Přejít na hlavní obsah
Sol de Janeiro Brazilian Crush Cheirosa '71 parfémovaný sprej na tělo a vlasy pro ženy

Recenze Sol de Janeiro Brazilian Crush Cheirosa '71

parfémovaný sprej na tělo a vlasy pro ženy

Hřejivá vůně, která s každou aplikací vyvolá dotek tepla a dobrou náladu.

Koupit

Hřejivá vůně, která s každou aplikací vyvolá dotek tepla a dobrou náladu.

Koupit

Sol de Janeiro Brazilian Crush Cheirosa '71 recenze20

4.2
44
15
5
5
5
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Love it!
    Gabriele N.
    16. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Tahle vůně dostává hrozný hate všude, ale já ji zbožňuju. Byla můj první produkt od Sol de Janeiro a vůbec nezklamala. Vůně je krásně sladká a vydrží dost dlouho.
    Eva
    15. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Najlepsie vone su 40 a 62. Tato vona 71 mi moc "nesadla"
    Kopie recenze od Katarina K. z notino.sk
    4. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Vůně jako taková je velmi zajímavá, gurmánská. Připomíná mi pečení vánočního cukroví a máslové těsto na ořechově kokosové sušenky s čokoládou a vanilkou. Doporučuji v kombinaci s mou oblíbenější Cheriosa 62. Spojení těchto dvou je perfektní.🤎
    Karolína
    27. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  5. Tak lahodný sprej jsem ještě neměla! Cítím jako dezert. Opravdu uslyšíte bílou čokoládu a koko. moje oblíbené😻😻😻🥥🥥🍫🍨🥜🍩
    Karina K.
    22. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Vůně je extrémně sladká. Voní jako luxusní těžký macadomovo-vanilkový krém z Italské cukrárny. Rozhodně není pro každého. Doporučuji nejdříve někde vyzkoušet.
    Zuzana M.
    20. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Najhoršia vôňa, akú som kedy mala, úplné sklamanie, kúpila som to naslepo a tu mam výsledok, vôňa 62 je jednoducho bohémska, táto určite nie je pre mňa.
    Kopie recenze od Diana z notino.sk
    19. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  8. tenhle spray jsem objednavala po tom co jsem ho cuchala v douglasu a na poprve mi vonel. na podruhé vonel jak opravdu sladky trdelnik (hezka vune) a po case silne jako oříšky (horší vune). je spis za me idealnejsi do chladnějšího počasí.
    anicka
    17. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Parfém som si kúpila pretože jeho velký výzor bol v zlave a kamarátka ho mala tak som si zvykla na tu silnu orieškovo cookieskovú vônu
    Kopie recenze od Lýdia P. z notino.sk
    7. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Táto vôňa je naozaj veľmi špecifická, buď vám sadne perfektne alebo sa jej chcete doslova zbaviť. Môj prípad bol žiaľ ten druhý nakoľko som ho kupovala podľa recenzií naslepo. Mám doma viacero sprejov od sdj, ale tento mi žiaľ sadol najmenej. Podarilo sa mi ho ale predať a som veľmi rada, že už robí radosť niekde inde :-) ale ak máte radi tento typ vône, vie si vás veľmi rýchlo získať a na to, že ide o telový sprej, drží ozaj dobre a budete ako taký voňavučký koláčik :-)
    Kopie recenze od Daniela z notino.sk
    7. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Tento parfém nemám, ale keď kupujete na slepo alebo prvý krát odporúčam si sravyť krátky test na stránke “soldejeneiro.com” tam vám podľa vašich odpovedí na otázky vyberú vôňu ktorá sa vám najviac hodí. Dúfam že pomôže👍
    Kopie recenze od Izabela z notino.sk
    27. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  12. Úžasná vůně. Myslela jsem, že 62 nic nepřekoná, ale 71 je mnohem intenzivnější, příjemnější a déle vydrží.
    Nikol
    23. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  13. Najkrajšia vôňa z celej rady :)
    Kopie recenze od Aneta M. z notino.sk
    9. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  14. Vôňa je pekná, sladká, oriešková, ale na prvý dojem vonia ako sladký maslový popcorn 🤭😬 takže ak nechcete voňať ako popcorn, neodporúčam 😂
    Kopie recenze od domi z notino.sk
    7. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  15. Najhoršia vôňa zo všetkých ponúkaných. Kúpila som si ho na základe recenzií no hneď ako mi prišiel domov som to oľutovala. Bola to vyslovene nepríjemná ''vôňa'' a aj keď som to dala privoňať môjmu okoliu tak nešetrili kritikou. Neskôr som si kúpila 62 - krásna vôňa ktorou nič nepokazíte. Túto 71 by som určite nekupovala cez internet ale najskôr ovoňala a až potom kúpila.
    Kopie recenze od Karina z notino.sk
    5. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  16. najkrajšia vôňa, používam už niekolkr balenie a nikdy nevymením.
    Kopie recenze od dominika z notino.sk
    4. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  17. Cítim cookies, Milujem túto vôňu, vždy ju nosím so sebou❤️
    Kopie recenze od Daria S. z notino.sk
    3. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  18. vůně neni pro urcite každého, jen pro ty co miluji opravdu sladké vůně a kterým nevadi ze budou vonět jak trdelnik. Po tomhle vonim extremne jak trdelnik (nestezuju si), je to opravdu sladká vůně a doporucuju ji spíše do chladnějších dnů.
    Tereza
    31. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  19. Teď na zimu moje absolutní favorit!! Voní jako nějaké sušenky, a vydrží klidně celý den. Akorát ne každému sedne.. Třeba kamarádce vůbec nevoní, ale okolí ta vůně sedla a dostávám na ni dost komplimenty
    hh
    18. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  20. Miluju tu vuni :) voni jako vanoce. Jako cukrovi. Vsichni se chtej tulit :D .. moje jediny “ale” je teda to, ze se nehodi na kazdou prilezitost :)
    Zuzana
    12. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?