Přejít na hlavní obsah
Smashbox x Becca Under Eye Brightening Corrector korektor na kruhy pod očima

Recenze Smashbox x Becca Under Eye Brightening Corrector

korektor na kruhy pod očima

Nedovolte, aby jako první padla pozornost na vaše tmavé kruhy pod očima. Korektor Smashbox x Becca Under Eye Brightening Corrector se postará o jejich odstranění. Současně tuto oblast okamžitě projasní. Toho je docíleno obsaženými částicemi odrážejícími světlo. Složení je dále obohaceno o vitamin E, takže korektor současně pleť vyživuje.

Koupit

Nedovolte, aby jako první padla pozornost na vaše tmavé kruhy pod očima. Korektor Smashbox x Becca Under Eye Brightening Corrector se postará o jejich odstranění. Současně tuto oblast okamžitě projasní. Toho je docíleno obsaženými částicemi odrážejícími světlo. Složení je dále obohaceno o vitamin E, takže korektor současně pleť vyživuje.

Koupit

Smashbox x Becca Under Eye Brightening Corrector recenze10

4.7
9
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Je pravdou, že se nejedná o alternativu klasického korektoru s aplikátorem. Je perfektní pro přirozený vzhled pokožky a jde použit pouze pod kruhy pod očima. Je lepivý a lesklý, takže potřebuje trochu pudrové fixace.
    Marie
    3. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Dala jsem jako vždy na recenze. Za mě vyhozené peníze. Korektor má lepivou olejovou konzistenci, špatně se nanáší, musím ho vždy zapudrovat (je olejovo-lepivý) a kruhy mně nezakryl o nic líp, než jakýkoli jiný korektor, kryje minimálně. Kdejaký korektor za 150 Kč má stejné krytí a mnohem lepší texturu a výdrž. Za mě velké zklamání. Od doručení ho musím skladovat v lednici, protože jinak se olej odděluje a stéká do krajů kelímku. Ale i při nanášení je olejový a lepivý. Vyhozené peníze a to jsem věřila, jak bude skvělý dle recenzí. Mám odstín nejsvětější.
    Zora
    13. července 2023
    Byla recenze užitečná?
  3. Geniální textura, skvěle rozjasní oční okolí a zakryje tmavé kruhy pod očima. Nanáším prstem lépe si mi zapracovává :)
    Kamila K.
    21. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Dokonalý korektor, který dokonale splyne s pletí a zakryje tmavé kruhy pod očima. Skvělé odstíny které padnou každé pleti.
    Tereza M.
    20. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. když zkončila značka Becca tak jsem byla fakt naštvaná, protože přesně tenhle korektor jsem od nich milovala! jsem ráda že si ho pod sebe vzal Smashbox <3. Jedne z nejlepších korektorů, jaké jsem kdy vyzkoušela
    Barbora
    1. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Skvelý korektor, ktorý okamžite zakryje kruhy pod očami. Je trochu lepkavý, ale nevadí mi to, pretože krytie je skvele. Navyše je veľmi ľahký a pôsobí prirodzene.
    Kopie recenze od Andy z notino.sk
    10. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Tento korektor má trochu lepivejšiu konzistenciu, ale pekne splyne s pleťou a vyzerá veľmi prirodzene. Skutočne zakryje kruhy pod očami, ale nezalieza do vrások, čo považujem za veľké plus. Top pre mňa!
    Kopie recenze od Adri z notino.sk
    1. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Skvelý korektor pod oči! Najprv som sa trochu obávala konzistencie, či nebude príliš ťažký pod očami, ale nie je. Mám odtieň "medium", čo je marhuľový odtieň, takže dokonale kryje kruhy pod očami a pekne rozjasňuje. Môžem ho len odporučiť.
    Kopie recenze od Zuzana z notino.sk
    31. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Mám odstín Medium, k jeho aplikaci používám štěteček. Krásně zakryje kruhy a okolí očí projasní!!! Byla jsem mile překvapena s výsledkem.
    Markéta L.
    24. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Kupila som si fair odtien teda ten ruzovkasty aj ked nie som ziadna bleda tvar ale nikdy nejdem do zltych co vyzeraju ako ze ste prekonali zltacku. Kotektir nevonia vabne ale to skoro ziadna dekorativka. Vyzera hutny ale naniesom sa na makky stetec po jednom jemnom "omoceni" . Odporucam ho osobam ktore mahu len jemne kruhy lebo nie je to extrem krytie pri hrubsej vrstve dokonca zalieza. Ale pri jemnej aplikacia vytvara ziarivy glow efekt a ocne okolie vyzera ako oddychnute natrete dobrym kremom ,vyzera zdravo. Ale ako vravim staci stipka. Na preziarenie.
    Kopie recenze od Katarína P. z notino.sk
    10. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze