Přejít na hlavní obsah
Shiseido Controlled Chaos MascaraInk objemová řasenka

Recenze Shiseido Controlled Chaos MascaraInk

objemová řasenka

Vytvořte na svých řasách přímo mistrovské dílo. Spojením japonského tradičního umění a moderní technologie značky Shiseido vznikla objemová řasenka Shiseido Makeup Controlled Chaos MascaraInk, která vytvoří odvážné a nepřehlédnutelné řasy.

Koupit

Vytvořte na svých řasách přímo mistrovské dílo. Spojením japonského tradičního umění a moderní technologie značky Shiseido vznikla objemová řasenka Shiseido Makeup Controlled Chaos MascaraInk, která vytvoří odvážné a nepřehlédnutelné řasy.

Koupit

Shiseido Controlled Chaos MascaraInk recenze20

4.5
30
7
3
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Mám fialovou i zelenou. Bohužel odstín není nijak zářivý, takže ani já si nevšimnu, že bych měla řasy jiné barvy než černé. Hezky prodlouží, neslepuje, ale barvy nejsou výrazné, jsou dost tmavé. Uvidíme v létě nebo na sluníčku.
    Zuzana H.
    8. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Řasenka je naprosto úžasná. Zkusila jsem, jelikož jsem sháněla zelenou a tento odstín se mi líbil. Nádherně se s ní maluje,i když jsem se bála tvaru štětečku, působí velmi dobře na řasách, vůbec se neobtiskuje, nedrolí, večer se dobře odličuje. Mohu jen a jen doporučit. Roky jsem používala MF 2000cal., to je moje stálice, ale tato zelená se jí stává také. Sice vyšší cena, ale je veliká a faaaaakt moc dobrá. A kdybych mohla, určitě utratim i za modrý odstín. Ale tam už ta modrá je hodně modrá. Zelená se krásně odráží na světle, sluníčku. Jsem dlouho nepsala tak ráda recenzí. Chválím moc, povedla se⭐⭐⭐⭐⭐
    Alena K.
    26. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Proste dokonala, dela nadherne dlouhe a natocene rasy. Barva (černá) je neskutecne intenzivni.
    Hana H.
    13. září 2023
    Byla recenze užitečná?
  4. Skvělý hustý kartáček díky kterému mám pak řasy pěkně natočené a objemné. Vydrží celý den a nenapadá pod oči. Lehké odličování. Modrá je opravdu luxusní, dostávám na ní stále pochvaly. Příště kupuji i černou.
    Klára
    3. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. Skvělý hustý kartáček díky kterému mám pak řasy pěkně natočené a objemné. Vydrží celý den a nenapadá pod oči. Lehké odličování. Modrá je opravdu luxusní, dostávám na ní stále pochvaly. Příště kupuji i černou.
    Klára
    3. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. riasenka ma dobré štetinky, vyborne predeluje riasy, ale nemozem povedať, aby bola objemová
    Kopie recenze od Martina z notino.sk
    30. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  7. Vyzkoušela jsem už hodně řasenek, i drahé značky, ale nakonec jsem zakotvila u této stálice. Má velký a hustý kartáček, na který se nabírá ideální množství barvy. Řasy mi pěkně zvedne i zahustí (mám rovné a krátké). Co je pro mě příjemný bonus je, že vydrží celý den bez rozmazání, přesto se večer dobře odličuje.
    Helena
    15. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Fajn pro veliký objem. Aplikace možná kvůli tvaru kartáčku trošku složitější, takže člověk musí dávat pozor aby se mu nedostala na víčka.
    Natálie H.
    1. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  9. Violet řasenka, jediná na trhu luxusní kosmetiky, po violet barvě se slehla zem... Spokojenost je, někdy provádím mix s tmavým odstínem
    Stefanova
    21. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. smaragdovo zelený odtieň je naozaj úžasný a unikátny. Je trošku svetlejší, ako som čakala, ale používam ju čiernou prvou vrstvou a výsledok je úplne dokonalý. som nadšená.
    Veronika S.
    3. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  11. Úžasná zelena farba a vydrž špirály ❤️
    Kopie recenze od Viktoria L. z notino.sk
    22. června 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. Pravdepodobne neni určena na me rasy, slepí je.Ale na druhe strane vydrží.
    Anežka S.
    22. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  13. Jediná zelená řasenka na trhu, všechny ostatní zmizly (Dermacol měl, už nemá). Je super, objem i délka, krásná zelená barva.
    Pavla
    16. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  14. Řasenka trochu slepuje řasy a po dlouhém dni v práci se mi trošku obtiskává. Příště se vrátím raději k Max Factor, které mi vždy vydržely celý den.
    Zdeňka D.
    3. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  15. nikdy více
    Eva
    17. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  16. Za mňa celkom sklamanie. Na riasenky som dosť náročná a táto teda nie je nič extra, osobne ju radím medzi priemer. Nemanipuluje sa dobre s kefkou, otláča sa, nebará príliš veľa farby. Očákavala som viac. Taká Infinito od Collistar je neporovnateľne lepšia.
    Kopie recenze od Naty z notino.sk
    13. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  17. Zo začiatku som sa bála investovať toľko peňazí do riasenky. Doteraz som nemala takúto drahú ani raz. A aj keď nesadla aspoň mi nebolo tak ľúto tých peniažkov. Ale keďže je zelenú a hlavne normálnu zelenú problém nájsť riskla som to. Musím povedať, že riasy veľmi pekne nadvihne. Farba je príjemná, snáď nebude velmi meniť farbu po oxidácii. Dúfam, že ak sa minie budem sa k nej vracať 😍
    Kopie recenze od Nikola K. z notino.sk
    13. července 2020
    Byla recenze užitečná?
  18. krásná barva, trochu slepuje řasy
    hana
    4. května 2020
    Byla recenze užitečná?
  19. Super maskara. Vytvára prirodzený vzhľad rias, predlžuje ich a zahustí bez zlepenia. Dobre sa odličuje.
    Kopie recenze od MArta z notino.sk
    17. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?
  20. Z tejto maskary Shiseido som nadšená. Veľmi kvalitná, absolútne sa nemrví, perfektne vydrží celý deň. A riasy sú už po jednej vrstve dlhé a nelepia sa. Dlho zas inú skúšať nebudem.
    Kopie recenze od nina z notino.sk
    4. prosince 2019
    Byla recenze užitečná?