Přejít na hlavní obsah
Snuggs Period Underwear Classic: Heavy Flow Black látkové menstruační kalhotky pro silnou menstruaci

Recenze Snuggs Period Underwear Classic: Heavy Flow Black

látkové menstruační kalhotky pro silnou menstruaci

Spolehlivá a zároveň ekologická varianta ochrany během menstruace

Koupit

Spolehlivá a zároveň ekologická varianta ochrany během menstruace

Koupit

Snuggs Period Underwear Classic: Heavy Flow Black recenze20

4.9
31
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. naozaj skvelá vec, prvý deň som si musela trochu zvyknúť na ten pocit, ale je to veľmi pohodlné a spolahlivé
    Kopie recenze od Silvia z notino.sk
    25. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  2. významne mi uľahčili život v priebehu mojich dní, nemám im čo vytknúť a určite zakúpim ďalšie do zásoby
    Kopie recenze od Naty z notino.sk
    22. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Zatím jsem je zkoušela jen na noc, přes den mám strach, ale jsou super, pohodlné, neprotékají.
    Markéta
    20. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Byla jsem hodně skeptická, ale jsem fakt spokojená. Jen je určitě praktičtější mít více kusů.
    Ester
    16. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Moja prvá skúsenosť s menštruačnými nohavičkami. Používam spolu s kalíškom pre väčší pocit ochrany a veľká spokojnosť.
    Kopie recenze od Adriana z notino.sk
    14. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Kalhotky jsou maximálně pohodlné a nechápu, jak jsem je nemohla zkusit dříve. Měla jsem obavy, ale musím říct, že fungují parádně. Určitě si jich pořídím více, ať mám do zásoby. S praním taky super, po použití jsem opláchla studenou vodou, hodila do pračky a hotovo. Velice praktické :)
    Kristina
    1. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Jsem extrémně ráda, že jsem měla možnost tyto menstruační kalhotky vyzkoušet. Zatím jsem si netroufla je vzít na první dny menstruace, protože mám pořád trošku obavy, ale třeba 3. den úplně super! Navíc, jsou maximálně pohodlné. Určitě si jich pořídím víc!
    Elen
    1. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. nohavičky Snuggs skúšam prvý krát, množstvo mojich kamarátok má s menštruačnými nohavičkami len pozitívnu skúsenoť a tak som sa im rozhodla dať šancu aj ja :) naozaj veľká spokojnosť, komfort po dobu 8 hodín, bez pretečenia či zápachu, skvele mi sadla aj veľkosť, odporúčam radšej o číslo menšie
    Kopie recenze od Laura z notino.sk
    13. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Pro mě jsou už kalhotky must have, nosím je velmi ráda, jsou pohodlné a neprotékají!
    Ivana J.
    4. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Skvělé kalhotky, spolehlivá ochrana, při nošení je ani necítíte. Doporučuju.
    Klára
    1. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Za mě opravdu jedna z nejlepších věcí. Tampony ani kalíšek mi nikdy nebyly pohodlné a ten pocit mít něco uvnitř mi opravdu vadil a vložky byly zase věčný odpad. Kalhotky jsou jako klasické kalhotky, jen s tím rozdílem, že vám poskytnou perfektní ochranu při dnech, kdy to potřebujeme. Opravdu pecka.
    Jana
    31. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Snuggs mám velmi ráda, jsou pohodlné. dobře se nosí a zároveň fungují! Pro silnější menstruaci jsou kalhotky super a neprotečou.
    Sabina J.
    27. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  13. Mnohem lepší a hlavně ekologičtější řešení než tampony. Velké plus je, že jsou jako normální kalhotky a neprotékají. Zapomínám, že je mám na sobě.
    Vendy
    27. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Jsou skvělé, za mě top volba v menstruačních pomůckách.
    Martina
    26. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. S kalhotkami jsem moc spokojená. Neprotékají a jsou pohodlné.
    Julie
    25. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. I když běžně nosím velikost M, u těchto kalhotek jsem zvolila L a byla to dobrá volba. Kalhoty jsou pohodlné, netlačí a fungují skvěle. :-)
    Lenka
    25. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. Ke kalhotkám jsem byla ze začátku docela skeptická, ale musím uznat že jsou opravdu pohodlné, a fungují.
    Klára
    25. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. Jsem moc ráda, že jsem se Snuggs rozhodla zkusit. Normálně používám kalíšek, který je ale na nic přes noc. Což suprově řeší právě Snuggs. Spokojenost. :)
    Markéta
    24. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  19. Ačkoliv jsem tomu nevěřila, musím uznat, že fungují perfektně!
    Katka
    20. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  20. Kalhotky jsou velmi pohodlné a fungují skvěle. Jsem moc ráda, že jsem našla vhodnou alternativu za tampony nebo vložky.
    Zita
    19. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek