Přejít na hlavní obsah
Tiffany & Co. Tiffany & Co. parfémovaná voda pro ženy

Recenze Tiffany & Co. Tiffany & Co.

parfémovaná voda pro ženy

Dámská parfémovaná voda Tiffany & Co. je ztělesněním všeho, co luxusní šperkařská značka Tiffany & Co. představuje – vytříbeného vkusu, nadčasovosti a nenuceně sofistikované elegance.

Koupit

Dámská parfémovaná voda Tiffany & Co. je ztělesněním všeho, co luxusní šperkařská značka Tiffany & Co. představuje – vytříbeného vkusu, nadčasovosti a nenuceně sofistikované elegance.

Koupit

Tiffany & Co. Tiffany & Co. recenze20

4.6
108
14
7
7
3
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. již leta kupuji
    veronika
    26. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
  2. vždy sa k tejto voňavke vrátim- krásna, nevtieravá, čistá vôňa
    Kopie recenze od Erika z notino.sk
    23. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Vůně je vhodná na večerní nošení. Intenzitu a výdrž hodnotím kladně, je výrazná, ale nevtíravá.
    Kateřina S.
    9. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Nádherný flakon, luxusní dojem. Vůně příjemná, nejdříve svěží citrusová, pak jako by sládne a jde do květin. Fakt nádhera. Ale výdrž teda zklamání. Na zápěstí ji za hodinu necítím.
    Marcela Š.
    1. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Nádherná vůně ,která mě velice učarovala
    Renča
    19. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  6. Uz si ho nekoupim
    Jenka
    6. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. Zdravím vás dievčatá. Tiffany je vynikajúca, znova sa k nej vraciam. V januári 2019 som písala recenziu, že nie je dlhotrvácna - OMYL - bola som ňou (tou vôňou) tak navoňaná, že som ju nevnímala a brala ako samozrejmosť. Cítila som ju ešte aj večer vo vlasoch a dokonca aj ďalší deň na veciach v praní. Takže som si ju opäť zvolila na toto leto, pozdravujem vás
    Kopie recenze od ANDREA M. z notino.sk
    8. června 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Vůně, ke které se ráda vracím.
    Ivana
    20. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. Mam rada vuni Tiffany.
    Maryna M.
    10. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  10. Nádherná vůně! Spíše sladká, ale má v sobě i malý ale příjemný kousek kořeněné vůně. Za mě výdrž 4 z pěti hvězdiček. Vydržela mi celý den. Mimochodem často si všímám recenzí "po dvou hodinách ho na sobě necítím" pokud vím, tak to má správný parfém dělat. Aby nositel parfém necítil, ale okolí ano. A parfém mi byl pochválen několika lidmi :)
    Tereza T.
    22. července 2021
    Byla recenze užitečná?
    |
  11. Krásná ženská vůně.
    Kateřina V.
    22. února 2021
    Byla recenze užitečná?
  12. Zajímavá vůně, ale bohužel na mě nevydrží dlouho, spíše nedrží vůbec.
    Marie M.
    16. února 2021
    Byla recenze užitečná?
  13. Decentní příjemná vůně
    Monika
    6. února 2021
    Byla recenze užitečná?
  14. Uf!...kde začať. Jedno veľké sklamanie. Objednavala som na slepo iba cisto podla opisu, pretoze som sa chcela odmenit a potesit drahou luxusnou vonou. Zo vsetkych som si vybrala tuto, nakoľko milujem svieze citrusove vône s nadychom luxusu a podla popisu to malo byt presne ono....bohuzial citrusy tam necitim, dokonca ani kvetiny, je to cisto korenista az panska vona, a uz vobec nie je lahka a jemna ako tu niektore zeny pisu. Tazka nevyvetratelna a pre mna neznesitelna vona. Pokial cakate nieco ako Light Blue od D&G (pretoze tak na mna opis posobil a podla toho som hladala novu vonu na obmenu) tak zabudnite. Pre mna ciste sklamanie. Mrzia ma tie vyhodene peniaze, tato znacka svoj parfem jednoducho neskutocne predrazila, ak toto posluzi aspon trochu ako varovanie, splnilo to ucel.
    Kopie recenze od Silvia z notino.sk
    3. února 2021
    Byla recenze užitečná?
    |
  15. Velmi neotřelá, svěží a přesto výrazná, dlouhá výdrž. Nejvíce z ní cítím ledovou vodu a hodně květin.
    Barbora D.
    28. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?
  16. Prijemna neotrela vune, bleskove dodani
    Dana
    26. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  17. Vůni jsem objednala na základě vzorku jako dárek pro dceru. Zpočátku po nástřiku se mi zdála intenzivní , ale pak se velmi příjemně rozvoní a má takovou neotřelou jemnou vůni, nicméně výdrž není příliš dlouhá. Dceři se sice vůně líbí, ale vůbec ji na sobě necítí., prý ani okolí . Když jsem ji před rokem dostala jako vzoreček , tak se mi zdála vůně , její intenzita , silnější, a proto jsem ji objednala , ale nyní mě výdrž zklamala , ale vůně je zajímavá
    Marty
    21. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  18. Parfémem mě velmi mile překvapil. Je to krásná smyslná květinová vůně.Není sladká. Na mojí kůži se krásně rozvine . Doporučuji ženám, které chtějí mít netuctovou vůni.
    Věra
    17. července 2020
    Byla recenze užitečná?
  19. Miluju vůně, kde je kosatec, a v této vůni je krásně cítit. Ráda ji nosím
    Bára
    16. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  20. Vůně mě velice překvapila, je čistá a pudrová. Do práce ideální
    Naďa
    16. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?