Přejít na hlavní obsah
Versace Dylan Blue Pour Homme toaletní voda pro muže

Recenze Versace Dylan Blue Pour Homme

toaletní voda pro muže

Síla, charisma a neutuchající vášeň. To vše ve vás evokuje toaletní voda Versace Dylan Blue Pour Homme. Vůně s charakterem a plná individuality, která prostřednictvím lákavých, svěžích tónů Středozemního moře vyzařuje svou svůdnou podmanivost.

Koupit

Síla, charisma a neutuchající vášeň. To vše ve vás evokuje toaletní voda Versace Dylan Blue Pour Homme. Vůně s charakterem a plná individuality, která prostřednictvím lákavých, svěžích tónů Středozemního moře vyzařuje svou svůdnou podmanivost.

Koupit

Versace Dylan Blue Pour Homme recenze20

4.9
77
10
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Perfektná vôňa na leto alebo jar nemá chybu vydrž parádna
    Kopie recenze od Lukáš z notino.sk
    23. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Top vôňa😍
    Kopie recenze od Richard z notino.sk
    1. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Příjemná vůně.
    Kamila
    12. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Jsem spokojená. Škoda že Versace nemá testery vyzkoušela bych další vůně.
    Hana
    4. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Vcelku ok
    Kopie recenze od Rado z notino.sk
    28. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Ak by som si mal vybrať iba 1 charakteristickú vôňu, ktorú by som si nechal navždy, bola by to dylan blue. Na blízku je trochu silná a ostrá, ale vo vzduchu je to to najlepšie, čo môžete cítiť. Skvelý výkon tak buďte opatrní, toto vám oslepí nos rýchlejšie ako flashbang oslepí vaše oči. Vo svojej zbierke mám takmer všetky obľúbené modré vône, ale táto je pre mňa najlepšia. Parfumér Alberto Morilas ktorý vytvoril túto vôňu je špička vo svete parfumérií. Dôrazne odporúčam vyhľadať si jeho tvorbu a parfumy ktoré namiešal a garantujem vám že to bude vždy stávka na istotu!!!
    Kopie recenze od Kamil Č. z notino.sk
    18. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    |
  7. Pre mňa jedna z najlepších toaletiek aké som mal, kupoval som na slepo a neľutujem, po vystriekaní celého flakónu určite kúpim rovno 200ml. Vôňa podľa mňa vhodná na celý rok, cez deň, večer, do práce do fitka na rande proste všade, ak chcete toaletku do každej situácie určite odporúčam Versace Dylan Blue. Výdrž je taktiež super tak ako aj intenzita. Ak sa Vám páči Dior Sauvage, toto je podľa mňa jeho lepšia verzia.
    Kopie recenze od Dalibor z notino.sk
    24. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  8. Túto vôňu používa muž ktorého som milovala. Kúpila som si ju aby som ho cítila pri sebe. Milujem tú vôňu
    Kopie recenze od Mama z notino.sk
    17. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. je to sice darcek,ale tento je pre neho topka,ktoru mu kupujem kazdorocne vrelo odporucam
    Kopie recenze od Margita B. z notino.sk
    13. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Za tu cenu není snad co vytknout. Čerstvá, sladší a zajímavá vůně (ženám voní dost) a hlavně výdrž skutečně celý den bez nutnosti obnovovat v průběhu dne.
    Erik
    7. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    |
  11. Vonia veľmi pekne, nie je príliš silný. Mne nepríde že ho dlho cítiť ale pýtajú sa ma ľudia aku značku mám že pekne vonia.
    Kopie recenze od Jakub C. z notino.sk
    2. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. Tahle vune na leto je nejlepsi mam vyzkouseno hooodne parfemu ale tenhle je pro me top. Kvalita vydrz projekce do okoli
