Přejít na hlavní obsah
Syoss Salonplex šampon pro lámavé a namáhané vlasy

Recenze Syoss Salonplex

šampon pro lámavé a namáhané vlasy

Trápí vás namáhané a poškozené vlasy? Šampon pro lámavé a namáhané vlasy Syoss Salonplex patří k řadě inspirované asijskými přírodními ingrediencemi, které jsou kombinovány s komplexem obsahujícím aminokyseliny. Tyto složky působí jako stavební kameny vlasových vláken, a tak pomáhají udržovat vlasy silné a zdravě vypadající.

Koupit

Trápí vás namáhané a poškozené vlasy? Šampon pro lámavé a namáhané vlasy Syoss Salonplex patří k řadě inspirované asijskými přírodními ingrediencemi, které jsou kombinovány s komplexem obsahujícím aminokyseliny. Tyto složky působí jako stavební kameny vlasových vláken, a tak pomáhají udržovat vlasy silné a zdravě vypadající.

Koupit

Syoss Salonplex recenze20

5.0
21
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. vlasy jsou hladke a hebké!!
    Natallia A.
    5. září 2021
    Byla recenze užitečná?
  2. Výborný šampon za výbornou cenu. Voní, pění, vlasy jsou hebké.
    Andrea
    15. června 2021
    Byla recenze užitečná?
  3. Opakovaně zakoupený, super zkušenost, je opravdu kvalitní.
    Jitka
    29. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  4. Na hodně poškozené vlasy je super.
    Dita
    28. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  5. Miluji šampony s regeneračními účinky, proto jsem sáhla po tomto. Je velmi jemný, kvalitní a mé vlasy jsou po něm zářivě lesklé jako od kadeřníka.
    Adéla
    24. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  6. Vlasy mám po vyfoukání jako od kadeřnice. jsem mile překvapená.
    Leona
    10. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  7. Po použití jsou vlasy krásně opečované. Za tu cenu skvělý.
    Valerie
    10. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  8. Snažím se kupovat výrobky s co nejmenší ekologickou stopou, proto mě velmi zaujal tento produkt, který je na profesionální úrovni. Dozvěděla jsem se o něm z reklamy a už nepoužívám nic jiného. Vlasy mám po něm zdravé a lesklé.
    Jana
    10. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  9. Výborný šampon za velmi příznivou cenu, určitě vyzkouším i balzám. Stačí ho hodně málo, dobře pění a vlasy opravdu vyživuje a regeneruje.
    Hana O.
    6. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  10. Po umytí mám pocit, že jsou vlasy dobře ošetřené a vyživené. Šampon dobře pění.
    Karolina
    6. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  11. Jsem velmi překvapená, že mám po umytí tímto šamponem vlasy jako po použití profi šamponu. Cena velmi příjemná. Doporučuji.
    Šarlota
    5. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  12. Kvalitní šampon za dobrou cenu a velké balení. Mohu jen doporučit.
    Mirka
    4. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  13. Kvalitní šampon za dobrou cenu a velké balení. Mohu jen doporučit.
    Ida
    4. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  14. Vlasy jsou krásně hladké a dobře se rozčesávají, používám í balzám. Jsem věrná zakaznice.
    Renča
    28. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  15. Krásně ošetřené vlasy, dobrý pocit na dotyk. Po měsíci používání je vidět, že jsou vlasy zregenerované, proto jsem si koupila tento produkt znovu.
    Marcela
    17. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  16. Mám velmi dlouhé vlasy a po nemoci se mi při česání lámaly. Opakovaný nákup včetně balzámu, stav vlasů se hodně zlepšil, mají lepší lesk. Doporučuji.
    Lucie
    6. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  17. Po umytí jsou vlasy krásné a lesklé. Příjemná vůně. Jsem moc spokojená.
    Žaneta
    30. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  18. Velmi kvalitní šampon, krásně pění a stačí velmi malé množství, má příjemnou vůni. Šetrný k pokožce hlavy.
    Simona
    28. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  19. Moc se mi líbí obal a překvapila mě kvalita. Používala jsem šampon od kadeřnice, ale teď nemám důvod. Vlasy jsou pružné a i vůně je fajn. No a cena nesrovnatelná...
    Karol
    26. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  20. Vlasy se mi poslední dobou třepily a lámaly, po pravidelném použití šamponu Syoss je vidět zlepšení. Mám pocit, že mám vlasy zase zdravé, než jsem si je začala barvit.
    Nikola
    24. března 2021
    Byla recenze užitečná?