Přejít na hlavní obsah
Sol de Janeiro Beija Flor Jet Set cestovní sada (na tělo) pro ženy

Recenze Sol de Janeiro Beija Flor Jet Set

cestovní sada (na tělo) pro ženy

Cestovní kosmetická sada plná miniatur s exotickou vůní

Koupit

Cestovní kosmetická sada plná miniatur s exotickou vůní

Koupit

Sol de Janeiro Beija Flor Jet Set recenze15

4.4
13
2
1
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Krásné to voní, krém na těle působí jemně a příjemně a je to proste dokonalý
    justy
    23. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Krásný 100 určeny pro cestování tady ta vůně podle mě nejlepší ze všech doporučuju pro ty co mají rádi květinové sladké ovocné vůně. Dobré na tom je že v té sadě jsou všechny věci od té vůně a můžete si zkusit všechno moc doporučuju je to bomba🎀💗👍🏻
    Agáta G.
    9. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  3. Za mě trochu zklamání.. až příliš intenzivní vůně, trochu dráždivá.. voni svěže, po kvetinach, ale ma nejaky zvláštní ocas... i krem je hodne prevoneny, po otevreni uplne picha do nosu.. neni to prijemne...
    AK
    16. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  4. Vše voní moc pěkně, dokonce vůně sprcháče je pak dlouho krásně cítit. Ale ta voňavka v tom malém balení nevydrží zas tak dlouho, takže už kupuji jen ty vetší. Vyplatí se to.
    Anna R.
    11. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Koupeno jako dárek k narozeninám pro 12-letou vnučku.
    Šárka
    8. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Fú ha.... rada by sim napísala dobrú recenziu, ale nomôžem. Obal je super krásny ale vôňa .... katastrofa.Neodporúčam ale že vôbec letelo do koša.
    Kopie recenze od Sisa z notino.sk
    28. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    |
  7. Je to super i když docela malý ale to nevadí nádherné to voní a je to fakt super,vůně vydrží cely den i večer je to prostě super😀🫶🏻
    Eliška
    26. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  8. Naprosto miluju! Krásná vůně která je cítit ještě x dnů po aplikaci
    Kateřina
    17. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. so super.Its so cool combo with my glow recipe bubble and drunk elephant.
    Rochele
    4. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  10. Krásná vůně, fakt super. Mohu doporučit 💗💗 Jediné mínus je že sprchový gel byl lehce odšroubovaný a uvntiř sady (v taštičce) byl nějaký černý vlas (ještě přdetím, než jsem to otevřela…) Ale vůně, krém, všechno super 🫶
    Maru Z.
    22. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    |
  11. cestovne balenie som si kupila na letisku. užasna vona
    Kopie recenze od Zuzana z notino.sk
    19. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  12. užasne
    Kopie recenze od Karolina z notino.sk
    12. října 2023
    Byla recenze užitečná?
  13. Nejlepší set
    Fionq
    12. září 2023
    Byla recenze užitečná?
  14. Nádherný balíček. Vůně tělového spreju vydrží celý den. Je to nádherná květinová vůně. Krém taky voní nádherně a body wash též. Miluju tento set!!!
    Ana
    11. září 2023
    Byla recenze užitečná?
  15. Balíček je rozhodně výhodný a oceňuji, že Notino tuto sadu má. Sprchový gel a tělový krém jsou bomba, večer se umyju, pak namažu a ještě ráno jej cítím. Body mist je ze začátku cítit alkoholem, ale po pár vteřinách je to sladší květinová vůně.
    Veronika
    29. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    |
    Ověřená recenze