Přejít na hlavní obsah
theBalm Bronzilla® bronzer, stíny a konturovací pudr v jednom

Recenze theBalm Bronzilla®

bronzer, stíny a konturovací pudr v jednom

Bronzový nádech pro vaši pleť 

Koupit

Bronzový nádech pro vaši pleť 

Koupit

theBalm Bronzilla® recenze15

3.5
10
6
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Suprovej bronzer, který dobře drží, nedrolí se a vypadá dost přirozeně :)
    Ivana
    5. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  2. Velice mě překvapují negativní recenze pod tímto produktem. Já jsem dlouho nenarazila na lepší bronzer. Barva je tak akorát mezi studeným a teplým odstínem hnědé na pleti působí velice přirozeně a ani mi nepřijde že bych musela aplikovat více vrstev abych dosáhla potřebné pigmentace. Na každodenní líčení prostě skvělý bronzer.
    Klára
    2. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Pudrové produkty od TheBalm mají tu nejlepší pověst, proto jsem čekala kvalitní bronzer. Příjemná pigmentace, nepráší (!) a dobře se nanáší. Začnu s tenkou vrstvou a postupně přidávám, kde je potřeba. Balení je nejen hezké, ale i kompaktní, dobře se s ním proto cestuje.
    Tereza
    1. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Bronzer má nádhernou barvu. používám ráda jako stíny. Vydrží celý den. Moc doporučuji
    Martina
    15. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. dlouho jsem nosila opravdu nositelnou paletku na konturování, která mi sedne barevně, aplikací i výdrží. a našla jsem! tato je skvělá!! doporučuji všem :)
    Monika
    12. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  6. Veľké sklamanie na stenci žiadna farba a môžem to tam šúchať koľko chcem žiadnu farbu nenaberiem veľká škoda
    Kopie recenze od Dominika z notino.sk
    14. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
  7. Mám rada theBalm ale toto je veľké sklamanie. Neuveriteľne vosková textúra (myslela som že mám vadný kus ale nemám) doslova ako by ste sa snažili nabrať farbu na štetec z hnedej sviečky - nemožné!
    Kopie recenze od Lucia z notino.sk
    7. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
  8. Nejde vůbec nabrat štětcem, pigmentace téměř nula...nechápu, ostatni pudrove produkty od TheBalm miluju, tohle jsou vyhozené peníze. Kupte si raději Bahama Mama.
    Alena
    19. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. absolutně bez pigmentu ..nepříjemná parfemace..vyhodila jsem do koše ...
    Michaela
    9. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. špatná pigmentace
    Monika F.
    29. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  11. Prvy krat nespokojnost s produktom od znacky thebalm, mam velmi vela kozmetiky od tejto znacky ale toto nebola dobra kupa, bronzer doslova smrdi a nech robim cokolvek ledva z neho naberiem trosku farby, okrem ineho farba ide do oranzova, iny bronzer od tejto znacky nejde vobec do oranzova. Za mna nic moc, kupila som ho cez notino v akcii za 6€ ale aj to mi pride privela za ten efekt..
    Kopie recenze od M z notino.sk
    24. října 2021
    Byla recenze užitečná?
  12. Bezvadný bronzující pudr, který pleti dodá přirozený vzhled opálení!
    Marcela
    22. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  13. Maximálně doporučuji, úžasně funguje
    Lenka
    22. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  14. Nádherný odstín, tak akorát shimmer. Nanáší se snadno, hezky se do pleti ztrácí a opravdu dlouho vydrží. Obličeji dodá krásně opálený nádech na správných místech.
    Karolína
    26. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  15. Skvelý bronzér, krásne sa nanáša, postačí mi máličko produktu takže vydrží dlhšie, celodenná trvácnosť a to retro balenie proste milujem :)
    Kopie recenze od Adela z notino.sk
    18. září 2020
    Byla recenze užitečná?