Přejít na hlavní obsah
Sensodyne Repair & Protect Extra Fresh zubní pasta pro ochranu zubů a dásní

Recenze Sensodyne Repair & Protect Extra Fresh

zubní pasta pro ochranu zubů a dásní

Zubní pasta Sensodyne Repair & Protect Extra Fresh kompletně pečuje o zuby i dásně a zanechává příjemně svěží dech.

-15 %s kódem sale
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Zubní pasta Sensodyne Repair & Protect Extra Fresh kompletně pečuje o zuby i dásně a zanechává příjemně svěží dech.

Koupit

Sensodyne Repair & Protect Extra Fresh recenze17

4.8
14
4
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Vyborna
    Kopie recenze od Ee z notino.sk
    21. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
  2. Premium kvalita od Sensodyne Opravdu citelně pomáhá, pokud naneste na citlivé místo
    Martin
    7. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  3. Sensodyne Repair & Protect Extra Fresh je naozaj svieža pasta na zuby. Zanechá dlho pocit práve umytých zubov.
    Kopie recenze od Janka z notino.sk
    8. července 2019
    Byla recenze užitečná?
  4. Velmi svěží zubní pasta, která zaručí dlouho pocit právě umytých zubů.
    Martina
    8. července 2019
    Byla recenze užitečná?
  5. Mám citlivé zuby aj ďasná a táto pasta mi vyhovuje, má príjemnú chuť a nijak nedráždi.
    Kopie recenze od Jana z notino.sk
    10. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  6. Funguje na citlivé zuby. Navíc příjemná chuť, poměrně nízká cena a dlouhodobý příjemný pocit v ústech. Stojí za to.
    Michal
    5. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  7. používám dlouhodobě a lepší pastu neznám, navíc dobrá cena :) doporučuju
    Lili
    27. května 2019
    Byla recenze užitečná?
  8. V poměru cena/výkon za mě nejlepší pasta na trhu.
    Dita
    8. března 2019
    Byla recenze užitečná?
  9. Super, celá rodina používáme a jsme spokojení..
    Danča
    29. ledna 2019
    Byla recenze užitečná?
  10. Pastę używam już jakiś czas, zęby są czyste, mam świeży oddech. Jestem zadowolona z zakupu :)
    Ela
    25. října 2018
    Byla recenze užitečná?
  11. Už nepoužívám jinou zubní pastu, jsem na ní zvyklá, opravdu mi poáhá, dásně nemám zarudlé a přecitlivělé, zuby zůstanou déle bez povlaku a chuť je příjemná.
    El
    23. října 2018
    Byla recenze užitečná?
  12. Konečně něco pro mě. Po vyčištění mám pocit čistoty, mentolu a zdravých zubů. TOP..
    Hana
    22. října 2018
    Byla recenze užitečná?
  13. Zubní pasta mi chutná, je voňavá. Dásně mě tolik nebolí a mohu doporučit.
    Evženie
    22. října 2018
    Byla recenze užitečná?
  14. Není ostrá oproti jiným pastám. Výsledek je poznat a chutná dobře :D Zkusím i jiné této značky.
    Gabka
    16. října 2018
    Byla recenze užitečná?
  15. Sensodyne mám ráda, pravidelně kupuji a střídám různé druhy past a zatí mi všechny vyhovovaly. I tato je super a můžu doporučit.
    Denisa
    16. září 2018
    Byla recenze užitečná?
  16. Se Sensodyne pastami jsem max spokojená, určitě doporučuji.
    Nikola
    10. září 2018
    Byla recenze užitečná?
  17. Jsem moc spokojena.
    Zákazník z notino.cz
    13. dubna 2017
    Byla recenze užitečná?