Přejít na hlavní obsah
TRESemmé Colouring barvicí maska s arganovým olejem

Recenze TRESemmé Colouring

barvicí maska s arganovým olejem

Potřebují vaše vlasy drobné oživení a rozzáření? Když zrovna není čas objednat se k profesionálovi, barvicí maska TRESemmé Colouring Mask zvýrazní barvu vlasů a zanechá vlasy krásně zářivé a lesklé i mezi jednotlivými barveními. 

-10 %s kódem all10
Kód zadejte v košíku
-10%
Koupit

Potřebují vaše vlasy drobné oživení a rozzáření? Když zrovna není čas objednat se k profesionálovi, barvicí maska TRESemmé Colouring Mask zvýrazní barvu vlasů a zanechá vlasy krásně zářivé a lesklé i mezi jednotlivými barveními. 

Koupit

TRESemmé Colouring recenze20

3.6
17
1
3
7
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Maska nema zadny pigment. Vlasy to nijak neobarvilo. Pouzila jsem kondicioner po masce a jsou jemne.
    Táňa M.
    11. června 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Veľmi cool, kvalitná maska. Vlasy získali veľmi krásnu mliečno-čokoládovú farbu. (prirodzene mám svetlý blond) Veľmi odporúčam túto masku. Po 5 umytiach hlavy farba vydrží 😍
    Kopie recenze od Maria z notino.sk
    19. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  3. Moc nebaví,ale vlasy mám po použití hebké, takže spokojenost
    Kateřina
    30. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Za me ne. Chtela jsem zesvetlit melir, ale maska nic neudělala ani po několika použití. Mam odstín light blonde, a misto zesvetleni mi prijde ze vlasy akorat udelala tmavsi a muj melir uz ani nejde videt. A žádnou výživu taky nevidím
    Aneta
    29. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. hnedá je skvelá
    Kopie recenze od Mi z notino.sk
    21. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. ocakavania neboli naplnene, namiesto svetleho blond odtiena som mala vlasy zafarbene na rysavo :(
    Kopie recenze od Zuzana z notino.sk
    29. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. po používání moc pěkná světlá barva
    alena
    2. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  8. Dle očekávání na zbytky modré masky od Directions nechytá, a to ani po vymývací lázni. Vlasy ale ani nejsou hebké nebo lesklé, prostě nulový výsledek, proto to hodnocení.
    Anna M.
    24. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Výborná maska, naozaj krásne vybieli zažltnutú blond farbu. Som s ňou veľmi spokojná, odporúčam. Výborný produkt za dobrú cenu.
    Kopie recenze od Barbora Š. z notino.sk
    20. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Toto je nejlepší produkt na vlasy, který jsem kdy měla. Po balayage jsem měla takovou měděnou hnědou barvu, kterou jsem chtěla sjednotit bez barvení. Po tomto produktu mám vlasy krásně hnědé, sjednocené a takový lesk jsem neměla ani po odchodu od kadeřnice. Za mě skvělý výrobek, určitě pořídím znovu.
    Kateřina M.
    18. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
  11. This mask make good colour but there is one big disadvantage - she is really dry out the hair ( I make 1,5 part of usual conditioner + 1 part this colour mask, to avoid dark colour), I can't even imagine what would happen if I used only mask
    Oleksandra D.
    12. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. Na šediny opravdu nechytá ani trochu a to jsem to nechala působit více jak 30minut. Znovu určitě nekoupím.
    Lucie K.
    4. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  13. Maximálna spokojnosť, objednávam opakovane. Sebe hnedú, sestre blond
    Kopie recenze od Dana M. z notino.sk
    24. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  14. Vyskusala som variantu na blond vlasy medzi farbenim a som naozaj spokojna. Efekt bol nad ocakavania a celkovo mi maska rozziarila a osviezila odtien.
    Kopie recenze od MJ z notino.sk
    18. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  15. Za mě super
    Kokoska
    13. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  16. super, krásně stáhne žluté tóny a dodá popelavý studený odstín, velká spokojenost, vlasy jsou po aplikaci příjemné
    Kateřina
    27. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  17. Stmavila som si vlasy, neostali mi nikde flaky, vlasy sú lesklé. Som spokojná
    Kopie recenze od Soňa z notino.sk
    23. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  18. Překvapení mám šediny a krásně to chytlo za mě super věc pro ženy co mají rády pořád dokonalé vlasy. Já mám vlasy tmavě hnědé až černé a super věc mezi barvením
    Klára
    20. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  19. nechytá na šedivé vlasy, takže ak chcete oddialiť ďalšie farbenie korienkov aplikáciou tejto farbiacej masky, máte smolu. Na nefarbené aj farbené vlasy je super.
    Kopie recenze od Katarína P. z notino.sk
    19. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  20. Po aplikaci masky opravdu hodně vypadávají vlasy. NEDOPORUČUJI !
    Jana
    18. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze