drogerii DM, kde jsem ji poprve vyzkoušela a okouzlila mě. Musím, ale říct, že voní úplně jinak, než v DMku. Nevoní mi z Notina, říkám si, že je asi pravda, že Notino prodává fejky. Jsem zklamaná a s Notinem končím.
    Aneta
    6. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  12. Velke sklamanie, tuctova vona so slabou vydrzou, uz by som ju nekupila a neodporucam kupit bez skusania alebo ako darcek niekomu inemu
    Kopie recenze od Xx z notino.sk
    6. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  13. 100%spokojenost. Ráno jsem střikla v drogerce na ruku a ještě večer jsem ji cítila. Naštěstí ji notino má právě v akci tak objednávám. Krásná vůně.
    Aneta
    2. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  14. Nádherná vůně.
    Simona
    28. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  15. Já tedy nevím- jaký parfém dámy popisují- když o něm napíší, že ho za chvíli necítí- ale rozhodně po sprchování ( a to fest) jde cítit nááádherně!!! Ano- naprostý souhlas je ten, že vůně je značkou ideál do jara a leta! Je jemná,lehce květinová se špetkou ovoce a po cca dvou až třech hodinách tam lehce cítím i zaván jakéhosi mýdla,nebo pudru!!! Ale jen lehce…takže ti z vás- kteří jedete cely život ve značce chanel, dior a podobně- na tohle zapomeňte a ani to nezkoušejte- budete zklamaní …Ti z vás ,kteří mate raději jemnou a čistou vůni- koutě i na slepo!!! Nebudete litovat!!!
    DDD
    22. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  16. Tato vůně mi vůbec nesedla, není příjemná oproti Bright Crystal, kterou používám léta.
    Martina
    30. října 2021
    Byla recenze užitečná?
  17. Vůně nic moc, na mě nedrží, cítím jen na oblečení.
    Bohumila
    7. září 2021
    Byla recenze užitečná?
  18. Nádherná vůně,výdrž je taky skvělá. Určitě to nebyla poslední koupě tohohle parfému.
    Lenka D.
    2. září 2021
    Byla recenze užitečná?
  19. Vůni jsem objednala na slepo, jen podle recenze a voní krásně. Zrovna byl i v akci za super cenu, tak spokojenost
    Jana M.
    5. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  20. Velmi príjemna vona, za velmi prijemnu cenu. Nemá to chybu!
    Kopie recenze od Timea S. z notino.sk
    1. března 2021
    Byla recenze užitečná?