Přejít na hlavní obsah
St.Tropez Self Tan Purity bronzující mlha na obličej

Recenze St.Tropez Self Tan Purity

bronzující mlha na obličej

Nic nevypadá tak skvěle jako tvář políbená sluncem. Průhledná bronzující mlha na obličej St.Tropez Self Tan Purity vám po celý rok pomůže udržet pleť zdravě opálenou, hydratovanou a zářivou.

-15 %s kódem sale
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Nic nevypadá tak skvěle jako tvář políbená sluncem. Průhledná bronzující mlha na obličej St.Tropez Self Tan Purity vám po celý rok pomůže udržet pleť zdravě opálenou, hydratovanou a zářivou.

Koupit

St.Tropez Self Tan Purity recenze20

4.2
18
5
1
1
3
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. vůbec to nerozprašuje, pouze stéká, takže nemám na obličeji nic, pouze fleky na ruce.
    Sabina
    2. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Na vyrobok som sa tesila ale nevidim ziaden rozdiel po naneseni. Pumpicka sa tiez za kratku dobu pokazila
    Kopie recenze od Beata B. z notino.sk
    16. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Moc příjemná mlha. Dobře se nanáší, rozprašovač je jemný, takže se netvoří žádné fleky, "opálení" je rovnoměrné. A příjemná vůně jako bonus :-)
    Jana C.
    28. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Som spokojná, efekt nieje príliš silný, preto vyzerá prirodzene, ale da sa stupňovať. Vôňa, nanášanie, znášanlivosť na pokožke je tiež úplne ok. Kúpim znova
    Kopie recenze od Ivana P. z notino.sk
    9. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. nejlepší mlha, opálení decentní není nutnosti roztírat, nezanechává žádné fleky.
    Eliška P.
    3. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Prostě skvělá bronzující mlha na obličej!
    Petra K.
    31. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Tak toto je topka! Odporucam!!! Krasna letna vona. Jednoducha aplikacia, ja po nastriekani rozozriem stetcom aby to bolo rovnomerne. Pouzivam vzdy vecer pred spanim. Opalenie vidiet uz po prvom naneseni. Po druhom naneseni je tvar krasne bronzova. Pouzivam aj na krk dekolt.
    Kopie recenze od An z notino.sk
    23. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Perfektni tonovani
    Martina B.
    4. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. So sprejom/hmlou som spokojná, používam to spolu s penou rovnakej rady a oba produkty majú príjemnú vôňu. Po prvej aplikácií to nebolo veľmi viditeľné, no druhá aplikácia už mala veľmi pekný efekt na ďalší deň, taký "sun kissed" efekt. Odporúčam dobre očistiť tvár peelingom a poradne nakrémovať, nechať 20min vstrebať, potom nasprejovať týmto produktom (ja som dala asi 4 streky na tvár a 5 na krk a dekolt) a rozotrem to čistým štetcom aby to bolo rovnomerné. Aj napriek tomu, že mám fľaky z akné, po tomto produkte fľaky nevidno :)
    Kopie recenze od Dominika z notino.sk
    31. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  10. Na tváre je veľmi oranžová, farba je lepšia na tele. Vôňa je silná, pumpa sa mu rýchlo pokazila. Nemyslím si, že je to veľmi dobrý produkt.
    Kopie recenze od Emi z notino.sk
    25. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  11. Hezky voní, ale ta parfemace je možná až příliš výrazná. Mlha je jemná a barví velmi decentně (jsem hodně světlý typ). Rychle ubývá, pvychytávka je to dobrá, ale příště už asi nekoupím a budu i na obličej používat to samé, co na tělo.
    Sára
    12. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  12. Úžasný produkt! Krásne hnedé opálenie, žiadne fľaky a žltá tvár. Úžasne hydratuje a pleť vyzerá zdravšie.
    Kopie recenze od Michaela z notino.sk
    17. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  13. Zatím jsem aplikovala jen dvakrát. Po první aplikaci není skoro nic vidět takže vhodné i pro sejry jako jsem já. Ale dávkuju radši opravdu opatrně :)
    Olga T.
    13. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  14. Opálenie krásne no bohužiaľ, asi ako všetky samoopalovaky na tvar veľmi upchava pory
    Kopie recenze od LeaS z notino.sk
    7. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  15. Najlepší samoopalovák na pleť. Je veľmi prirodzený, žiadna orandžáda, odporúčam aj začiatočníkom. Od kedy ho používam, už nemusím používať make-up, stačí iba BB krém, či korektor. Hmla je velmi jemná, ani nie je treba rozotierať, ale ja rozotieram pre istotu. Ja mám velmi mastnú pleť, ktorá sa stále z dačoho zanáša, ale tento produkt mi zle nerobí, čo je super.
    Kopie recenze od Lucia S. z notino.sk
    11. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?
  16. dobrý produkt bez zápachu, jemná mlha, i pro citlivou pleť
    JH
    18. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  17. Super mlha na obličej. Rozstřikovač je velmi jemný. Barva je přirozená. Neucpává póry ani nezpůsobuje akné a nevysušuje pleť. Akorát při první aplikaci jsem se bála, že jsem nepokryla celý obličej, takže jsem aplikovala více než bylo třeba a skončila jsem s flekatým obličejem. U dalších aplikací už jsem se poučila a pokaždé už jsem byla spokojená. Použít méně je rozhodně lepší!
    Natálie W.
    11. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  18. Tento produkt je vysoko kvalitný. Je výborný pre svetlé typy, pretože poskytne opálenie jemne zlatisté až mierne bronzové. Dá sa aplikovať buď prostredníctvom rozprašovača striekaním na tvár, ale aj nanesením produktu na vatový tampónik a rovnomerným rozotretím na tvár. Oba spôsoby fungujú a výsledkom je po cca 4 hodinách krásny, jemný opálený odtieň tváričky bez fľakov, či šmúh. Vrelo odporúčam.
    Kopie recenze od Angelika z notino.sk
    30. června 2021
    Byla recenze užitečná?
  19. Výborny pripravok na tvar, uz po 3-4 hodinach mam opalenu tvar. Mam problematicku mastnu plet ale vobec neupchava pory a nerobi vyrazky. Forma striekacej hmly mi velmi vyhovuje - nakolko pouzivam exfoliacne pripravky na tvar, musim kazde 2-3 dni aplikaciu opakovat ale absolutne mi to nerobi problem, proste ho rano/vecer nanesiem namiesto sera - rychlo sa vstrebe, trosku lepi ale to je drobnostka - ja ho zvyknem po 4 hodinach zmyt z tvare pretoze na moj odtien pokozky je potom aj priliz tmavy - ale nemusi sa zmyvat. Urcite odporucam
    Kopie recenze od Natália B. z notino.sk
    29. června 2021
    Byla recenze užitečná?
  20. Vypadá přirozeně, jednoduše se nanáší, ale tvoří se mi z něj pupínky.
    Klara
    15. května 2021
    Byla recenze užitečná?