Přejít na hlavní obsah
The Saem Jeju Fresh Aloe 89% hydratační gelový krém

Recenze The Saem Jeju Fresh Aloe 89%

hydratační gelový krém

Pleťový krém The Saem Jeju Fresh Aloe poskytne vaší tváři každý den přesně takovou péči, jakou si zaslouží.

Koupit

Pleťový krém The Saem Jeju Fresh Aloe poskytne vaší tváři každý den přesně takovou péči, jakou si zaslouží.

Koupit

The Saem Jeju Fresh Aloe 89% recenze10

5.0
10
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Pro citlivou pleť je ideální. Hezky hydratuje, nedráždí a neleskne se.
    Týna
    9. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  2. Z krému mám radost. Dobře hydratuje a nezůstává žádný film na pokožce.
    Sára O.
    2. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
  3. Mám z většiny suchou pleť, ale T-zonu mastnou a problematickou, takže ajít krém, který můžu používat na celý obličej není snadné. Toto je spíše takový lehký mléčný gel, krásně se vstřebává, nemastí a hlavně nenechává "lesklý" efekt.
    Míša
    20. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Príjemný a ľahký krém na každodenné použitie.
    Kopie recenze od Alica z notino.sk
    16. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Gélová textúra krému sa krásne vstrebáva, veľmi príjemne vonia a s hydratáciou som veľmi spokojná. Odporúčam ho vyskúšať.
    Kopie recenze od Ivana z notino.sk
    14. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Skvelý gél krém. Nie je hutný, textúra je príjemná. Pekne sa rozmazáva.
    Kopie recenze od Lucia z notino.sk
    11. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Nedráží, hydratuje, rychle se vstřebává. Skvělý.
    Helena
    11. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Velmi dobrý hydratační krém. Konzistence spíše gelová a příjemně voní.
    Daniela
    11. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Veľmi dobre hydratuje, mám veľmi suchú pleť, najmä v chladnom počasí, ako je teraz. Určite ho odporúčam.
    Kopie recenze od Patricia z notino.sk
    9. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Skvěle hydratuje, má příjemnou konzistenci a rychle se vstřebáva. Doporučuji!
    Domi
    9. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek