Přejít na hlavní obsah
Soaphoria Care hydratační a uklidňující čisticí pěna na citlivou pleť

Recenze Soaphoria Care

hydratační a uklidňující čisticí pěna na citlivou pleť

Hydratační a uklidňující čisticí pěna Soaphoria Care šetrně myje pleť se sklonem k podráždění nebo zčervenání a zbavuje ji nečistot.

Koupit

Hydratační a uklidňující čisticí pěna Soaphoria Care šetrně myje pleť se sklonem k podráždění nebo zčervenání a zbavuje ji nečistot.

Koupit

Soaphoria Care recenze10

4.8
10
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Čistič je skvelý a ľahko sa používa. Nikdy som nemala lepší čistič na pleť. Mám suchú citlivú pleť so sklonom k rankám, no s používaním tohto produktu sa to výrazne zlepšilo a moju pleť nedráždi.
    Kopie recenze od Anna z notino.sk
    23. července 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Úžasný výrobek! Krásně vyčistí i odlíčí pleť,používám sice jen minerální make up a řasenku ale s obojím si poradí skvěle. Na celý obličej mi stačí velikost kuličky hrášku,takže mi balení vydrží tak třičtvrtě roku...sestra používá ten červený,na suchou a stárnoucí pleť a má stejnou zkušenost,obě si ho nemůžeme vynachválit...a hlavně použití je pro mě super,ve sprše napatlám na mokrý obličej,opláchnu a hotovo...
    Renata
    9. června 2024
    Byla recenze užitečná?
  3. Jeden z top produktov od tejto značky. Prírodny produkt na dôkladne vycistenie pleti po odliceni a pred nanasanim sera a krému. Používam ráno a večer a vidím na svojej pleti, ze jej tento produkt robí naozaj dobre. Mne osobne nevyhovuje nasladla medová vôňa a ani vôňa ruží, po ktorej vônia druhý variant tohto produktu. Napriek tomu ostávam verná tomuto výrobku.
    Kopie recenze od Katka z notino.sk
    28. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Maximálna spokojnosť, perfektne vyčistí pleť a zároveň ju vôbec nevysušuje
    Kopie recenze od Eva Š. z notino.sk
    23. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Cistiaca pena ma novy skleneny obal; bohuzial vsak obsahuje len 100 ml oproti povodnym 150 ml, ktore boli napisane na stranke; cena samozrejme ostala rovnaka....
    Viktoria
    13. července 2020
    Byla recenze užitečná?
  6. Velmi dobre sa mi s tym.umyva tvar a citim,ze pokozke to.robi dobre.Aj to dlllho vydrzi.Oplati sa na 100 percent
    Kopie recenze od Zana z notino.sk
    28. května 2020
    Byla recenze užitečná?
  7. Vyborny produkt, mam mastnu plet a vyhovuje mi. Staci len male mnozstvo, pekne peni a plet nevysusi.
    Kopie recenze od Martina z notino.sk
    30. srpna 2019
    Byla recenze užitečná?
  8. Perfektný produkt.
    Kopie recenze od Agnesa z notino.sk
    29. ledna 2019
    Byla recenze užitečná?
  9. Jsem hodně spokojená! Mám mastnou, citlivou pleť a při používání ráno/večer na dočištění nepociťuji vysoušení. Pleť je hydratovaná a hlavně čistá. Doporučuji. Navíc nádherně voní :)
    Kajka
    7. září 2018
    Byla recenze užitečná?
  10. Táto čistiaca pena je úžasná ! Mám už druhé balenie a neviem si ju vynachváliť. Mám veľmi citlivú pleť a obyčajné čistiace peny/gely z drogérie ma štípu a mám pocit pnutia, ale tento nie. Pleť mi poriadne vyčistí bez pocitu pnutia. Pleť je po vyčistení hydratovaná a jemná. Po navlhčení jemne pení a dobre sa prstami rozotiera po tvári a krátkou masážou odstraní make up, pot a iné nečistoty. Je vhodný aj na suchú aj na zmiešanú ale hlavne na citlivú pleť. Oceňujem praktické plastové balenie, ktoré je vhodné aj na cestovanie. Pôvodné sklenené balenie bolo pekné, ale nepraktické. Čistiaca pena k tomu ešte veľmi pekne vonia. Nie je parfumovaný ale vonia prirodzene po olejoch a mede. Obsahuje marhuľový, mandľový a borákový olej, med a pomarančovník horký. Ak mi dôjde určite si kúpim ďalšie balenie. Odporúčam všetkými 10timi.
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    5. července 2017
    Byla recenze užitečná?