Přejít na hlavní obsah
Valentino Born In Roma Yellow Dream Uomo toaletní voda pro muže

Recenze Valentino Born In Roma Yellow Dream Uomo

toaletní voda pro muže

Zářivá jako ulice v Římě, když slunce vyjde nad obzor, bude i vaše přítomnost, kdekoli se objevíte. Pánská toaletní voda Valentino Uomo Born In Roma Yellow Dream na vaší kůži nechá vystoupit na povrch vnitřní energii a odhodlání, které se na vás díky tomu stanou nepřehlédnutelnými.

Koupit

Zářivá jako ulice v Římě, když slunce vyjde nad obzor, bude i vaše přítomnost, kdekoli se objevíte. Pánská toaletní voda Valentino Uomo Born In Roma Yellow Dream na vaší kůži nechá vystoupit na povrch vnitřní energii a odhodlání, které se na vás díky tomu stanou nepřehlédnutelnými.

Koupit

Valentino Born In Roma Yellow Dream Uomo recenze16

4.5
12
2
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Dostal jsem vzoreček když jsem si kupoval dvě voňavky a musím říct že mi nádherné voní příjemná určitě příště objednám doporučuji :) :)
    Martin
    27. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  2. Příliš sladká a intenzivní !
    Michal
    13. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    |
  3. Miluju, díky téhle vůni i ráda žehlím manželova merino trika, protože ji cítím i po vyprání....
    Jana M.
    1. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Povedená vůně! Oceňuji výdrž a intenzitu. Chválím flakon i kvalitní rozprašovač - je jemnější než u jiných vůní. Přirovnal bych ji určitě k Viktor & Rolf Spicebomb.
    Tom
    17. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?
  5. Dobrá volba pro dlouhé letní noci. Výhodou je i flakón se cvočky, díky kterým se flakón dobře drží.
    Michal F.
    15. září 2021
    Byla recenze užitečná?
  6. Za mňa táto voňa nie. Nie je vyslovene škaredá, ale tento smer nie je správny pre značku Valentino. Pôsobi veľmi neucelene. Čo na vôňach neznášam. Za mňa 3 z 10
    Kopie recenze od Alchymista z notino.sk
    11. září 2021
    Byla recenze užitečná?
  7. Svěží a zároveň kořenitá vůně. Vhodná spíše na léto.
    Tomáš
    2. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  8. moje oblíbená značka. Používám hlavně přes léto, jelikož je to svěží ovocná vůně. Po zbytek roku mám Uomo Intense :-)
    Petr H.
    28. července 2021
    Byla recenze užitečná?
  9. Valentino...moja srdcovka. krásne citrusové arómu. vždy si spomeniem na dovolenku pri mori.
    Kopie recenze od Peter.K z notino.sk
    28. července 2021
    Byla recenze užitečná?
  10. Skvělá letní vůně. Osvěžující citrusové aroma.
    Jaromír S.
    28. července 2021
    Byla recenze užitečná?
  11. Dostal jsem jako dárek a jsem velmi mile překvapen. Myslím, že jsem našel svůj nový oblíbený kousek. Stylové balení, perfektní vůně, která opravdu vydrží celý den. Rozhodně doporučuji a já osobně ji nemám naposledy.
    Pavel J.
    24. července 2021
    Byla recenze užitečná?
  12. Prijemne nasladlá ,umelejšia vôňa. Skôr na jeseň vôňa, v lete by skôr dusila. Sú aj lepšie varianty za nižšiu cenu, ale dobrá vôňa, nesklame.
    Kopie recenze od Emil z notino.sk
    27. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  13. Mám všeobecně rád kombinaci sladkého a kořenitého, což tenhle parfém přesně splňuje. Chtěl bych navíc pochválit tu lahvičku, která perfektně sedí do ruky.
    Pavel T.
    4. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  14. Tato vůně je skvělá vydrž dlouhá a krásná vůně určitě doporučuji nebojtese toho pánové
    Jan P.
    1. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  15. Velmi povedená vůně, drží dlouhou (na to, že se jedná o toaletku). V něčem mi připomíná Paco Rabanne Invictus. Flakon je opravdu pseudopunkový. :D
    Karel S.
    12. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  16. Krásná, sladší pánská vůně. Trochu mi připominá Armani YOU.
    Jirka
    2. února 2021
    Byla recenze užitečná?