    Pepa
    24. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  13. Zo štvorky veľkých modrých vôni /Sauvage, Y, Bleu de Chanel a Dylan Blue/ asi najmenej úspešný, ale zároveň cenovo najvýhodnejší, nenápadnejší nekorunovaný kráľ. No možno skôr princ. Kupoval som ho ako menej formálnejšiu a viac "hravú" alternatívu k Acqua Di Gio: Profumo a môžem potvrdiť, že to 100% sedí. Pôvodný plán bol taký, že si Dylan Blue nechám skôr na leto a Profumo, vďaka výraznejšiemu kadidlu, budem mať na chladnejšie /nie úplne chladné/ mesiace, ale na mojej koži je Dylan Blue pomerne sladký a hrejivejšie kadidlo tiež pomerne dominuje, aj keď až po nejakých dvoch hodinách. To je presne tá chvíľa, kedy som si túto vôňu absolútne obľúbil, úvod je pomerne rozpačitý, je to taký mix všetkého možného a preto hneď nezatracujte túto vôňu a nechajte to trochu na sebe uležať, dajte tomu čas a budete odmenení príjemnou, mužnou, všestrannou vôňou do každého počasia, situácie a ku každému možnému druhu oblečenia. No možno len na superformálne príležitosti by som k obleku a kravate volil niečo iné, napríklad to, už spomínané, Profumo. Zhrnutie: Dylan Blue sa bude páčiť väčšine, je to príjemná, výrazná ale nie agresívna vôňa do klubu, na rande aj do obchodu, nebál by som sa ani kúpe naslepo alebo ako darček všetkým vekovým kategoriam /ideálne asi 15r až 30r/, výdrž na mne presahuje úplne s prehľadom 8 hodín a cena je viac ako priaznivá. Hviezdičku dole dávam preto, že velikánom ako Bleu de Chanel atď sa proste nevyrovná, ale to je zas na inú debatu...
    Kopie recenze od Marek B. z notino.sk
    21. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    |
    Ověřená recenze
  14. Super vůně
    Zdenka Ř.
    7. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  15. Mám rád tento typ vůni..Ale intenzita a výdrž nic moc..no uvidíme až bude teplo🔥..na zimu nic moc..
    Lukas S.
    15. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  16. Darček bol pre brata , veľmi je spokojný s vôňou 😊
    Kopie recenze od Eva z notino.sk
    28. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  17. Intenzívna vôňa, výdrž úplná bomba. Zaujímavo sa mení, zo začiatku svieža a keď sa rozloží ostáva úplne iná 🤩💖ale krásna drevitá. Môj miláčik ju skombinoval s Diorom savague toaletnu vodou. Skoro som odpadla, vône sa zmiesali presne ako GIORGIO ARMANI ACQUA DI GIÒ POUR HOMME totálna identita. 👌👍 Tak ak mate radi túto vôňu, namiesate si ju sami 💪 a ta mega výrazná vôňa, ktorú ani armani nema 😁 môj keď sa nastriekal s obidvoma som išla umret, bolo ho cítiť na diaľku, takú vôňu som ešte nezažila 😁 od vtedy nesmie tieto dva dat na seba, lebo armani mi smrdí 🙄
    Kopie recenze od ANDREA S. z notino.sk
    6. října 2021
    Byla recenze užitečná?
    |
  18. Výborná mužská vôňa, univerzálna na hocijakú príležitosť, dobre nakombinovaná horkosť, sviežosť a sladkosť, ešte keby vydržala dlhšie ako 4 hodinky a nebolo by treba 10 strekov, aby ju vôbec bolo cítiť, tak jej dám aj plné skóre
    Kopie recenze od Peter z notino.sk
    9. září 2021
    Byla recenze užitečná?
  19. Krásná vůně která vydrží, rychlé dodání.Velice spokojená s dopravcem zatím nejlepší PPL.
    Tes
    9. září 2021
    Byla recenze užitečná?
  20. Nemám čo dodať Dokonalé, najlepší od módneho domu " Versace " ⭐⭐⭐⭐⭐
    Kopie recenze od Marek z notino.sk
    3. září 2021
    Byla recenze užitečná?