Přejít na hlavní obsah
Shiseido Ginza parfémovaná voda pro ženy

Recenze Shiseido Ginza

parfémovaná voda pro ženy

Přijměte výzvu, s níž se vám představuje dámská parfémovaná voda Shiseido Ginza, abyste odhalila a znásobila svou ženskost ve všech jejích kontrastech. Pomůže vám oslavit dualitu vaší osobnosti a sílu, která se ve vás ukrývá.

-15 %s kódem sale
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Přijměte výzvu, s níž se vám představuje dámská parfémovaná voda Shiseido Ginza, abyste odhalila a znásobila svou ženskost ve všech jejích kontrastech. Pomůže vám oslavit dualitu vaší osobnosti a sílu, která se ve vás ukrývá.

Koupit

Shiseido Ginza recenze20

4.9
22
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Tuto vůni jsem již otestovala a mám ji moc ráda
    Eva
    27. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Skutečně dlouhotrvajici příjemná jemná sladší vůně,předčila me očekávání. Kdo upřednostňuje tento typ vůní, mohu doporučit. Nepůsobí lacině, naopak dodava pocit osobnosti
    Jana
    20. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  3. Manželka je nadšená,jak krásně a dlouze to voní
    Tomáš H.
    27. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  4. Decentní sladší vůně. Dlouhá výdrž.
    Janka
    6. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
  5. Je intenzívnejšia, asi ako Flower by Kenzo. Priznám sa, nie som extra fanúšik vyslovene kvetinových vôní a určite nie sladkých, ale jednu som takú chcela, ak by bola príležitosť. Vôňa je primárne kvetinová, ale nie strašne. Je aj sladká, ale tiež nie strašne, tak primerane. Do kancelárie ak nie ste hlava na hlave, je to v pohode. Výdrž ešte neviem, ale tvári sa, že bude veľká. Na mňa táto vôňa až veľmi dobre zapôsobila.
    Kopie recenze od Kornélia z notino.sk
    23. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Nádherná vůně
    Šárka
    21. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. Famózna, luxusná vôňa. Nehodnotia by som ju ako vyslovene letnú, nie je to žiadna jemná romantická vôňa, ale je výnimočná a predsa na denné použitie napríklad aj do práce.
    Kopie recenze od Klaudia S. z notino.sk
    8. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Velmi pekná ale hlavne intenzívna a za mna dlha vydrž vône
    Kopie recenze od Helena H. z notino.sk
    29. června 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Bohužel mě příliš nezaujala. Květinové vůně mám ráda, tato mi přijde taková tuctova a průměrná. S výdrží taky nejsem moc spokojená, opět je spíše průměrná. Dopotřebuji, ale znova nekoupím.
    Ilona F.
    4. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  10. Neodolatelná 😘😘😘😘
    Helena S.
    25. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  11. Veľmi krásna letná vôňa intenzívna dostala som vzorku a stále mi išla vôňa v hlave musela som si kúpiť veľké balenie je intenzívna stačí pár strekov a krásne voniate celý deň
    Kopie recenze od Natália M. z notino.sk
    11. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  12. Intenzívna orchideová vôňa, seba v nej vidím viac pri večernej príležitosti. Výdrž veľmi dobrá.
    Majka
    12. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?
  13. Veľmi príjemná kvetinová vôňa, ktorá má navyše nádherný flakón.
    Kopie recenze od Sisa z notino.sk
    4. října 2021
    Byla recenze užitečná?
  14. Krásna intenzívna vôňa, ktorá dlho vydrží.
    Kopie recenze od Marta z notino.sk
    4. října 2021
    Byla recenze užitečná?
  15. Krásna kvetinová vôňa. Ideálne do letných dní.
    Kopie recenze od Ľudmila z notino.sk
    4. října 2021
    Byla recenze užitečná?
  16. Krásná vůně. Má velmi dobrou výdrž.
    Petra
    3. října 2021
    Byla recenze užitečná?
  17. ľahká kvetinková vôňa, nevtieravá, vhodná na bežné každodenné nosenie
    Kopie recenze od Števka z notino.sk
    15. září 2021
    Byla recenze užitečná?
  18. Intenzivna, ale jemna nevtierava vona, vhodna aj na bezny den
    Kopie recenze od Patrícia z notino.sk
    9. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  19. Krásna, veľmi jemná a kvetinová vôňa. Schováva sa v krásnom a nadčasovom flakóne. Výdrž je naozaj veľká.
    Kopie recenze od Tinka z notino.sk
    6. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  20. velmi zaujimava jemna kvetinkova vona, ktora vydrzi
    Kopie recenze od Maria z notino.sk
    3. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?