Přejít na hlavní obsah
Smashbox Photo Finish Correct Anti Redness Primer podkladová báze proti začervenání

Recenze Smashbox Photo Finish Correct Anti Redness Primer

podkladová báze proti začervenání

Podkladová báze pro okamžitou neutralizaci začervenání

-10 %s kódem all10
Kód zadejte v košíku
-10%
Koupit

Podkladová báze pro okamžitou neutralizaci začervenání

Koupit

Smashbox Photo Finish Correct Anti Redness Primer recenze9

4.1
7
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Photo finish primer je úžasný, ale tenhle nevím jestli notino prodává originál ale naprosto vyhozené peníze… vůbec začervenání na pleti nekryje a připadá mi úplně zbytečný..
    Veronika B.
    1. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Používala som originál photo finish a ten bol výborný. Tento produkt po pravde vôbec nijako nepôsobí na začervenane miesta na pleti, výsledok nevidím absolútne žiadny. Ako Primer je OK ale nemám pocit,že by bol zameraný na začervenanu pleť.
    Kopie recenze od Ivana z notino.sk
    4. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Jsem naprosto spokojená a nadšená. Hned jsem si musela koupit i hydratační a taky pecka.
    Aneta J.
    7. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Jsem ráda že jsem si tenhle primer stihla koupit než se vyprodal, kdo ví kdy bude zase k dispozici :D je naprosto skvělej, opravdu redukuje začervenání a make-up na něm drží naprosto krásně :)
    Jitka
    28. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  5. Super ľahký primer, ktorý splní to čo má, spokojnosť!
    Kopie recenze od Ema z notino.sk
    4. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  6. Kto má tendenciu proti začervenaniu, tak je táto podkladová báza perfektná. Pleť zároveň zjemní, vyhladí a pripraví ju skvele na nanesenie make-upu či BB krému. Nabudúce skúsim iný typ, ale značku meniť nebudem. Odporúčam :)
    Kopie recenze od Niki z notino.sk
    29. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. Tento primer je skvelý! Pekne sa rozotiera a make-up dlhšie vydrží.
    Kopie recenze od Sandra z notino.sk
    28. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Mám dost problémy se začervenáním, takže je skvělé, že existuje i primer, který mi pomůže. Smashbox primer je skvělý ve všech ohledech, sjednotí odstín pleti, make-up pak vydrží déle. Pleť je příjemně sametová. Doporučuju
    Magda B.
    23. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. Tento primer je skvelý! Pekne sa rozotiera a make-up dlhšie vydrží.
    Sandra
    21. března 2022
    Byla recenze užitečná?