Přejít na hlavní obsah
Uriage Hyséac Purifying Oil čisticí olej pro mastnou pleť se sklonem k akné

Recenze Uriage Hyséac Purifying Oil

čisticí olej pro mastnou pleť se sklonem k akné

Základem krásné pleti je důkladné odlíčení a pro mastnou pleť to platí dvojnásob. Čisticí olej Uriage Hyséac Purifying Oil pleť jemně čistí, odstraňuje make-up a další nečistoty a zanechává ji svěží a dokonale čistou. Navíc si poradí i s voděodolnými líčidly a nezanechává mastný film.

Koupit

Základem krásné pleti je důkladné odlíčení a pro mastnou pleť to platí dvojnásob. Čisticí olej Uriage Hyséac Purifying Oil pleť jemně čistí, odstraňuje make-up a další nečistoty a zanechává ji svěží a dokonale čistou. Navíc si poradí i s voděodolnými líčidly a nezanechává mastný film.

Koupit

Uriage Hyséac Purifying Oil recenze11

4.2
7
2
2
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Moc příjemný olejiček, krásné čistí, pleť je po něm krásně hebka a pomáhá mi na moji problemovou pleť.
    Hana H.
    20. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Za mě je to výborný čistící olej. Naprostá paráda pro double cleansing. Tedy použít jako první krok, a poté ještě druhý produkt na gelové/pěnové bázi. Skvěle vyčistí, pomáhá i na póry na nose. Super.
    Andrea
    28. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  3. Odlíčit umí docela slušně, bohužel mi zůstane olejová vrstva, kterou musím smýt dalším přípravkem a vodou. Za mě zbytečné peníze na odličovák.
    Klára
    31. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  4. Dokonale odličuje make-up. Používám s ostatními produkty z téhle řady a jsem spokojená.
    Nikola D.
    21. června 2022
    Byla recenze užitečná?
  5. Používám sice jen chvíli, ale zatím jsem s olejem moc spokojená. Odličuje skvělé i voděodolný make up bez pocitu mastnoty. Jediné, co mě mrzí je poměrně malé balení produktu.
    Kateřina
    23. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  6. Olej pekne vyčistí pleť od nečistôt a ľahkého korektoru (make up nepoužívam), avšak zanecháva na pleti mastný film, ktorý je nutné dočistiť iným prípravkom, často mám pocit mastnejšej pleti.
    Kopie recenze od Soňa z notino.sk
    9. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  7. Dostala som od mamky k narodeninám a celkom sa trafila :) Značku Uriage mám veľmi rada a tento olej fakt funguje na moju problematickú pleť. Nemám po použití pocit mastnej pleti
    Kopie recenze od Marika z notino.sk
    22. července 2021
    Byla recenze užitečná?
  8. Skvěle mi odlíčí makeup a je příjemný na pleti :) mám mastnější pleť a bála jsem se, aby mi to pleť ještě více nezamastilo, ale vůbec. Můžu jen doporučit
    Malia
    22. července 2021
    Byla recenze užitečná?
  9. Používam na čistění pleti po odličení, nedráždí, nelepí, nezanechává pocit mastnoty
    Marie
    25. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  10. Naprostá spokojenost !!
    Lenka
    8. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  11. Olej krásně jemně voní, ihned rozpouští make-up, používám jako první krok odlíčení. Mínus vidím v tom, že neemulguje s vodou a musí se smývat mokrým ručníkem. Opět už nekoupím, jsem zvyklá na hydrofilní odličovací oleje.
    Karolina
    4. března 2021
    Byla recenze užitečná?