Přejít na hlavní obsah
Sisley Phyto-Lip Twist tónující balzám na rty v tužce

Recenze Sisley Phyto-Lip Twist

tónující balzám na rty v tužce

Oblíbit si tónující balzám na rty v tužce Sisley Phyto-Lip Twist je více než snadné. Okamžitě si vás získá tím, jak příjemně se na rty nanáší – doslova po nich sklouzne. Současně na nich zanechá krásný lesk, jemnou barvu a hydrataci.

-10 %s kódem all10
Kód zadejte v košíku
-10%
Koupit

Oblíbit si tónující balzám na rty v tužce Sisley Phyto-Lip Twist je více než snadné. Okamžitě si vás získá tím, jak příjemně se na rty nanáší – doslova po nich sklouzne. Současně na nich zanechá krásný lesk, jemnou barvu a hydrataci.

Koupit

Sisley Phyto-Lip Twist recenze10

5.0
13
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Velmi prijemny na rtech, trefila jsem i odstin. Decentni jemna barva, ale dostatecne zvyrazni muj bledy oblicej. Nelepi, neni prehnane hutny. Tak akorat.
    Jana
    20. června 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Vydrží poměrně dlouho na rtech, sytá barva.
    Ilona
    9. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Jemná barva, spokojenost. Mám už druhou.
    Monika
    2. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  4. Jemný odstín lehce růžové barvy. Vyborný jako balzám, rty ochrání, ale nevyživuje.
    Stanislava S.
    7. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Tento farebny balzam na pery je uzasny. Zanechava pery prijemne hydratovane ale zaroven nie az prilis mastne, take presne akurat. Oblubujem obzvlast odtien 01. Je prekrasny a obsahuje drobne trblietave castice, ktore su viditelne na perach az niekolko hodin. Urcite ho budem pouzivat aj do buducna.
    Kopie recenze od Ivana T. z notino.sk
    31. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Dokonalosť, neskutočne príjemné na perách, dlhá výdrž a prirodzený vzhľad! Mala som už viac odtieňov, všetky sú dokonalé.
    Kopie recenze od Erika G. z notino.sk
    2. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. Odstín č. 6 Cherry je opravdu červený, tak jak jsem chtěla, rychlá a jednoduchá aplikace, dlouhá výdrž.
    Jitka
    13. listopadu 2020
    Byla recenze užitečná?
  8. Balzam na pervy, odtieň balm, je najlepší balzam aký som mala.
    Kopie recenze od Klaudi K. z notino.sk
    11. srpna 2020
    Byla recenze užitečná?
  9. Příjemný balzám, není příliš pigmentovaný, tudíž na rtech působí přirozeněji než rtěnka. Na můj vkus je hodně lesklý, ale obtisknutím do ubrousku lze vytvořit i matný efekt. Mohu doporučit :)
    Natálie
    1. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  10. skvelý ošetrujúci rúžik , balzam na pery naozaj odporučam
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    18. ledna 2017
    Byla recenze užitečná?