Přejít na hlavní obsah
Shiseido Generic Skincare Treatment Softener hydratační pleťová voda pro normální až smíšenou pleť

Recenze Shiseido Generic Skincare Treatment Softener

hydratační pleťová voda pro normální až smíšenou pleť

Zažijte pocit absolutně čisté pleti a ještě mnohem víc. Hydratační pleťová voda Shiseido InternalPowerResist byla vyvinuta speciálně pro potřeby normální a smíšené pleti, aby z ní odstranila přebytečný maz a nechala ji zářit zdravím. Bude navíc lépe chráněná před různými vlivy a perfektně připravena vstřebat následnou péči.

-20 %s kódem summer
Kód zadejte v košíku
-20%
Koupit

Zažijte pocit absolutně čisté pleti a ještě mnohem víc. Hydratační pleťová voda Shiseido InternalPowerResist byla vyvinuta speciálně pro potřeby normální a smíšené pleti, aby z ní odstranila přebytečný maz a nechala ji zářit zdravím. Bude navíc lépe chráněná před různými vlivy a perfektně připravena vstřebat následnou péči.

Koupit

Shiseido Generic Skincare Treatment Softener recenze14

4.9
13
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Opravdu kvalitní pleťová voda (ostatně jako všechny výrobky od Shiseido). Příjemná jemná vůně, po aplikaci cítím, že je pleť hezky hydratovaná, rozzářená. Používám delší dobu a již nemám problémy s akné. Rozhodně 100% spokojenost.
    Iveta
    8. června 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Za mě skvělá volba. Nejdřív pleť vyčistím čistící pěnou od této značky a poté použiji tuto hydratační vodu. Pleť mám hezký vyčištěnou a hebkou.
    Andrea D.
    22. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?
  3. Pleťová voda je výborná. Skvěle dočišťuje, hydratuje, nedráždí. Mám mastnější pleť v T zóně, která se mi po měsíčním používání této vody výrazně zlepšila.. Je pravda, že používám komplet péči této značky a nemohu si ji vynachválit!
    Martina
    20. února 2021
    Byla recenze užitečná?
  4. Výsledok je skvelý. Pokožka je svieža a pripravená na ďalšiu starostlivosť. U mňa momentálne naj produkt!
    Kopie recenze od Lenka z notino.sk
    17. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  5. S pleťovou starostlivosťou veľa experimentujem a Shiseido značka je pre mňa jedna z najlepších. Táto pleťová voda doručí, čo sľubuje – pleť zhydratuje a pekne „zharmonizuje“. No cena je pomerne vysoká, takže to určite nie je investícia pre každého.
    Kopie recenze od Mirka z notino.sk
    17. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  6. Krásna jemná vôňa a príjemná aplikácia. Navyše pleť naozaj pekne hydratuje a pripraví na ďalšiu starostlivosť.
    Kopie recenze od kika z notino.sk
    9. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  7. Tento produkt používam ako druhy krok v mojej večernej, ale aj rannej rutine. Pleť mi po čistiacom produkte nádherne dočistí, dokonca odstráni aj tú najmenšiu "špinku", ktorú neodstránil prvý krok. Moja pleť je po použití tohto produktu ešte jemnejšia a žiari. Žiari sviežosťou a hydratáciou, čomu napomáha aj kyselina hyaluronova. Okrem toho takisto aj chráni moju pleť a po použití je pleť dokonalo pripravená na další krok v mojej rutine :)
    Kopie recenze od Simka z notino.sk
    2. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  8. Táto tonizačná pena je geniálna! Moju pleť veľmi dobre dočistí a pripraví ju dokonale na aplikáciu séra a krémiku. Používam ju každé ráno a večer. Pleť mi veľmi dobre hydratuje. Vyhovuje mi aj šikovný dávkovač, s ktorým presne trafím správne množstvo produktu. Určite odporúčam.
    Kopie recenze od Eli z notino.sk
    2. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  9. Na moji mastnější pleť kolem 30 s rozšířenými póry a navíc problematickou z hormonálních důvodů je tonikum skvělé! Používám měsíc ráno a večer jako poslední krok při čištění pleti. Pleť je hydratovaná a navíc tonikum vůbec nevysušuje. Doporučuji.
    Simona
    26. března 2020
    Byla recenze užitečná?
  10. Nedráždí mi pleť, skvěle dočišťuje. Pomáhá mi v boji proti akné. Super velikost balení, vyhovuje mi aplikace přes pumpičku. Pro citlivou i aknózní pleť.
    Aneta
    26. března 2020
    Byla recenze užitečná?
  11. Pěkně mojí pleť dočistí, používám od této značky i čistící pěnu a tohle dvojka je nejlepší. Voda hezky pleť dočistí, nevysušuje a moc hezky voní.
    Karolina
    26. března 2020
    Byla recenze užitečná?
  12. Kupovala jsem na základě recenzí a popisu. Dlouho jsem hledala tonikum pro mojí mastnější pleť se sklonem k akné. S tímto jsem nadmíru spokojená. I přes tak krátkou dobu je moje pleť hezčí, jemná a viditelně v lepší kondici. Super dávkovač. Zmenšuje póry.
    Berenika
    26. března 2020
    Byla recenze užitečná?
  13. Příjemná na pleti. Nedráždí i citlivou pleť. Hezká květinová vůně. Po aplikaci je pleť jemná. Mám mastnější pleť a tato voda mi pomáhá proti lesknutí a neucpává póry.
    Lucie
    26. března 2020
    Byla recenze užitečná?
  14. Používám dvakrát denně, ráno a večer a vždycky mám pleť okamžitě a znatelně jemnější.
    klárka
    15. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?