Přejít na hlavní obsah
Urban Decay Naked2 Basics paleta očních stínů

Recenze Urban Decay Naked2 Basics

paleta očních stínů

Tak univerzální, že po ní budete sahat denně. Paletka očních stínů Urban Decay Naked2 Basics se 6 hnědobéžovými odstíny je jako stvořená pro přirozené denní líčení, jež dokonale podtrhne vaši přirozenou krásu.

Koupit

Tak univerzální, že po ní budete sahat denně. Paletka očních stínů Urban Decay Naked2 Basics se 6 hnědobéžovými odstíny je jako stvořená pro přirozené denní líčení, jež dokonale podtrhne vaši přirozenou krásu.

Koupit

Urban Decay Naked2 Basics recenze14

4.2
11
1
1
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Pod stiny vzdycky pouzivam bazi pod ocni stiny (taky Urban Decay). Mam totiz velmi mastna vicka a stiny bez baze ani nanaset nezkousim. Prilis nechapu zde ty komentare, za me je ta paletka uplne TOPka! Dela krasne prirozene liceni, nemam absolutne problem s intenzitou ci vydrzi. Ale jak jsem psala, vzdy pouzivam bazi. Kdyz chci nude liceni, tak nejradeji prave saham po teto paletce. Dokonce jsme uz jednu vypouzivala az na panvicky a mam uz druhou.
    Marketa
    23. října 2023
    Byla recenze užitečná?
  2. Naprostá katastrofa, peníze vyhozené oknem, v bílem odstínu můžete štětec máchat cely den a nejde vidět nic.
    Daniela S.
    25. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Urban Decay je značka, ktorá nikdy nesklame a tak je to aj s touto paletkou. Vynikajúca konzistencia, jednoduché nanášanie. Tiene sú rovnaké aj po dlhšom čase.
    Kopie recenze od Iva L. z notino.sk
    29. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Čekala jsem víc, nejen za tu cenu, ale i za popis výrobku. Nemám ráda nějaké "křiklavé" líčení, ale toto je už téměř neviditelné, navíc vydrží krátkou dobu. Za mě zklamání.
    Zora P.
    8. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Skvela kombinace odstinu, konecna mala paletka, kde jsou vsechny stiny, ktere k liceni potrebuju a zadne kriklave barvy navic. Odstiny jsou neutralni, nemam rady teple odstiny a moc barev. V lete se po vice hodinach trochu slivaji, ale i tak koupim znovu. Delam s nimi denne slabe kourovky a na vecerni liceni staci trochu pritvrdit s cernou.
    Monika
    17. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Za mě brutální zklamání. Chtěla jsem si užít trochu "luxusu" a vyzkoušet opravdu kvalitní paletku ale výsledek? Pigmentace i výdrž opravdu nic moc. Paletka od Catrice za 150,- mi udělala daleko lepší službu. Kdyby paletka stála 200, tak ok, ale za tuhle cenu FAKT NE!
    Lenka Š.
    26. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Fantasticka farebna kombinacia, vyborna sytost farieb s ktorymi sa velmi dobre pracuje.
    Kopie recenze od Eva z notino.sk
    15. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Cely den mi urcite nevydrzi, po prichodu z prace uz jen carky v zahybech vicek, ale barvy jsou syte a lehce se aplikuji. Celkove pomer cena/kvalita neodpovida, za tu cenu bych cekala delsi vydrz a to pouzivam balzam pro delsi trvanlivost stinu
    Veronika
    13. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. Stíny jsou parádní, hezky se nanáší a co je úžasné, že vydrží dlouhou dobu na víčkách v původní aplikaci.
    Jana
    8. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  10. Perfektní paletka, krásné studené barvy, dlouhá výdrž a praktické balení
    Renata
    30. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?
  11. nepráší,krásně se stínují,vydrží celý den na oku,jsou lehké sametové.Nemám co vytknout.Jsem spokojená.
    Michaela
    23. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?
  12. Jedina paletka, kterou jsem kdy dopouzivala a koupila podruhe. Stiny jsou tak nude, ze to vic uz ani nejde :) Jsem nadsena z absence trpytek nebo extra vyraznych odstinu. S touhle sestavou jde udelat to nejjemnejsi liceni, stejne jako kourova naloz. Pro bledule doporucuji :)
    Michaela
    8. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?
    |
  13. a čo ja viem, ja som mierne sklamaná, tiene sú také... obyčajné...
    Kopie recenze od biba z notino.sk
    12. září 2021
    Byla recenze užitečná?
  14. Vyborna paletka, vhodna aj na cesty
    Kopie recenze od Anna z notino.sk
    11. června 2020
    Byla recenze užitečná?