Přejít na hlavní obsah
Sean John I Am King toaletní voda pro muže

Recenze Sean John I Am King

toaletní voda pro mužeKoupit
Koupit

Sean John I Am King recenze9

4.1
5
1
2
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Velmi příjemná vůně, nevtíravá, ne příliš intenzivní, s nižší výdrží. Vhodná ke každodennímu běžnému používání.
    Ondřej
    4. listopadu 2019
    Byla recenze užitečná?
  2. Voní krásně ale bohužel rychle vyprchá jako jiná obyčejná toaletní voda! Škoda!!!
    Simon
    18. dubna 2016
    Byla recenze užitečná?
  3. Kúpil so na základe recenzií. Vôňa spočiatku naozaj príjemne zahrá na city, očarí zaujímavými tónmi citrusov, ale po čase mi prišla taká "bežná" ako by nemenila charakter, ale len slabla intenzita. Možno je to závislé od pokožky , ale výdrž nie je silná stránka tejto vône. Za pár € naviac sa dá kúpiť podstatne vyššia kvalita v radoch sviežich vôňí.
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    5. dubna 2014
    Byla recenze užitečná?
  4. Velmi dobra vona, kupila som ju priatelovi. Je velmi cistucka, lahka. Najskor je citit velmi ovocne a citrusovo (vtedy skoro ako taka unisex), potom sa toto zjemni a ostane velmi prijemna a sexy vona. Hlavne na jar a leto ako stvorena. U mna spokojnost.
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    4. dubna 2014
    Byla recenze užitečná?
  5. Tato toaletka je skvělá. Když jsem ji kupoval, nevěděl jsem do čeho jdu. Ovšem hned po prvním nastříknutí sem pochopil, proč vyhrála cenu pro voňavku roku. Může se zdát až moc nasládlá, ale je vážně sexy a připadám si s ní sebevědomý. Řekl bych, že bude sedět všem chlapům.
    Zákazník z notino.cz
    18. března 2014
    Byla recenze užitečná?
  6. tento parfém neni extra vynimočny ale bol som spokojný.svieža skvelá vona, asi sadne každému
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    26. ledna 2014
    Byla recenze užitečná?
  7. Perfektna vona. Abdul ma pravdu! Je to velmi vydarena vona! Po takejto som uz dlho tuzil. Je aj elegantna aj sportova! Velmi univerzalna ale zaroven velmi luxusna vona! Klobuk dole USA!
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    23. května 2013
    Byla recenze užitečná?
  8. chcem si ju kupit aj ja ale veviem aka je mozes poradit abdul.
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    5. ledna 2013
    Byla recenze užitečná?
  9. Jednoznacne najlepsia panska vona aku som kedy mal :) a to uz mam odskusane neurekom vela...
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    20. října 2011
    Byla recenze užitečná?