Přejít na hlavní obsah
Tannymaxx Brown Super Black Dark opalovací krém do solária

Recenze Tannymaxx Brown Super Black Dark

opalovací krém do solária

Při pohledu na vaše opálené tělo nikdo neuvěří, že jste se právě nevrátili z dovolené v Karibiku. O krásnou snědnou barvu jako od moře se postará opalovací krém do solária Tannymaxx Brown Super Black Dark. Ať už preferujete opalování na sluníčku nebo v soláriu, v obou případech vám tento krém zajistí rychlé a intenzivní opálení, jaké jste u sebe ještě nezažili.

Koupit

Při pohledu na vaše opálené tělo nikdo neuvěří, že jste se právě nevrátili z dovolené v Karibiku. O krásnou snědnou barvu jako od moře se postará opalovací krém do solária Tannymaxx Brown Super Black Dark. Ať už preferujete opalování na sluníčku nebo v soláriu, v obou případech vám tento krém zajistí rychlé a intenzivní opálení, jaké jste u sebe ještě nezažili.

Koupit

Tannymaxx Brown Super Black Dark recenze15

4.8
15
2
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Nejlepsi
    Diana
    28. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Super krém krásně voní perfektně se roztírá
    Irena K.
    15. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Neviem posúdiť, ešte som taký produkt nemala, ale nemám výhrady
    Kopie recenze od Nataša z notino.sk
    6. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  4. Kupuji opakovaně, spokojenost :)
    Sandra
    17. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  5. Je zcela v pořádku , ale čekala jsem po recenzích trošku víc :)
    Michaela J.
    6. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  6. 👍🏻
    Kopie recenze od mk z notino.sk
    9. února 2021
    Byla recenze užitečná?
  7. vynikajuci krem do solaria uz po dvoch navstevach zacinam vidiet pekny hnedy odtien Lahko sa natiera pekne vonia za mna super
    Kopie recenze od Tea z notino.sk
    8. července 2020
    Byla recenze užitečná?
  8. spokojenost
    Katerina P.
    16. prosince 2019
    Byla recenze užitečná?
  9. Krásně se roztírá, příjemně voní, pokožka je hydratovaná a hebká.
    Adéla
    3. listopadu 2019
    Byla recenze užitečná?
  10. Krém je příjemný, dobře se roztírá.
    Jana
    8. října 2019
    Byla recenze užitečná?
  11. Hezky se roztírá, rychle zasychá a úžasně voní. Doporučuji!
    Šárka
    26. září 2019
    Byla recenze užitečná?
  12. Jsem spokojená , krásně se roztírá. Doporučuji!
    Janina
    23. září 2019
    Byla recenze užitečná?
  13. Vyzkoušela jsem a je fakt úžasný , pokožka byla hned hnědší a všichni si myslely že jsem od moře...paráda, použila jsem i na normálním slunci ale jen opatrně....hned objednávám další
    Žaneta
    29. srpna 2019
    Byla recenze užitečná?
  14. Vyzkoušela jsem a je fakt úžasný , pokožka byla hned hnědší a všichni si myslely že jsem od moře...paráda, použila jsem i na normálním slunci ale jen opatrně....hned objednávám další
    Žaneta
    29. srpna 2019
    Byla recenze užitečná?
  15. Spokojná , jednoducho sa natiera, prijemne vonia
    Kopie recenze od Miška z notino.sk
    2. června 2019
    Byla recenze užitečná?