Přejít na hlavní obsah
Venira Vlasy, nehty, pleť gumoví medvídci pro krásné vlasy, pleť a nehty

Recenze Venira Vlasy, nehty, pleť doplněk stravy

gumoví medvídci pro krásné vlasy, pleť a nehty

Postarejte se o svůj vzhled a zdraví hravým způsobem. Doplněk stravy pro krásné vlasy, pleť a nehty Venira Gumoví medvídci obsahuje komplex 14 účinných přírodních látek, které napomáhají k pevným vlasům, pružné pleti a silným nehtům. Zdravé mlsání s lahodnou jahodovou příchutí si zamilujete. 

-15 %s kódem sale
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Postarejte se o svůj vzhled a zdraví hravým způsobem. Doplněk stravy pro krásné vlasy, pleť a nehty Venira Gumoví medvídci obsahuje komplex 14 účinných přírodních látek, které napomáhají k pevným vlasům, pružné pleti a silným nehtům. Zdravé mlsání s lahodnou jahodovou příchutí si zamilujete. 

Koupit

Venira Vlasy, nehty, pleť recenze20

4.7
81
8
2
3
Zobrazit hodnocení podle vlastností
Nejnovější
  1. Používám dohromady se srdíčky na akné a musím říct, že výsledek šel vidět po týdnu, opravdu, pleť mám znatelně lepší, nicméně to, že je to tímto produktem, mi potvrdily nehty. Ani jsem nevěděla, že je opravdu mohu mít takhle pevné, což možná trochou přehaním, ale byla jsem vážně mile překvapena, lámaly se mi pravidelně, ale teď je to již zřídka. Pojetí Veniry mám celkově ráda, a fakt, že je doplněk stravy ve formě medvídků, který je chuťově dobrý, je velký bonus. Zpětně bych u srdíček snížila hodnocení, protože tohle je pro mě dimenzionálně lepší výsledek.
    Anastázie
    17. června 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. lze vidět výsledky doporučuji
    Kristina I.
    25. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  3. Vlasy a nehty jsou pevnější. Přestaly mi padat vlasy asi o 70 % . Také mi rychleji rostou vlasy. Je pravda, zez medvídky jim od Vánoc . A budu v tom pokračovat. Super doplněk stravy
    Lucie
    12. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  4. Tento produkt používám déle než 2 měsíce. Růst nových vlasů je opravdu vidět a dodává vlasům sílu, takže vypadávání je mnohem méně viditelné. Budu ho používat i nadále :)
    Sanja C.
    6. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. První vitamíny na vlasy co jsem vyzkoušela. Chuť je výborná a začly mi rust i malé vlásky. S vypadáváním vlasů mi vůbec nepomohly.
    Kateřina J.
    18. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Tieto vitamíny som začala užívať pred týždňom, a odvtedy mám bolesti žalúdka, nevoľnosť a abnormálne akné na tvári. Strašné...
    Kopie recenze od Dušana z notino.sk
    31. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Objednala jsem na základě recenzí. Ale ani po dobrání mi absolutně v ničem nepomohl. Nedoporučuji. Při koupi levnějších vitamínů udělám lépe.
    Martinita
    28. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Za mě super, sundala jsem gelove nehty, takze me nehty byly katastrofalni, ale po vyuzivani prvniho baleni se daly dohromady! Take jsem zaznamenala mensi vypadavani vlasu, ale to je mozna i zmenou samponu a konficioneru. Budu kupovat znova.
    Sylva
    22. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Doporučuji velká spokojenost nejvíce sem zaznamenala na vlasech růst a přestaly padat
    Sima
    10. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Chuť super. Beru krátce, ale všichni kolem mne jsou nemocní a já se držím, tak snad zafungovalo to složení vitamínů.
    Kateřina H.
    11. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Užívat někdo při kojení.??
    Lucie
    7. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
  12. Po mém nejlepším rozhodnutí vyzkoušet nový doplněk stravy nemohu být šťastnější s výsledky. Tento produkt je opravdu úžasný a překonal mé očekávání. Jedním z nejvýraznějších benefitů je zlepšená kvalita, hustota a délka vlasů. Po několika týdnech užívání těchto doplňků jsem si všimla velké změny v oblasti délky, hustoty a lesku. Cítím se více svá, což mi pomáhá při zvyšování sebevědomí.
    Marta Z.
    20. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  13. Super chuť, super zlozenie . Po mesačnom užívaní bol výsledok viditeľný. Vlasy boli zdravšie, lesklejsie. Nechty pevnejšie.
    Kopie recenze od Nicole z notino.sk
    19. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  14. Z užívania doplnku som nazoaj milo prekvapená, nie len že výborne chutia - jahodova chuť je vynikajúca ale moje vlasy nechty a pleť sa mi odvďačili že sú zdravé, pružné a zmizli nedokonalosti..každý deň sa teším keď si môžem dať vitamíny v takéto forme a sú naozaj účinne, odporúčam vyskúšať nebudete ľutovať :)
    Kopie recenze od Beata S. z notino.sk
    17. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  15. Tento doplněk stravy Venira gumoví medvídci beru již více jak 1 měsíc. S jistotu mohu potvrdit lepší kvalitu vlasů, posílení nehtů bez třepení a zaskočil mě i hustší růst řas.Vrásky už v obličeji mám, ale myslím, že tělo i pro tuto oblast posílení využije a zaznamená. Za mě určitě doporučuji všem, kteří chtějí tělu pomoci zůstat v lepší kondici.
    Lada K.
    14. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  16. Medvídci opravdu chutnají jak klasické bonbonky a nemají žádný ocas. Jak začal podzim tak mi začaly hodně vypadávat vlasy a po braní těchto medvídků to zhruba po 3 týdnech přestalo. Pleť se mi krásně vypla a zmizela suchá místa. Cítím to i celkově na pokožce, po sprše necítím takové pnutí jako dříve. Za mě je tohle nejlepší kolagen na trhu v nejlepší možné formě užívání, kam se hrabou kolagenové drinky, které mají různou pachuť. Velké doporučení za mě.
    RendaČ.
    13. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  17. Jsem naprosto nadšená a překvapená najednou, že i doplněk pro dospělé může být v tak příjemné a chutné formě jakou jsou gumový medvídci Venira. Jejich výborná jahodová chuť i vůně mě láká zobnout medvídka hned po ránu a těším se na další den :D Určitě jsem pocítila zlepšení pleti, která je pružnější a jakoby sjednocenější co se tónu týče, a také nehty se mi přestaly třepit. Vlasy, které jsem si nedávno bohužel ostříhala víc, než jsem chtěla, rostou rychleji a jsou pevnější a lépe se rozčesávají. Za mě naprostá spokojenost.
    Lenka N.
    13. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  18. Od medvídku jsem nic neočekávala, ale jsem velice mile překvapená. Chutnají naprosto skvělé a člověk by si klidně dal na posezení celé balení. Největší změnu jsem zaznamenala na svých nehtech. Tak krásné, pevné a nelámavé nehty jsem dlouho neměla! Co se týče vlasů a pleti jsem výraznou změnu nezaznamenala.
    Olga A.
    12. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  19. Gumoví medvídci od značky Venira mají naprosto skvělé složení a moc příjemnou chuť a vůni. Chtěla jsem je vyzkoušet především kvůli nadměrnému vypadávání vlasů a musím říct, že po měsíci užívání vidím opravdu velký rozdíl. Vypadávání se dost zmírnilo a dokonce vlasy víc zhoustly a vyrůstají nové "baby vlásky". Po dobu užívání je i moje pleť bez větších nedokonalostí. Takže za mě můžu jen a jen doporučit.
    Eva B.
    12. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  20. Chuť príjemná, super cena a viditeľné účinky už po prvom balení
    Kopie recenze od Žaneta z notino.sk
    12. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?