Přejít na hlavní obsah
The Ordinary Multi-Peptide Eye Serum rozjasňující oční sérum s peptidy

Recenze The Ordinary Multi-Peptide Eye Serum

rozjasňující oční sérum s peptidy

Vysoká koncentrace peptidů pro minimalizaci vrásek, otoků a kruhů pod očima

Koupit

Vysoká koncentrace peptidů pro minimalizaci vrásek, otoků a kruhů pod očima

Koupit

The Ordinary Multi-Peptide Eye Serum recenze12

4.7
11
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Toto serum pouzivam vecer, a rano si davam kofeinove serum od The Ordinary - myslim, ze v kombinacii tieto 2 sera vyborne funguju a doplnaju sa. U mna 100% viditelny ucinok, po 2 mesiacoch pouzivania mam viditelne mensie vacky pod ocami a celkovo krajsie ocne okolie. S vraskami (zatial) problem nemam, takze to uplne neviem hodnotit. Dobre sa nanasa, a staci ho dat naozaj velmi malo, v podstate iba prilozit pipetku, ani stlacit netreba. Je uplne tekuty. Kedze stale nevidiet, zeby z neho ubudlo, myslim, ze vydrzi minimalne rok. Prve dva razy ma serum palilo, chcela som ho posunut dalej, ale skusila som este raz a odvtedy uz bez problemov. Asi len nahoda, mozno kombinacia s inou kozmetikou.
    Kopie recenze od Viera T. z notino.sk
    13. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Toto sérum mi viditelně zlepšilo texturu a pružnost pokožky kolem očí. Celkově se mi počet a hloubka vrásek pod očima zredukovala a zmenšila. Doporučuji moc
    Pavla D.
    5. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Skvělé sérum na vrásky kolem očí. Používám ho krátce ale už teď vidím znatelné účinky. Doporučuji
    Klaudie H.
    16. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. mám veľmi citlivé oči a suché očné okolie a toto mi hrozne veľmi vyhovuje :) mam prozarenejsi vyraz a celkovo hydratovanú pokozku
    Kopie recenze od Klára z notino.sk
    6. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. naozaj mizne otoky z očí a jemne linky
    Kopie recenze od Tereza z notino.sk
    6. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Tento prípravok vám počas chvíľky prežaruje očné okolie, a stačí ho jedna kapička takže balenie je snáď do konca života: D konečne nemám tmavé kruhy a vaky pod očami. SUPER
    Kopie recenze od Monika z notino.sk
    29. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. toto očné sérum sa naozaj zameriava na všetky moje problémy - zbavuje ma tmavých kruhov aj jemných vrások. Je to svätý grál.
    Kopie recenze od terka z notino.sk
    13. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  8. ak máte jemné vrásky okolo očí, toto sérum si musíte kúpiť. doslova vás zbaví vrások, takže nebudete musieť podstúpiť botox!
    Kopie recenze od lucia z notino.sk
    13. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  9. O The ordinary som si toho dosť prečítala a mala som očakávania, ale bola to stráta finančná i časová. Nie len, že nebolo vidieť žiadne účinky (a to som si po jednom balení ešte jedno zakúpila,lebo všetko potrebuje trochu času), ale ešte i keď je sérum na konci, tak sa už nedalo nasať do pumpičky. Veľké sklamanie.
    Eva
    28. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  10. První serum, ktere mi opravdu pomohlo zbavit se tmavych ocnich kruhu. Neverila jsem tomu a myslela jsem, ze produkt bude pouze hydratovat ale toto je pecka! kupuju dalsi 3 baleni do zasoby :D
    Kateřina
    14. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  11. Byla jsem překvapená, čekala jsem totiž řídkou vodičku, ale po nanesení cítím, že je sérum trošku jakoby olejovité. Což je samozřejmě super, protože mi přijde, že je oční okolí daleko lépe vyživené, než kdyby se sérum okamžitě vpilo. Všimla jsem si jemného projasnění a zjemnění.
    Nela
    8. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Kruhy pod ocami su viditelne mensie, zatial zpokojnost s vyrobkom.
    Kopie recenze od Biba z notino.sk
    6. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze