Přejít na hlavní obsah
TONI&GUY Men šampon a kondicionér 2 v 1 proti lupům

Recenze TONI&GUY Men

šampon a kondicionér 2 v 1 proti lupům

Popis:
Šampon a kondicionér proti lupům TONI&GUY MEN je pro muže vynikajícím pomocníkem v boji s lupy. Důkladně myje vlasy a čístí citlivou pokožku hlavy. Vlasová péče proti lupům pro muže TONI&GUY zanechá pokožku hlavy zregenerovanou a ošetřenou. Vaše vlasy zůstanou lesklé, svěží a hlavně bez lupů.

Koupit

Popis:
Šampon a kondicionér proti lupům TONI&GUY MEN je pro muže vynikajícím pomocníkem v boji s lupy. Důkladně myje vlasy a čístí citlivou pokožku hlavy. Vlasová péče proti lupům pro muže TONI&GUY zanechá pokožku hlavy zregenerovanou a ošetřenou. Vaše vlasy zůstanou lesklé, svěží a hlavně bez lupů.

Koupit

TONI&GUY Men recenze20

4.7
20
6
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Šampón pěkně voní a pění, příště koupím určitě znovu. Díky Notinu za tip na novinku ;)
    Zákazník z notino.cz
    11. června 2018
    Byla recenze užitečná?
  2. Stačí troška, a všechny lupy jsou pryč, veliká spokojenost,
    Eliška
    31. května 2018
    Byla recenze užitečná?
  3. Příjemné překvapení, krásně voní, dobře čistí, za mě naprostá spokojenost
    Petra
    31. května 2018
    Byla recenze užitečná?
  4. Velmi jemný a příjemně neutrálně až pánsky vonící šampon. Pro zapěnění stačí velmi malá dávka.
    Vojta
    28. května 2018
    Byla recenze užitečná?
  5. Dobrý šampón na lupiny. Požívam už 3 mesiace a konečne som sa ich zbavil. Má praktické balenie a príjemne vonia. Odporúčam všetkým, ktorí majú problémy s lupinami.
    Kopie recenze od Tomáš z notino.sk
    27. května 2018
    Byla recenze užitečná?
  6. Šampón mi odporučil môj kaderník a konečne som sa zbavil problémov s lupinami. Praktické balenie a rozumná cena. Rozhodne odporúčam.
    Kopie recenze od Marek z notino.sk
    27. května 2018
    Byla recenze užitečná?
  7. Výborný šampón. Používam asi 2 týždne a veľmi pomáha. Hlava konečne nešteklí a lupín ubúda. Balenie vydrží určite dlho, pretože šampónu stačí trocha.
    Kopie recenze od Jožo z notino.sk
    25. května 2018
    Byla recenze užitečná?
  8. Značku používá můj holič, proto jsem si šampon koupil a jsem opravdu spokojen. Lupy zmizely a vlasy jsou přirozeně lesklé. Jde opravdu o kvalitní přípravek, takže se nedivím, že se často používá i v salonech.
    Radim
    25. května 2018
    Byla recenze užitečná?
  9. Šampon v praktickém balení, příjemně voní a nedráždí pokožku. Dostal jsem ho jako dárek od přítelkyně a příjemně překvapil.
    Tomáš
    25. května 2018
    Byla recenze užitečná?
  10. Dobrý šampon, po kterém mě hlava nesvědí a lupů mám podstatně méně než dříve. Stačí ho trocha, takže balení vydrží docela dlouho. Za mě palec nahoru.
    Marek
    24. května 2018
    Byla recenze užitečná?
  11. Tento sampon nejen ze je velice prijemny vuni a nemam po jeho umyti zadne lupy, ale hlavne ocenuji jeho praktickost co se tyce obalu, da se postavit vzhuru nohama, nikde nepada, da se vypotrebovat do maxima. Za me pet hvezd, super sampon za super cenu.
    Risa
    23. května 2018
    Byla recenze užitečná?
  12. Sampon TONI&GUY Men je super na eliminaci lupu, pekne voni, a i delsi vlasy se po myti dobre rozcesavaji. Za me nejlepsi sampon na trhu proti lupum, jiny uz kupovat nebudu.
    Ondra
    23. května 2018
    Byla recenze užitečná?
  13. Příjemná jemná vůně. Nedráždí mi pokožku hlavy jako některé jiné šampony. Spokojenost.
    Hynek
    22. května 2018
    Byla recenze užitečná?
  14. Koupila jsem příteli na základě recenzí a je velmi spokojený. Lupy se mu čas od času vrací, ale tento šampon mu pomáhá zklidnit pokožku hlavy a lupy má téměř nepostřehnutelné, což je obrovský pokrok.
    Katka
    21. května 2018
    Byla recenze užitečná?
  15. Na lupy mi opravdu pomohl a vlasy se mi už ani tolik nemastí. Navíc má příjemnou vůni.
    Radek
    21. května 2018
    Byla recenze užitečná?
  16. Fajn šampon za fajn cenu. S lupy mi pomohl.
    Kamil
    21. května 2018
    Byla recenze užitečná?
  17. Příjemná vůně, která není otravná. Docela pomáhá, lepší než ty levnější šampony z drogérky.
    Tom
    16. května 2018
    Byla recenze užitečná?
  18. Manžel má delší vlasy a začal tenhle šampon používat na doporučení kadeřníka. Nevím jak moc se jeho kvalita zlepšila, ale musím říct, že je jeho oblíbený a už si tolik nestěžuje na svědění hlavy. No a za mě, moc pěkně voní :)
    Zákazník z notino.cz
    15. května 2018
    Byla recenze užitečná?
  19. Jako chlap moc často recenze nepíšu, ale konečně jsem našel šampon, co mi pomohl od mastných vlasů a nebyl určenej ženským. Takže chlapům tenhle šampon určitě doporučuju. Jen to první otevření je takový jakýsi nedomyšlený.
    Zákazník z notino.cz
    15. května 2018
    Byla recenze užitečná?
  20. Konečně 2v1 ve smyslu šampon a kondicioner pro chlapy. Vlasy jsou po něm jemné , ale ne mastné a hlavně opravdu bojuje proti lupům. Navíc si ho moje žena taky oblíbila, díky jeho suprové vůni . Sama značku TONI&GUY používá a je s ní také velmi spokojená. Muze jedine doporucit !
    Zákazník z notino.cz
    14. května 2018
    Byla recenze užitečná?