Přejít na hlavní obsah
TRESemmé Biotin + Repair 7 obnovující šampon pro poškozené vlasy

Recenze TRESemmé Biotin + Repair 7

obnovující šampon pro poškozené vlasy

Skoncujte se suchými a zničenými vlasy! Regenerační šampon Tresemmé Biotin + Repair 7 viditelně napravuje až 7 druhů poškození vlasů způsobených barvením, žehlením, česáním, zaplétáním, fénováním, kulmováním či odbarvováním.

Koupit

Skoncujte se suchými a zničenými vlasy! Regenerační šampon Tresemmé Biotin + Repair 7 viditelně napravuje až 7 druhů poškození vlasů způsobených barvením, žehlením, česáním, zaplétáním, fénováním, kulmováním či odbarvováním.

Koupit

TRESemmé Biotin + Repair 7 recenze20

4.6
75
11
4
3
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Perfektní, vlasy mám po něm krásné, moc příjemná vůně
    Lenka
    15. června 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  2. Skvelý šampón na poškodené vlasy, ktorý skutočne pomáha pri ich obnove. Používam ho na farbené vlasy a som veľmi spokojná. Vlasy sú po použití lesklé a hebké na dotyk. Určite ho odporúčam.
    Kopie recenze od Magda z notino.sk
    10. června 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. S šamponem jsem spokojená, vlasy mám výrazně zdravější. Měla jsem je poškozené především z barvení a žehlení.
    Sára O.
    30. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Trápili ma veľmi poškodené a krepaté vlasy. Po použití tohto jedinečného šampónu sú moje vlasy ako znovuzrodené! Šampón navyše krásne vonia a super pení. Už po týždni sú moje vlasy oveľa zdravšie!
    Kopie recenze od Erika z notino.sk
    27. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Pro mě skvělá volba. Hned po prvním použití jsem měla vlasy jemné, lesklé a lehké :). Moje suché vlasy vypadaly okamžitě zdravěji. Rozhodně mohu doporučit
    Luba V.
    30. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  6. Šampon používám teprve pár týdnů, ale již vnímám rozdíl - vlasy nejsou tak vysušené, jsou zdravější a lesklejší, ale zároveň se nemastí u kořínků. Na mé dlouhé a lehce vlnité vlasy ideální, vyhovuje mi i vůně a konzistence. S šamponem jsem celkově moc spokojená a dokoupím i další TRESemmé produkty z této řady.
    Eliška
    29. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  7. Konečně šampon který mi vyhovuje, vlasy jsou jak od kadeřnice . Vřele doporučuji. Určitě u této značky zůstanu.
    Simona
    26. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  8. Skvělý šampon! Spokojenost.
    Lenik
    13. července 2023
    Byla recenze užitečná?
  9. šampon hezky voní, příjemná aplikace, ale na vlasech jsem moc změnu nepocítila spíše naopak mi vlasy přijdou víc suché než normálně, ale musím říct, že se mi díky němu nemastily skoro vůbec vlasy
    Kopie recenze od Marie P. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    17. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Šampon velmi krásně voní, vlasy mám po umytí v kombinaci s maskou a kondicionérem stejné značky, hladké, jemné a lesklé. Moc příjemné na dotek. Za mě určitě doporučuji.
    Kopie recenze od Andrea K. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    17. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Šampón pro poškozené vlasy je za mě super až na to že mi přijde že mastí vlasy, ale chápu to protože má dodat vlasům regeneraci a oleje které poškozené vlasy potřebují. Určitě bych ho doporučila blondýnám nebo dívkám se světlýma vlasama či s odbarvenýma vlasama.
    Kopie recenze od Dominica H. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    17. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Šampón bych určitě doporučila. Krásně voní,nevysušuje vlasy,měla jsem hned hebké a lehké vlasy. Zlepšil mi vlasy,určitě si ho budu dále kupovat. Šámpon jsem dala zkoušet u mamce s problémovýma vlasama a obe doporučujeme,žádné negativní účinky nemel.
    Kopie recenze od Nikola J. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    17. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Už jsem vyzkoušela hodně šamponu a tento bude patřit mezi top5. Vlasy krásně voní, jsou lesklé, hebké a masti se pomaleji. Jen by mohl trošku více penit, ale na krátké vlasy bude penivost stačit
    Kopie recenze od Hana K. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    17. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Tento šampon je úžasný, vlasy po něm krásně voní, nedělá lupy ani suché šupinky. 4 dny mám vlasy krásné, konečky jsou zacelené a žádné zápory nemá. Mohu jen doporučit.
    Kopie recenze od Petra S. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    17. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Tohle mi vyrazilo dech! Nečekala jsem nic moc zázraky, ale zůstala stát s otevřenou pusou v koupelně. Měla jsem docela dost zničené vlasy po barvení a jen po použití šampónu byly vlasy o minimálně 20% lepší! Po dalším mytí (tentokrát i s použitím masky) se vlasy zlepšily ještě víc. Strašně krásně voní a dobře myje. Absolutně jsem se zamilovala a už asi zůstávám u tresemme. Jediné co mě překvapilo bylo, že byl šampón o hodně větší než kondicionér (až pak mi došlo, že je to maska - kondicionér má stejný objem jako šampón)
    Kopie recenze od Martina P. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    17. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. Šampon je skvely pomocnik. Uz behem jednoho pouziti sel poznat rozdil na vlasech. Vlasy jsou strasne jemne,lehke a vypadaji zdrave. Muzu doporucit vsema 10.zatim jsem zadny zapor nenasla
    Kopie recenze od Michaela Anna R. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    17. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. Tenhle šampon jsem požívala na první mytí, vlasy vůbec nezatěžuje a hlavně necuchá!! S tím jsem měla velký problém. Takže moc doporučuji vyzkoušet i přes to ze samotný z drogerie nepoužívám tenhle u mě už asi zůstane na vždy.
    Kopie recenze od Market M. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    17. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. Od této značky TRESemmé jsem vyzkoušela už pár produktů a vždy jsem byla naprosto spokojená a to mohu říct o této řadě na poškozené vlasy. Vlasy jsou po umytí krásné, jemné. Šampon má krásnou příjemnou vůni. Vlasy po umytí vypadají svěží a krásně voní.
    Kopie recenze od Adéla P. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    17. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  19. Se šamponem jsem velice spokojená. Od doby co ho používám jsou moje vlasy vyzivene a krásně hebké. Má strašně krásné balení a nádherně voní a skvěle se nanáší, mohu jenom doporučit.
    Kopie recenze od Denisa P. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    17. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  20. Jsem moc spokojena mam po nem krasne hebke vlasy, nemam lupy a mam skvelou pokozku. Vlasy mi vyrostly za mesic o 4 cm tak jsem nadsena. Moc vsem doporucuji a cena je super
    Kopie recenze od Natalie Ž. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    17. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek