Přejít na hlavní obsah
Mugler Alien parfémovaná voda plnitelná pro ženy

Recenze Mugler Alien

parfémovaná voda plnitelná pro ženy

Vůně, která vás přivede do jiného světa. Tajemná, magická a nezaměnitelná. To je ikonická parfémovaná voda pro ženy Mugler Alien. Sladce kořenitá, dřevitá vonná kompozice podtrhne vaše charisma. 

Koupit

Vůně, která vás přivede do jiného světa. Tajemná, magická a nezaměnitelná. To je ikonická parfémovaná voda pro ženy Mugler Alien. Sladce kořenitá, dřevitá vonná kompozice podtrhne vaše charisma. 

Koupit

Mugler Alien recenze20

4.6
114
6
2
1
11
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Krásna vôňa, ale veľmi silná, s ktorej mi je ťažko, kúpené na slepo s Katka parfumy 2x odskúšané takže je skoro plná 30ml predám za 40e
    Kopie recenze od Lenka z notino.sk
    16. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Úžasná vůně, která vydrží po celý den.
    Ilona
    30. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Pouzivam jiz leta a je to moje milovana stalice. Prekrasna jasminova vune s mega intenzitou a vydrzi. Na obleceni ji citim i druhy den. Nove jsem si zakoupila i vyhodnejsi verzi v refilu, abych jen doplnovala do puvodniho flakonu.
    Marketa
    26. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  4. Již po několikáté objednáno a vždy velká spokojenost. Škoda .že nemohu hodnotit takto Fahrenheit parfem
    Luděk
    2. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Vôňa mi prišla vo flakóne, ktorý nezodpovedá fotografii (chýba na nej nápis) a vydrží tak 15 min. Okamžite vraciam!
    Kopie recenze od Nene z notino.sk
    25. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. Výborná vôňa, ktorá ale nemusí každému vyhovovať. Ja na ňu nedám dopustiť.
    Kopie recenze od Ľubica z notino.sk
    14. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Vôňa sofistikovaná, krásna, tajomná a neobyčajná. Bola som veľkým fanúšikom až cenu dvihli tak, že originál mám na výnimočné príležitosti a na deň imitáciu Aristea Diamond STAR.
    Kopie recenze od hankafackova z notino.sk
    24. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  8. krásna vôna a ta vydrz neskutocna
    Kopie recenze od laura z notino.sk
    12. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  9. Krásná vůně v krásném flakonu
    Jitka
    4. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Odporúčam, vôňa je krásna a bude sa páčiť ľuďom, ktorí majú radi neobyčajné veci a neobyčajné vône.
    Silva
    6. října 2023
    Byla recenze užitečná?
  11. Kdo má rád dřevité orientální vuně určité doporučuji. Teplá vanilka a mošus jsou v tomto koktejlu dominantní. Do této vuně jsem se zamilovala.
    Bella
    6. října 2023
    Byla recenze užitečná?
  12. Dlouho jsem používala od Muglera jeho záŕivou hviezdu Angels a přijde doba ,kdy se toho přesytíte a chcete vyzkoušet něco nové. Minulý týden jsem mněla narozeniny a manžel mi koupil Alien. Jsem z něho úplně "PAF". Krásna vuně, originální a hlavně nenapodobitelná. V krabičce byl parfém jako fialový diamant . Mněla jsem obrovskou radost a určitě když chcete udělat někomu radost doporučuji.
    Nikoletta
    5. října 2023
    Byla recenze užitečná?
  13. Doporučuji, krásná vůně.
    Maruška
    5. října 2023
    Byla recenze užitečná?
  14. Miluji ten parfém, sofistikovaná skladba , krásny dizajnový obal
    Karla
    5. října 2023
    Byla recenze užitečná?
  15. Prosím vás všechny, co dávají reklamu na Aristeu,nějak se to tady rozmohlo,údajně věrohodné imitace luxusních parfémů, že je s dlouhou výdrží víc než u parfémů. Není to pravda. Před týdnem jsem vyhodila z okna skoro 700 Kč za předražené 2 levné hnusy,které mají do originálu hodně daleko. Alien je úžasná vůně. Používám jí léta na střídačku s Angelem a lepší parfémy neznám. Je úplně jedno,jestli se koupí na Notinu,nebo v kamenném obchodě, hlavně ne imitace.🙈
    Ivana B.
    27. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
  16. Nádherná vůně, originální, jemná, zajímavá. Výdrž je též dobrá. Určitě budu kupovat znovu.
    Martina C.
    17. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
  17. Nádherná vůně, originální, nepodobá se ničemu, proto mne baví. Přikoupila jsem si i tuto vůni v praktickém balení do kabelky od Aristei, takže se nemusím tahat pořád s celým flakónem.
    Mia
    31. července 2023
    Byla recenze užitečná?
  18. Som veľmi sklamaná, voňavku kupujem roky ale tato nová reformulacia voňia ako prášok na pratie… Za tie peniaze som veľmi sklamaná.
    Kopie recenze od Nina z notino.sk
    19. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  19. Tak podla QR kodu je to original Mugler, vonia identicky, vsetky znaky originality sedia....
    Kopie recenze od Veronika N. z notino.sk
    17. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  20. Vuni mam rada, nevim jak se plni flakon, jestli muzu pouzit muj stary puvodni flakon. Jestli by sel vubec naplnit, nebo nove plnitelne flakony maji jiny rozprasovac?
    Lenka S.
    6. července 2023
    Byla recenze užitečná?