Přejít na hlavní obsah
Sol de Janeiro Brazilian Crush Cheirosa '71 parfémovaný sprej na tělo a vlasy pro ženy

Recenze Sol de Janeiro Brazilian Crush Cheirosa '71

parfémovaný sprej na tělo a vlasy pro ženy

Hřejivá vůně, která s každou aplikací vyvolá dotek tepla a dobrou náladu.

Koupit

Hřejivá vůně, která s každou aplikací vyvolá dotek tepla a dobrou náladu.

Koupit

Sol de Janeiro Brazilian Crush Cheirosa '71 recenze20

4.1
56
20
5
5
9
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Balení je nádherné ale ta vůně je strašná🙈asi se jim ta vonavka spálila při výrobě,protože to smrdí jako spáleny karamel😭🥹😂
    Kopie recenze od monika z notino.sk
    20. července 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Najdokonalejšia vôňa milujem ju kupujem si ju stále a keby bol aj parfém/voňavka hneď by som ju brala mňam :)
    Kopie recenze od Emma G. z notino.sk
    16. července 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Vůně není tolik sladká jak jsem čekala, ale vůbec mi to nevadí. Cítím z ní převážně makadamové oříšky, vanilku už tolik ne.
    Petra
    16. července 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Úžasně voní,velice sladce ale moc nevydrží-pro větší výdrž doporučuji nastříkat do vlasú
    simona
    14. července 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Vůně hrozná.
    Tereza Š.
    12. července 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. vůně na těle nevydrží moc dlouho, ale třeba ve vlasech nebo na oblečení se krásně drží, šplíchám si proto právě sem. Voní hezky jako pražené oříšky
    Andrea
    12. července 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Krásna vôňa karameliek "with a twist" pre tých, ktorý milujú sladké vône :-) Výdrž taká ako to už u body mist býva (príde mi ale, že u Cheirosa '62 je výdrž dlhšia), treba to brať skôr ako aromaterapiu, nie je to parfém, ktorý je na pokožke cítiť celý deň alebo dlhé hodiny. Na jarné a letné dni však stačí :-)
    Anna S.
    27. června 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Nádherná karamelova vôňa . Mám ju prvýkrát a nemôžem ju prestať voniať . Top
    Kopie recenze od Katarína z notino.sk
    23. června 2024
    Byla recenze užitečná?
  9. Telový sprej vonia silno po orieškoch v karameli. Na začiatku ešte cítiť ďalšiu zložku vône, ktorá našťastie vyprchá. Nemôžem odporúčať aj jedna hviezda je veľa. Výdrž vône je na sprej super.
    Kopie recenze od An z notino.sk
    21. června 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Je to telový sprej, takže očakávania na výdrž vône som nemala veľké, ale vydrží aj tak celkom dlho. Vôňa úplne ako cookies alebo vianočné pečenie+ podtón bol taký zvláštny, asi tá morská soľ. Na začiatku je to poriadne sladká vôňa, po chvíli to vyprchá a je to príjemné nič presladené. Rozhodne nekupovať naslepo, radšej vyskúšať.
    Kopie recenze od Wanda z notino.sk
    31. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Sladka bomba. Ako keby ste sa vykupali v slanom karameli
    Kopie recenze od Viktória L. z notino.sk
    27. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. najlepšia vôňa. Milujem ju na prvé privonanie. Voniam ako cukor pri pečení, alebo nejaký sladký koláčik.
    Kopie recenze od Nn z notino.sk
    26. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  13. Nádherná gurmánská vůně🥹 výdrž nic extra jako všechny ostatní Sol de janeira
    katerine
    25. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  14. Toto je príliš sladká vôňa až taká nepríjemná len z toho boli hlava. Veľké sklamanie
    Kopie recenze od Pepis z notino.sk
    22. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  15. nejlepší voňavka co jsem kdy měla…vůni připomíná takové ty oříškové Florian jogurty, a žároveň bílou čokoládu a karamel
    Emma M.
    21. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  16. Tento Parfém Je nejlepší voní jako slaný Popcorn A sušenky
    Tlustá Apolena k.
    8. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  17. Z toho, jak je parfém velmi intenzivní a dlouho vydrží, tak vážně stačí pár šplichnutí a voníte až do večera. Ve společnosti vás budou chválit, jak sladce voníte ;). Vyzkoušela jsem 71* v podzimním/zimním období což je právě perfektní; měkká, sladká, a hřejivá vůně na toto období, taktéž doporučuji. Parfém mi sám osobně vydržel cca půl rok(těch 90ml), za tu cenu se to vyplácí. Přichází leto a s nadšením se těším na toto období s vůní 40*.
    Darina
    8. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  18. Velice silná vůně a je i docela specifická takže věřím, že si najde i své nepříznivce. Za mě, ale jediná sol de janeiro která vydrží déle než hodinu tak aby ho cítilo okolí, což se ovšem na každém může lišit.
    alzbeta
    30. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  19. Toto mi strašne smrdí aj keď milujem sladke vône, až na stoho hlava bolela pri konci som ju už nemohla ani cítiť. Odporučam najprv vyskúšať. Radšej 68
    Kopie recenze od andrea z notino.sk
    23. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  20. nadherna vona, susienky, oriesky,mandle, vanilka,som očarena touto vonou
    Kopie recenze od lívi z notino.sk
    22. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?