Přejít na hlavní obsah
Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Cream Enriched denní a noční krém proti vráskám pro suchou pleť

Recenze Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Cream Enriched

denní a noční krém proti vráskám pro suchou pleť

Kdo by netoužil po hladké pleti bez vrásek? Vaše přání vám splní denní a noční krém proti vráskám pro suchou pleť Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Cream Enriched. Tento krém kombinuje několik unikátních technologií, díky kterým dokáže vyplňovat vrásky zevnitř, viditelně je zmírňuje a navrací pleti mladistvý a zdravě vypadající vzhled.

-15 %s kódem s15
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Kdo by netoužil po hladké pleti bez vrásek? Vaše přání vám splní denní a noční krém proti vráskám pro suchou pleť Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Cream Enriched. Tento krém kombinuje několik unikátních technologií, díky kterým dokáže vyplňovat vrásky zevnitř, viditelně je zmírňuje a navrací pleti mladistvý a zdravě vypadající vzhled.

Koupit

Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Cream Enriched recenze20

4.8
27
5
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Som spokojná.
    Kopie recenze od Jana G. z notino.sk
    11. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Krém sa výborne vstrebáva, pleť okamžite reaguje a už po niekoľkých dňoch je vláčnejšia a svieža po celý deň aj noc.
    Kopie recenze od Atula z notino.sk
    23. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  3. Kúpila som ako darček pre mamu a nemôže si tento krém vynachváliť. Pleťová kozmetika od tejto značky je stávka na istotu :)
    Kopie recenze od Lucia z notino.sk
    31. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  4. Shiseido miluju, této značce jsem propadla už před deset lety a nic mě zatím nepřesvědčilo, abych používala něco jiného. Tento krém používám ráno i před spaním, takže mi stačí jeden kelímek na celý den, což je dost praktické na cesty. Oceňuji konzistenci, po které pleť není mastná a rychle se vstřebává.
    Jitka B.
    31. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  5. Značku Shiseido mám veľmi rada už nejakú dobu, je síce drahšia ale od určitého veku už chcem používať len kvalitnú kozmetiku. Pleť je hydratovaná a jemná.
    Kopie recenze od Nela z notino.sk
    28. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  6. Můj první krém od značky Shiseido a určitě ne poslední. Velmi příjemné složení i vůně. Jde opravdu cítit, že pleť je po něm hydratovaná.
    Denisa
    28. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. Tento krém som kúpila mamke k narodeninám. Je veľmi spokojná, pleť je hydratovaná a rozžiarená.
    Kopie recenze od Denisa z notino.sk
    21. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Značce Shiseido věřím již několik let. Podle mě je to top mezi kosmetickými přípravky. Tenhle protivráskový krém je hotový poklad. Už mám několikátý v řadě.
    Kája
    21. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. Kupovala som už dvakrát pre svokru, je s ním veľmi spokojná.
    Kopie recenze od Martina z notino.sk
    6. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  10. Krásně voní, vyhladí, ale na suchou pleť je málo hydratační. Na zimu určitě ne. Nechám si ho na léto.
    Adéla B.
    28. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  11. Na moju normálnu až suchú pleť skvelý krém, dostatočne hydratačný s jemnou parfemáciou.
    Kopie recenze od Michaela z notino.sk
    18. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?
  12. Kupovaný ako darček pre mamku, takže nemôžem hodnotiť z vlastnej skúsenosti, ale maminka si ho len chváli. Takže za mna ideálny darček.
    Kopie recenze od Bea z notino.sk
    16. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?
  13. Na moju suchú pleť - výborný krém, jemný na pleti, nemastí a krásne vonia.
    Kopie recenze od Lucinka N. z notino.sk
    16. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?
  14. Konečně jsem se rozhodla zainvestovat do skincare a určitě se vyplatilo. Tento krém používám už druhý měsíc a jsem moc spokojená.
    Nikol
    15. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?
  15. skvělý krém, ostatně od shiseida bych ani nic jiného nečekala. skincare je sice dražší, ale za mě jde rozhodně vidět rozdíl
    radka
    10. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?
  16. napriek tomu, že je na suchú pleť, tak moju pleť dosť vysušuje...dávam si naň ešte jeden krém...pleť naozaj je vypnutejšia, neupcháva póry, dokonca zmierňuje začervenanie, a fľaky po vyrážkach, celkovo aj upokojuje pleť
    Kopie recenze od Terézia z notino.sk
    9. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  17. Moja pleť tento krém miluje. Krásne ju hydratuje a vyživuje. Som veľmi spokojná a chcem vyskúšať aj iné produkty značky Shiseido.
    Kopie recenze od Augustýna z notino.sk
    11. října 2019
    Byla recenze užitečná?
  18. Mám normálnu pleť a tento krém používam skôr v zimnom období, pretože je naozaj hutný a výživný. V lete mám radšej ľahšie krémy. Krém pekne vonia a necháva pleť hladkú, takže som spokojná.
    Kopie recenze od Petra z notino.sk
    11. října 2019
    Byla recenze užitečná?
  19. Koupila jsem na základě jednoho doporučení na instagramu a bomba, pleť vypadá vyživenější, jasnější, takže zdravější a tedy i mladší.
    Beatka
    3. října 2019
    Byla recenze užitečná?
  20. Spolu s krémy Eisenberg můj největší favorit mezi krémy, luxusní záležitost a na pleti fakt funguje - poslední měsíce moje pleť vypadala utahaně, co krém používám je živější a zdravější.
    Teodora
    23. září 2019
    Byla recenze užitečná?