Přejít na hlavní obsah
Sensodyne Nourish Gently Soothing bioaktivní zubní pasta s fluoridem

Recenze Sensodyne Nourish Gently Soothing

bioaktivní zubní pasta s fluoridem

Usmívejte se s radostí. Bioaktivní zubní pasta s fluoridem Sensodyne Nourish Gently Soothing se postará o to, aby byly vaše zuby zdravé a dech svěží. Zároveň pomáhá chránit chrup před kazy, její složení potěší i vegany, a krabičku, tubu i víčko je možné dále recyklovat.

Koupit

Usmívejte se s radostí. Bioaktivní zubní pasta s fluoridem Sensodyne Nourish Gently Soothing se postará o to, aby byly vaše zuby zdravé a dech svěží. Zároveň pomáhá chránit chrup před kazy, její složení potěší i vegany, a krabičku, tubu i víčko je možné dále recyklovat.

Koupit

Sensodyne Nourish Gently Soothing recenze20

4.6
48
16
2
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Zubná pasta Sensodyne je veľmi účinná pasta pre ľuďí s citlivými zubami a ďasnami. Už po pár dňoch som pociťovala ústup krvácania a bolesti ďasien. Má jemnučkú mentolovú príchuť s aloe vera, ktorá Vám poskytuje luxusný zážitok počas čistenia zubov.
    Dominika G.
    22. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
  2. Velice dobrá, jen více peni
    Marie J.
    21. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  3. Zubní pastu Sensodyne Nourish Gently Soothing se vyplatí vyzkoušet, mě nezklamala a rád ji používám. Je svěží, zanechá příjemný pocit v ústech. Velkým plusem je pro mě i to, že je veganská. Má obal vyrobený z recyklovaných materiálů a je designově zajímavý.
    Lukáš M.
    20. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  4. Měla jsem možnost vyzkoušet tuto zubní pastu. Musím pochválit hezký obal. Před testováním mě bolely zuby a krvácelo mi dásno, ale už třetí den po začátku používání pasty krvácivost vymizela a bolest zubu se zmírnila. Velmi kladně hodnotím následnou svěžest v ústech. Jsem nadšená a rozhodně si pastu v budoucnu koupím.
    Lenka C.
    20. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  5. Zubní pasta Sensodyne Nourish Gently Soothing zkoušíme celá rodina. Pasta Sensodyne Nourish Gently Soothing je příjemná v ústech a voní hezky. Pasta Sensodyne Nourish Gently Soothing tolik nepění v ústech. Už schanime další zubní pastu Sensodyne Nourish Gently Soothing.
    Alois M.
    20. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  6. Pasta Sensodyne Nourish Gently Soothing mi připadá jako když zvykam žvýkačky. To je fajn. Design je jednoduchý. Cena mi přijde vyšší a vegan friendly určitě super.
    Vlasta
    20. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. Tuto pastu jsem má možnost vyzkoušet a musím jen chválit.Je ekologická,zbaví Vás plaku,kvalitní balení,cena dostupná.Za kvalitu se velice ráda připlatim.Pastu mohu jen doporučit.:)
    Lucie R.
    20. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Chuť pasty je o dost příjemnější než u past bývá zvykem, není tak výrazná a pálivá a taky tolik nepění, takže nemusím každou chvíli plivat přebytek. Poslední dobou jsem měla citlivější spodní zuby a během používání pasty se citlivost znatelně zlepšila, i když si nemůžu být jistá, do jaké míry na tom má zásluhy právě pasta. Obal zaujme a díky víčku se dá pasta postavit, ale když ji mám v držáku spolu s kartáčky, tak zabírá víc místa. Díky více měkkému obalu je vymačkávání zbytků pasty jednodušší než u klasických obalů a ke všemu je eko, což cením. Vegan složení je dobrý krok vpřed. Cena je schůdná.
    Lucie S.
    20. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. Pasta mne velice prijemne překvapila, určitě doporučuji vyzkoušet. A neleknete se ne každému přijde super hned první den, ale po par dnech přijdete na to, ze je fajn :)
    Mispu
    20. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  10. Výrazná chuť máty v ústech zanechává velice příjemný svěží pocit a převažuje nad slabou "pachutí" aloe vera, na kterou jsem si musela pár dní zvykat. Kladně hodnotím také vzhled tuby a skvěle vymyšlené víčko sloužící jako stabilní stojánek.
    Helena T.
    19. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  11. Po použití zubní pasty Sensodyne Nourish Gently Soothing mám pocit čistoty a svěžesti v ústech. Obal je z recyklovaných materiálů co velmi oceňuji a má také pěkný design. V neposlední řadě je super, že je veganská. Určitě se vyplatí vyzkoušet, já jsem byla spokojená.
    Ivana S.
    19. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  12. Zubní pasta Sensodyne Nourish Gently Soothing vypadá moc hezky, obal mě zaujal. Zubní pasta hezky voní, příjemná a jemná konzistence a chuť. Na moji osobu by klidně mohla být o něco výraznější, ale je super, že neštípe na jazyku jako jiné pasty. Trochu mi chyběla pěnivost, na druhou stranu se mi líbí, že je pasta ekologická a při výrobě se myslí na ekologii. Doporučuji i za aktuální prodejní cenu okolo 130 Kč
    Iveta K.
    19. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  13. Bohužel mi dělala afty. Obsahuje Sodium Lauryl Sulfate a též Sodium Saccharin. Zvláštní tuhá konzistence, ale příjemná chuť. Po vyčištění asi běžný pocit.
    Tereza N.
    19. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  14. Nejpříjemnější na této pasrě je její jemná mentolová chuť. Výborně je vyřešené víčko na které se dá skvělé postavit,že nepřepadává. Recyklovatelný obal předčí i to,že není nejlevnější.
    Martina S.
    19. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  15. Pasta má príjemnú jemnú chut, dobre zuby vyčistí, pení tak akurát - ani nie moc ani nie málo. Za mna spokojnost.
    Veronika V.
    19. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  16. Příjemná pasta s lehce svěží chutí, což mi vyhovuje. Pasta má praktické balení, na víčku pasta hezky stojí. Po vyčištění zubů cítím čisté a hladké zuby. Líbí se mi na obalu, že je vyroben i z recyklovatelného materiálu a šetří tím přírodu. Kdo neví, jakou pastu si koupit, doporučuji tuto. Cena pasty za svěží dech, přírodních ingrediencí a pro praktičnost, je za mě přiměřená.
    Pepa
    18. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  17. Pasta výborně chutná. Chuť je výrazná a svěží. Krásně pění a je lehce pálivá. Chválím, že je vegan friendly.
    Denisa P.
    18. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  18. Pasta na chuť je pálivější a při čištění zubů hodně pění, ale to se mi líbí. Na její složení a kvalitu je cenově přijatelná. Zuby po vyčištění jsou krásně hladké.
    Alessio Riccardo K.
    18. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  19. Příjemná příchuť máty a aloe vera. Doporučuji
    Marie U.
    18. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  20. Byla jsem s pastou spokojená, příjemná chuť a hodně se mi líbí praktičnost a design obalu.
    Veronika V.
    17. října 2022
    Byla recenze užitečná?