Přejít na hlavní obsah
Smashbox Super Fan Mascara řasenka pro natočení a oddělení řas

Recenze Smashbox Super Fan Mascara

řasenka pro natočení a oddělení řas

Získejte dokonale natočené, výrazné a precizně oddělené řasy, díky kterým vašemu pohledu nikdo neodolá. Přesně takový výsledek vám přinese řasenka pro natočení a oddělení řas Smashbox Super Fan Mascara, která vyniká 12hodinovou výdrží.

Koupit

Získejte dokonale natočené, výrazné a precizně oddělené řasy, díky kterým vašemu pohledu nikdo neodolá. Přesně takový výsledek vám přinese řasenka pro natočení a oddělení řas Smashbox Super Fan Mascara, která vyniká 12hodinovou výdrží.

Koupit

Smashbox Super Fan Mascara recenze20

4.4
21
2
1
4
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Som trochu sklamaná, podľa hodnotení som očakávala viac, kefka špirály je dosť ohybná, riasy takmer vôbec nevytočí, nenadvihne, len veľmi jemne obalí a dokonca sa mi niekedy aj otláča, aj napriek zapudrovaniu očného okolia, už viac nekúpim :(
    Kopie recenze od caleo K. z notino.sk
    22. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Táto maskara sa mi veľmi páči. Pekne mi natočí riasy, ale zároveň na nich nenahromadí príliš veľa produktu. Nezlepuje riasy a vyzerá pekne.
    Kopie recenze od Nela z notino.sk
    20. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Maskara dobre drží a nerozmazáva sa. Odporúčam
    Kopie recenze od Nina z notino.sk
    13. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Dobrá maskara, ktorá sa neotiera ani nerozmazáva a ľahko sa s ňou pracuje.
    Kopie recenze od Ema z notino.sk
    10. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Je hodně černá, takže se špatně smývá a hodně špiní, skoro vůbec nenatáčí řasy, spíš je obalí a trochu slepí. Žádná pecka.
    Helena K.
    25. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Toto je rozhodně bezkonkurenční řasenka ato mám opravdu špatné řasy. Krásně prodlouží, rozčeše, dodá objem, ale hlavně neslepuje. Koupila jsem na základě reklam a rozhodně nelituju!!
    Tereza
    13. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  7. Mam uz asi 6. Baleni a rozhodne doporucuju. Zadna jina rasenka mi nedela tak krasny efekt jako tato, a to mam opravdu krátké svetle rasy, které bohuzel rostou spise dolu a navis pres sebe. Nemusim pouzivat ani klesticky. Nechapu ty negativni recenze, me rasenka vzdy vydrzi nekolik mesicu a je opravdu dokonala. Jestli uz jste na rady vyzkousely cokoliv, tady rozhodne nebudete litovat. Je perfektni a cena je naprosto adekvatni + kdyz vychytate slevicku hihi
    Kristýna
    25. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  8. Najlepsia riasenka aku som mala. Riasy krasne rozdeli, ma dobru prigmentaciu, nezlepuje a nezmolkuje sa. Od kazdeho dostavam pochvaly odkedy ju mam, ako krasne mam namalovane oci. Zakupila som aj kamaratkam.
    Kopie recenze od Ivana V. z notino.sk
    4. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Dostala jsem řasenku jako dárek, ale za peníze bych si ji nekoupila. Pozitivně hodnotím design, obal je mega kvalitní a cool. I kartáček jako takový je super, rozčeše, oddělí, dobře se s ním manipuluje. Kámen úrazu je ale barva. Na začátku se jí na kartáčku tahá z balení strašné množství, takže jsme musela půlku otřít do kapesníčku. Po dvou, třech týdnech začala sesychat do žmolků, které se na kartáčku drží a to je něco, co od řasenky fakt nechci. Za tyhle peníze seženete lepší.
    Andy
    1. září 2022
    Byla recenze užitečná?
  10. Smashbox Super Fan Mascara mne prilis nenadchla, spatne chyta na rasy, jako by byly mastne nebo tak ackoliv nejsou. Ani s bazi na rasy pod rasenku zadny velky natoceny a lepe chytajici efekt rasenky na rasy nevidim. Vyhoda je urcite dlouha rukojet, kulaty tvar rasenky a plastovy kartacek, co dobre rozcese a je ohebny tak akorat ani moc mekky ani moc tvrdy. Konzistence rasenky bohuzel moc na rasy nechyta, barva klasicka cerna, ne ultra cerna, natoceni jsem nezaznamenala vyrazne, vzhledem k tomu ze spatne chyta na rasy. Jiz bych nezakoupila.
    Eva T.
    22. června 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Nejhorší řasenka, co jsem měla. Abych si mohla udělat řasy a neměla je slepené a opravdu hodně napatlané, tak musím vždy řasenku utřít. Pro mě nevyhovující a to nejsem náročná.
    Kateřina R.
    9. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  12. Tuto řasenku prostě zbožňuju. Už ji mám 3 měsíce a je stále fresh.
    Jana G.
    12. října 2021
    Byla recenze užitečná?
  13. Žiadne mrvenie, rozmazávanie, odtláčanie, krásne mihalnice. Super špirála.
    Kopie recenze od Anna P. z notino.sk
    3. října 2021
    Byla recenze užitečná?
  14. Dokonalá riasenka, skvele drží a objem dokonalý
    Kopie recenze od Zuzana z notino.sk
    21. září 2021
    Byla recenze užitečná?
  15. Odporúčam, perfektný objem
    Kopie recenze od Anna z notino.sk
    21. září 2021
    Byla recenze užitečná?
  16. Perfektné riasenka, skvele drží
    Kopie recenze od Mirka z notino.sk
    21. září 2021
    Byla recenze užitečná?
  17. Spokojenost, jedna z nejlepších řasenek, co jsem kdy měla. Řasy skvěle natočí a oddělí. 🔝
    Lenka
    20. září 2021
    Byla recenze užitečná?
  18. Ze začátku byla dost hustá a barva se docela lepila na kartáček, řasenka se musí trošku opoužívat. ;) Potom je úplně super, udělá hezky přirozené řasy, nedrolí se a jde dobře odlíčit :)
    Klára
    15. září 2021
    Byla recenze užitečná?
  19. Das Rennen ist großartig, die Rennen sind getrennt, aber das Volumen und die Länge sind unglaublich
    Ivon
    25. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  20. řasku používám denno denně. mám jí v práci v šuplíku, takže opravdu každé ráno :D .. Ze začátku mě přišla hrozmě moc tekutá, ale po pár použití se spravila, ostatně jako všechny řasenky co jsem kdy měla. Dodává krásnou délku a objem. Za mě super
    Monika
    19. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?