Přejít na hlavní obsah
Uriage ETU Thermal Water termální voda

Recenze Uriage ETU Thermal Water

termální voda

Využijte koncentrovanou ochrannou sílu vody z francouzských Alp. Termální voda Uriage získaná přímo nad pramenem v nadmořské výšce 1 600 metrů představuje bohatý zdroj minerálů a je vhodná pro celou rodinu. Výborně pleť hydratuje, zklidňuje ji při podráždění a posiluje přirozenou kožní bariéru.

Koupit

Využijte koncentrovanou ochrannou sílu vody z francouzských Alp. Termální voda Uriage získaná přímo nad pramenem v nadmořské výšce 1 600 metrů představuje bohatý zdroj minerálů a je vhodná pro celou rodinu. Výborně pleť hydratuje, zklidňuje ji při podráždění a posiluje přirozenou kožní bariéru.

Koupit

Uriage ETU Thermal Water recenze20

4.7
66
8
2
1
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Tuto termální vodu mi doporučili pan magistr v lékárně na oční alergii a účinek je neskutečný. Je lepší, než oční kapky na alergii, fakt to nechápu, ale účinek je neskutečný.
    Eva J.
    13. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Super produkt, trpím hodně na ucpané póry a černé tečky a po týdnu používání vidim veliké zlepseni
    Lada
    13. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  3. Nemám, co bych vytkla. Dělá, co má. Kupují 3. rokem.
    Tereza
    4. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Tato voda? ZÁZRAK. Už asi rok bojuji se začervenáním pleti, zkoušela jsem různé produkty proti tomuto problému (Bioderma, LRP…) a pořád nic, a s touto vodou po týdnu velké zlepšení, po cca měsíci problém téměř pryč. Výrazně uklidňuje pleť. Boží!
    Zd
    12. října 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. super, mám ju veľmi rada! :)))
    Kopie recenze od Katka z notino.sk
    4. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Zatím jsem velmi spokojená. Používám týden. Make-up lépe drží. Zdá se mi, že pleť je po něm taková hydratovaná, klidnější a jasnější. Určitě objednám znovu, už pro to osvěžení.
    Eliška M.
    17. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Termalni vodu doporucuji,velice prijemna,zklidnujici a hydratujici.
    Zakaznice N.
    4. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
  8. Neni co vytknout. Velice prijemna.
    Zakaznice N.
    12. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  9. Velice příjemné a osvěžující. Dost možná mi to zachraňuje pleť a pomáhá v boji s ekzémy a různými vyrážkami na obličeji. Od té doby, co ji používám, sleduji výrazné zlepšení (cca po 3 týdnech).
    Eliška M.
    10. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Úplne perfektná
    Kopie recenze od Dagmar J. z notino.sk
    28. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Velmi jemná mlha,příjemná na osvěžení.Používám hlavně ráno.
    Eva N.
    16. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. Termální vodu kupují opakovaně místo pleťové vody na svou citlivou pleť. Jsem alergická na přírodní složky, takže termální voda je skvělé řešení. Hydratuje a zklidňuje.
    Kateřina J.
    30. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?
  13. Na základě kladných recenzí jsem si vybrala termální vodu od Uriage především na zvýšení hydratace mé dehydrované pleťi, ale bohužel po použití mi pleť ještě víc zhrubla a vysušila. Na konec jsem ji využila pro jiný lepší účel a to jako skvělý bezoplachový kondicioner na vlasy a zklidňující vodu při holení i po holení. Jsem s ní v tomto směru velmi spokojená. Jen se za mě bohužel nehodí na pokožku obličeje určitě suché a citlivé pleťi a myslím si, že nezáleží o jakou značku jde.
    Veronika
    9. října 2021
    Byla recenze užitečná?
  14. Prostě nejlepší.
    Aleksandra B.
    23. června 2021
    Byla recenze užitečná?
  15. Dcera si tento produkt chválí, kupuje opakovaně :-)
    Martina
    6. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  16. Dobrý den. Já, všestranná alergička, jsem celkově velmi velmi spokojená.
    Drahomíra Š.
    5. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  17. Bez tohto produktu moj make-up nemoze byt ;) ani nevidem z domu!
    Kopie recenze od Lilly z notino.sk
    5. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  18. Po vyčistení pleti dobre tonizuje, hydratuje. Na nejaké podráždenia pokožky som ju ešte nepoužívala, takže neviem.
    Kopie recenze od Miroslava A. z notino.sk
    12. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?
  19. Termální vodu jsem koupila na doporučení kamarádky, používám večer po odlíčení před krémem. Používám teprve pár dní..
    Soňa
    16. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  20. Velmi kvalitní termální voda z Francie. Dělá příjemnou mlhu, rozprašuje po celém obvodu obličeje. Neirituje. Pleť udržuje svěží. Používám hlavně v létě na ochlazení.
    Eva M.
    11. srpna 2020
    Byla recenze užitečná?