Přejít na hlavní obsah
Sol de Janeiro Brazilian Kiss Cupuaçu Lip Butter hydratační balzám na rty

Recenze Sol de Janeiro Brazilian Kiss Cupuaçu Lip Butter

hydratační balzám na rty

Přetřete rty a užívejte si jejich podmanivé vůně a hebkosti. 

Koupit

Přetřete rty a užívejte si jejich podmanivé vůně a hebkosti. 

Koupit

Sol de Janeiro Brazilian Kiss Cupuaçu Lip Butter recenze19

4.9
19
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Balzámek je velký,a příjemný🫰🏻💗
    pepa
    25. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Někdo tu psal , že voní jak těsto na linecké cukroví a měl pravdu , protože tak balzam opravdu voní !😁Jinak kvalitou jsem spokojená , jediné co mi malinko vadí je , že je široký a tím pádem jo nemam jen na rtech ale i okolo ale to je jen maličkost😊
    Kateřina
    20. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Bomba, je to nejlepší balzám co jsem kdy měla, nádherná vůně, skvělá aplikace a pocit na rtech. Žádná pachuť ani lepivá či příliš hustá konzistence. Je to pecka, koupím si znovu.
    Vendula
    3. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Již třetí balení! Nejlepší balzám, krásně voní, skvělé složení a na suché rty opravdu pomáhá.
    Monika P.
    9. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Mám ho chvíli, ale musím říct, že je to pecka!!!!! :). První balzám, který opravdu pomáhá na suché a popraskané rty (a že jsem jich vyzkoušela). A ta vůně! 😍😍😍. Je sice drahý, ale investice se vyplatila:)
    Petra
    30. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  6. Balzámek krásně voní,hydratuje rty a jsou po něm hezky hebké,ale že by to bylo něco wow se sice nedá říct ale oblíbila jsem si ho😁akorát za ty peníze no nevím…
    Michaela P.
    13. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. nejlepší balzám na rty, co jsem kdy měla, jsem sběratel balzámků, a tenhle vyhrává na plné čáře, vůně je úžasná, rty se lesknou a pak jsou hebké
    Eliška
    28. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Nejlepši balzam na rty, co jsem mela.
    Lucie R.
    30. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Miluju. Velké balení, krásná vůně, příjemný na rtech.
    Veronika
    5. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Balzám vyzerá objemne, no keď vysuniem von celý obsah je toho strašne málo, obzvlášť za tú cenu. Taktiež mi moc nevonia tak ako má, ako sprej 62. Podľa mňa vonia skôr dosť neutrálne.
    Kopie recenze od Gabriela z notino.sk
    27. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Nejlepší balzám co jsem zkusila, a že jich bylo mnoho. Příjemná vůně a dost dobře hydratuje. Byla to u mě láska na první použití.🥰
    Nikola
    18. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. Super vonia. Osobne mi to vonia lepšie ako niektoré ich spreje. Pokryje veľkú časť pier hlavne kvôli veľkosti. Za taku cenu by človek kúpila aj viacej balzamov na pery.
    Kopie recenze od Veronika T. z notino.sk
    13. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  13. Aplikace i vůně příjemna
    Bára
    21. července 2023
    Byla recenze užitečná?
  14. Nejlepší balzám, který skvěle hydratuje. A hlavně má svou signature vůni.
    Adriana
    22. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  15. krásne voní ako karamel a škorica je ľahký na perah produktu tam nieje moc ale hydratuje nieje zasa až tak malý
    Kopie recenze od mia z notino.sk
    17. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
  16. NEJ balzam na rty, jaky jsem kdy mela. Krasne voni a vyzivuje / hydratuje <3
    Anna S.
    24. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  17. Nejlepší balzám na rty, nádherně voňavý, dlouho působí, velké balení.
    Petra D.
    7. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  18. Na pusu paráda, vynikajúci
    Kopie recenze od Olívia z notino.sk
    27. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  19. vyborne, i pri dlouhem pobytu na slunci a plavani drzi, famozni vune, moc prijemny
    Petra S.
    9. června 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze