Přejít na hlavní obsah
Tiffany & Co. Tiffany & Co. Intense parfémovaná voda pro ženy

Recenze Tiffany & Co. Tiffany & Co. Intense

parfémovaná voda pro ženy

Dámská parfémovaná voda Tiffany & Co. Intense je výraznější interpretací výsostně elegantní vůně Tiffany & Co. z roku 2017. Zakuste i vy pocit nezaměnitelného luxusu v novém, smyslnějším vyznění.

Koupit

Dámská parfémovaná voda Tiffany & Co. Intense je výraznější interpretací výsostně elegantní vůně Tiffany & Co. z roku 2017. Zakuste i vy pocit nezaměnitelného luxusu v novém, smyslnějším vyznění.

Koupit

Tiffany & Co. Tiffany & Co. Intense recenze20

4.3
25
2
2
3
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Ako milujem Tiffany vôňu,tak táto intense je pre mňa príšerná.Je v nej niečo,čo mi pripomína voňavky starších paničiek.Za mňa sklamanie jak svet na rozdiel od prvej vône.
    Kopie recenze od Zuzana S. z notino.sk
    23. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  2. Krásná vůně. Není tuctová. Nemám ráda sladké vůně, ale tahle je jemná. Koupeno jako dárek po dlouhém hledání a stálo mě to tentokrát hodně přemáhání dát ho pryč. Na oblečení vydrží velmi dlouho.
    Olga
    20. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
  3. užasná vůně,,všichni se ptají co je to zač?:)
    Eva H.
    14. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
  4. Mám stejný pocit,jako Eva B.
    Jana M.
    12. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Tento parfém jsem zakoupila ihned, když byl nový. Byla jsem nadšená, výdrž dlouhá i na oblečení, luxusní vůně, nevšední. Všichni kolem byli zvědaví, co tak krásně voní. Nyní jsem parfém zakoupila znovu. Je to nebe a dudy. S tou původní vůní se vůbec nedá srovnat. Voní naprosto obyčejně, lacině a výdrž žádná. Mám podezření, že jsem podvedená, že tento parfém, který nyní mám, je sprostý padělek.
    Eva B.
    8. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    |
    Ověřená recenze
  6. Vôňa je krásna ... mne veľmi nesadla ... niečo mi na nej prekáža ... po čase sa intenzita vône zmierni a je to znesiteľné ... nič pre milovníkov Armani my way, Viktor & Rolf Flowerbomb Nectar, Gucci Bloom ...
    Kopie recenze od Veronika S. z notino.sk
    23. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  7. Jemná kvetinovo púdrova vôňa... veľmi jemná a príjemná, ľahučká ako pierko... nevtieravá a pôsobí luxusne...
    Kopie recenze od Jarka z notino.sk
    23. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  8. Kto ma rad pudrove parfemy...neolutuje! Naaadherna :)
    Kopie recenze od Lenka z notino.sk
    2. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  9. Veľmi pekná vôňa a vydrz
    Kopie recenze od Daniela z notino.sk
    27. září 2021
    Byla recenze užitečná?
  10. Hledala jsem parfém podobný Dior Homme a dopátrala jsem se této vůně, kterou jsem zakoupila naslepo. Prvně mě uchvátilo její balení, je naprosto nádherní a luxusní, stejně tak flakón, který působí jako diamant. Vůně je opravdu podobná Dior Homme, ale více ženská. Je jemná a zároveň intenzivní, za mě velké ANO. Našla jsem vůni, kterou jsem si roky představovala.
    Andrea V.
    4. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  11. Krásná neotřelá vůně.
    Eva
    8. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  12. kupovala jsem podle recenzí a nezklamala,voní krásně,jemně
    Radka
    12. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  13. Krásná vůně, jemná ale intenzivní. Působí luxusně ne lacině a těžce. Doporučuji i jako výběr volíte li dárek.
    Monik
    20. srpna 2020
    Byla recenze užitečná?
  14. Koupila jsem bez otestování, zklamala mne. Možná jen na mně tuctová, ničím neoriginální, výdrž průměr. Faktem je, že jsem náročná a hodně vůní mi nesedí a nevoní.......
    Eva
    17. srpna 2020
    Byla recenze užitečná?
  15. Po dlouhé době ,vuně co zato stoji na leto ale i na zimu nebo podzim na zvednuti nálady , svěží , lehká, velmi příjemné tony květin, drží opravdu super a dlouho.
    lenka h.
    13. února 2020
    Byla recenze užitečná?
  16. Veľmi pekná vôňa, elegantná, neomráči okoloidúcich do bezvedomia. Vhodná do chladnejšieho počasia. Flakón je tiež elegantný. Výdrž na mne dobrá. Som spokojná.
    Kopie recenze od Simona z notino.sk
    31. října 2019
    Byla recenze užitečná?
  17. Top release roka!
    Kopie recenze od Chloe z notino.sk
    13. září 2019
    Byla recenze užitečná?
  18. Krásná vůně na parné dny a pro ty co mají rádi jemné vůně jako tahle tak je jako stvořená. Ale v zimě mám radši Muglera angel to je moje top vůně
    Fany
    7. srpna 2019
    Byla recenze užitečná?
  19. Prostě skvělá. Baví mě, že ji necítím na každé druhé.
    Lucie
    16. července 2019
    Byla recenze užitečná?
  20. super intenzivní vůně, na šatech ji cítím i druhý den
    jarka
    30. dubna 2019
    Byla recenze užitečná?