Přejít na hlavní obsah
Some By Mi AHA∙BHA∙PHA 30 Days Miracle hloubkově čisticí pěna pro problematickou pleť, akné

Recenze Some By Mi AHA∙BHA∙PHA 30 Days Miracle

hloubkově čisticí pěna pro problematickou pleť, akné

Objevte sílu korejské kosmetiky v boji proti akné. Hloubkově čisticí krémová pěna pro problematickou pleť Some By Mi AHA∙BHA∙PHA 30 Days Miracle Acne Clear Foam zbavuje pleť veškerých nečistot, pomáhá odstraňovat odumřelé kožní buňky a zanechává pleť svěží a čistou. 

Koupit

Objevte sílu korejské kosmetiky v boji proti akné. Hloubkově čisticí krémová pěna pro problematickou pleť Some By Mi AHA∙BHA∙PHA 30 Days Miracle Acne Clear Foam zbavuje pleť veškerých nečistot, pomáhá odstraňovat odumřelé kožní buňky a zanechává pleť svěží a čistou. 

Koupit

Some By Mi AHA∙BHA∙PHA 30 Days Miracle recenze20

4.6
21
1
5
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Maska se příjemně nanáší a čistí hezky, ale kvůli intenzivní vůni připomínající zubní pastu již další balení spíš nekoupím. Zároveň varuji, že je sice psané, že se dá používat denně, ale na moji smíšenou pleť s akné bylo složení na každodenní použivání moc drastické a spíš mi akné ještě zhoršilo.
    Lucie D.
    22. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. No, some by mi je jedna ze značek, které věřím, ale tenhle produkt teda nebyl nějaký wow. Sice cením, že se mi akné vyloženě nezhoršilo, ale také se o nic moc nezlepšilo. Hned první mínus musím dodat k silné parfemaci. Ale konzistence je pěkná. Neříkám, že je to špatný produkt a že nikomu nepomůže, ale mně nijak neohromil.
    sara
    6. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  3. O hodne mi to zlepsilo akne. Hodne pupinku zmizelo a oblicej je po tom jemny.
    Anna S.
    16. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Vidím zlepšení pleti po 20 dnech určitě doporučuji
    Michaela K.
    28. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Úžasná vec! Od kedy používam nemám žiadne akne dokonca ani počas obdobia čo je fakt zázrak.. neporadí si avšak z čiernymi bodkami ako napr CORX
    Kopie recenze od Matille L. z notino.sk
    10. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Jako vpohodě ale žádný výsledek jsem nezaznamenala a voní úplně jako pasta na zuby
    Anna B.
    10. července 2023
    Byla recenze užitečná?
  7. skvely na akne
    lev123
    15. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. úžasný produkt, který mě zbavil šíleného akné do měsíce, velice doporučuju
    Polina
    8. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  9. tento produkt je opravdu dokonalý akné se mi opravdu zlepšilo určitě budu objednávat další
    Alexandra S.
    2. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Nevysušuje pleť. Stačí malé množství. Na pleti postupně vidím opravdu zlepšení :)
    Petra V.
    21. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Nejlepší čisticí gel co jsem na svoji problematickou pleť vyzkoušela. Mám už 3 balení a určitě koupím znovu. Doporučuji v kombinaci s konjakovou houbičkou pro důkladnější čištění a aplikaci.
    Markéta
    19. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
  12. Výborná čistící pěna, vydrží dlouho a krásně voní po mátě! Po aplikaci se vždy citím svěží. Super!
    Martina J.
    9. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  13. Naprosto super
    Karina
    4. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  14. Very nice and I definitely recommend it. For me it took more than 30 days (around 45 days) for the acne marks to somewhat disappear. But it's worth using and one of the best products :)
    Revi
    5. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  15. ja mam z tohto gelu -naslahanej peny skor pocit,ze mi akne vytahuje von a tym sa mi aj zhorsuje plet.. mozno mi nesedí niektora zlozka a plet mi drazdi a po pouzivani mam stav pleti zhorseny a pupienky :( skusim aj iny produkt pretoze si to ludia dost chvalia mozno len mne to nesedi..
    Kopie recenze od Dominik z notino.sk
    3. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
  16. Naprosto skvělý čistící gel-krém, krásné čistí póry, nevysušuje, zbavuje postupně černých teček, příjemně se používá...obcas nechám chvilku i působit pro lepší účinek. Pleť nedráždí. Určitě koupím znova.
    Anet
    18. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  17. Nič lepšie na aknoznu mastnú pleť nepoznám,odkedy používam nevytvorili sa mi žiadne ďalšie vyrážky už mesiac. Určite odporúčam,dobre pení, príjemná vôňa a najlepšie výsledky. Určite budem objednávať zas.
    Kopie recenze od Klaudia z notino.sk
    2. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  18. Skvělý čistič, čekala jsem že po něm budu mít alespoň trochu vysušenou pleť, ale pleť je po něm opravdu krásná, čistá, hebká a stále hezky hydratovaná. Je potřeba opravdu trošičku a stačí to na celý obličej i krk. Určitě budu používat i nadále.
    Vie
    13. června 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  19. Výborná čistiaca pena ako vsetky ostatné produkty z tejto rady z danej značky. Pleť dokonale vyčistí. Prejavy akné sa radikálne zmiernili. Kupujem opakovane podobne ako ostatne produkty z tejto značky
    Kopie recenze od Klaudi z notino.sk
    12. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  20. Super čistí a neirituje tak strašne pleť
    Kopie recenze od Lesi z notino.sk
    17. března 2022
    Byla recenze užitečná?