Přejít na hlavní obsah
Uriage Bariéderm Cica-Cream with Copper-Zinc SPF 50+ reparativní krém s obsahem mědi a zinku SPF 50+

Recenze Uriage Bariéderm Cica-Cream with Copper-Zinc SPF 50+

reparativní krém s obsahem mědi a zinku SPF 50+

Ochrana a regenerace pro podrážděnou či poraněnou pleť 

Koupit

Ochrana a regenerace pro podrážděnou či poraněnou pleť 

Koupit

Uriage Bariéderm Cica-Cream with Copper-Zinc SPF 50+ recenze11

4.4
8
2
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Už nikdy více :D Krém je ŠÍLENĚ hutný - mám suchou a hodne citlivou pleť a krém krém na sobě nesnášela. Vštřebává se hrozně dlouho. Přijde mi, že se mi po něm i zhoršila pleť. Oceňuji, že obsahuje zinek a cica, ale to je tak všechno.
    Veronika
    9. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Na pleti super, krásná aplikace, nejdřív jsem se lekla zelené tekutiny ale krásně se rozmazava. Opravdu doporučuji 👍
    lola
    27. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Vyzkoušela jsem hodně SPF krému. Nejraději mám po zkušenostech ty asijské. Tohle ale bylo velmi mile překvapení. Krém je opravdu hutný, konzistence je zvláštní, ALE když dáte na pleť a rozpracujete, krém je úžasný! Udělá vám dewy efekt bez mastnoty, nedrolí se, nezanechává bílý povlak. Pleť je chráněna a zároveň mám pocit, že opravdu vyživuje. Da se používat pod makeup, nedělá žádné problémy. Do chladnějšího počasí perfektní!
    Ilona F.
    20. října 2023
    Byla recenze užitečná?
  4. Krém je na moji pleť dost hutný, zkusím ho během zimy. na léto mi nevyhovuje.
    Kateřina P.
    19. října 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. Balenie vydržalo presne rok, a to som krem nanašala každé ráno. Dobre hydratuje, pokožka vyzerá zdravá, pekná, bez fľakov.
    Kopie recenze od Tetiana z notino.sk
    8. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Za mna top produkt. Nejedna sa o bezny ranny SPF krem, na ktory nanasate make-up (je dost mastny). No pokial mate na tvari bolestivy ekzem a potrebujete sa chranit pred slnkom a zaroven skludnit kozu, je naozaj skvely.
    Kopie recenze od Petra D. z notino.sk
    3. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Krém obsahuje zinok a SPF 50. Na ráno, pred nanášaním make up, mi práve preto príde byť nevhodný.
    Kopie recenze od Iwoncatko z notino.sk
    11. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Dokonalý. Hydratuje (je mastnejší, takže je vhodný aj pre suchú pokožku), nedráždi, “nežmoľkuje sa” z tváre ako iné ochranné faktory…. Keby to len bolo väčšie balenie :)
    Kopie recenze od Adriána z notino.sk
    28. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. Skvělý krém na ekzém, používám ho každé ráno na obličej a krk, zatím jsem nenašla jiný krém s spf, který by mi s ekzémem dokonce pomáhal. Jako plus vidím i jeho lehce zelenou barvu, která maskuje červený ekzém. Textura je trochu zvláštní, skoro až gumová, ale brzo jsem si na ni zvykla. Jako jediné mínus je za mě smrad krému, ale zase cením, že je bez parfemace.
    Pavla
    4. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?
  10. Denní krém na zimu, který se nelehko rozmazává, ale za to drží na obličeji celý den a chrání před vysušením. Skvělé, že má i vysoký UV faktor.
    Jessi
    28. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  11. Skvělý výrobek jako svářeč ho používám na drobné popáleniny které se potom hojí rychleji a zanechávají menší jizvy doporučuji
    Jiří M.
    1. listopadu 2020
    Byla recenze užitečná?
    |