Přejít na hlavní obsah
Sigma Beauty Blush Cheek Palette paleta tvářenek

Recenze Sigma Beauty Blush Cheek Palette

paleta tvářenek

Pokud milujete nikdy nekončící hru s matnými a lesklými odstíny ke zvýraznění obličeje, pak si oblíbíte i veselé tvářenky. Paleta tvářenek Blush Sigma Beauty obsahuje 6 odstínů, které se hodí k jakémukoli tónu pleti. Tvářenky lze nosit samostatně nebo je kombinovat a vytvořit dokonalé rysy i prozářený vzhled. Ohromte okolí ještě krásnějším obličejem.

-10 %s kódem all10
Kód zadejte v košíku
-10%
Koupit

Pokud milujete nikdy nekončící hru s matnými a lesklými odstíny ke zvýraznění obličeje, pak si oblíbíte i veselé tvářenky. Paleta tvářenek Blush Sigma Beauty obsahuje 6 odstínů, které se hodí k jakémukoli tónu pleti. Tvářenky lze nosit samostatně nebo je kombinovat a vytvořit dokonalé rysy i prozářený vzhled. Ohromte okolí ještě krásnějším obličejem.

Koupit

Sigma Beauty Blush Cheek Palette recenze20

5.0
21
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Paletka je v skutočnosti krajšia, ako na fotke. Nepopísatelne krásná pigmentácia. Musí sa naberat opatrne, je tak velmi pigmentovaná. Určite si objednám aj druhú paletku
    Katarína V.
    19. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Nádherná paletka! Používám každý den a pokaždé jiný odstín. Všechny odstíny jsou perfektní jak na denní líčení, párty nebo na nějakou formální událost.
    Simona
    27. června 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Skvelá paleta. Má krásne odtiene a oceňujem vegánske zloženie.
    Kopie recenze od Ema z notino.sk
    26. června 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Túto značku milujem. Najmä paletky. Mám ich doma niekoľko a s každou som spokojná. Tento má veľmi prirodzené odtiene.
    Kopie recenze od Martina z notino.sk
    25. června 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Mám od sigmy i paletku bronzerů a tato je stejně skvělá. Všechny odstíny jdou použít na každodenní líčení. Opravdu super!
    Kamila
    25. června 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Velmi ráda bych ocenila výběr jednotlivých odstínů. Všechny jsou opravdu použitelné. Jsou krásně pigmentované a lze je bez problémů nanášet ve vrstvách. Paleta také vydrží velmi dlouho.
    Štepánka
    23. června 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Skvělá paletka, moc se mi líbí design a krásné odstíny.
    Klárka
    21. června 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. krása, krása, krása! Mám od sigmy už oční stíny a jsou taky boží, takže jsem zkusila jít i do tvářenky a jsem nadšená. Odstíny jsou krásné a opravdu skvěle se s nimi dá vyhrát
    Katka
    17. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  9. oceňuji výběr praktických odstínů, které se dají použít opravdu všechny. Jsou krásně pigmentované, nepráší a krásně se dají vrstvit
    Eva
    15. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  10. Nádherná paletka, je tam odstín snad pro každou příležitost, roční období a odstín pleti.
    Zuzka
    6. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  11. Paletu som dostala ako darček a som nadšená. Krásne balenie, paleta je praktická, farby sú zaujímavé a na tvári pekne vydržia.
    Kopie recenze od Anna z notino.sk
    3. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  12. Farby sú dobre zvolené, aby vyhovovali každému, som spokojná s pigmentáciou a výdržou. Vedela som, že Sigma vyrába skvelé štetce, ale som milo prekvapená kvalitou ich kozmetických výrobkov :)
    Kopie recenze od Zuzana K. z notino.sk
    1. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  13. Odtiene mi vyhovujú v lete, keď som opálená, aj v zime, keď je moja pleť oveľa svetlejšia. Pigmentácia a výdrž je skvelá, som veľmi spokojná :)
    Kopie recenze od Lucia z notino.sk
    29. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?
  14. Super paletka, jen některé odstíny používám raději než jiné, ale to je klasika :D
    Terka
    29. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  15. Paletka je nádherná. Farby majú skvelú pigmentáciu a dlouhorvající výdrž. Používam aj ako očné tiene: P
    Kopie recenze od Lea z notino.sk
    6. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  16. Paletka je nádherná. Barvy mají skvělou pigmentaci a dlouhorvající výdrž. Používám i jako oční stíny :P
    Veron
    6. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  17. Super multifunkční paletka i na cesty. Nemusím s sebou tahat ještě jednu paletku se stíny, v pohodě mi stačí tato. Pigmentace skvělá, konzistence taky. Sigma opět nezklamala. :)
    Janča
    30. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  18. Krásně pigmentované tvářenky, je to paletka pomalu na celý život, opravdu to vydrží dlouho. Do odstínů stačí ťupnout štětcem a krásně to stačí na aplikaci.
    Jiřka
    26. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  19. Nádherné barvy, krásně syté a pigmentované. Stačí štětec jen lehce ťuknout. Boží !
    Tereza
    10. října 2019
    Byla recenze užitečná?
  20. Naprosto skvělá paletka! Prvně jsem se bála, že ty oranžové odstíny nevyužiju ale používám opravdu všechny. Pigmentace je opravdu vysoká takže stačí pouze trochu produktu nabrat na štěteček.
    Bára
    17. června 2019
    Byla recenze užitečná?