Přejít na hlavní obsah
Schwarzkopf Palette Deluxe permanentní barva na vlasy

Recenze Schwarzkopf Palette Deluxe

permanentní barva na vlasy

I v pohodlí domova si můžete účes natónovat do úchvatného odstínu plného zářivých odlesků. Barva na vlasy Schwarzkopf Palette Deluxe vám zaručí dokonalé obarvení až na 6 týdnů.

Koupit

I v pohodlí domova si můžete účes natónovat do úchvatného odstínu plného zářivých odlesků. Barva na vlasy Schwarzkopf Palette Deluxe vám zaručí dokonalé obarvení až na 6 týdnů.

Koupit

Schwarzkopf Palette Deluxe recenze19

4.3
14
2
2
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Som spokojná s výsledkom, rukavice sú malé, nemohla som ich použiť.
    Kopie recenze od Eva z notino.sk
    14. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Pouzila som ju uz par krat. Na moje tmavsie spinave blond. Mne sa velmi paci
    Kopie recenze od Viktória L. z notino.sk
    22. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Tuto barvu používám již 2 roky a jsem spokojená s aplikací barvy i s výsledkem. Doporučuji.
    Bobina
    29. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Palettky mám ráda. Mým vlasům vyhovují. Používám léta.
    Jarka
    8. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. Má nádech růžovofialkové barvy... Všichni mi ten nádech chválí. Po cca 4 - 5 umytí se barevný nádech vymyje a zůstane skvělá blond barva.
    Dáša
    6. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. Super blond barva. Po nabarvení lehký růžový nádech, který se po dvou umytí zcela vymyje. Po třech týdnech vlasy získávají opět žlutý nádech, ale to vím, že už je čas opět nabarvit.
    Renáta
    20. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. Veľmi spokojná, používam dlho.....
    Kopie recenze od Iva z notino.sk
    4. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Tm. hnědá za mě perfektní, léta ji používám. Dobře se nanáší na vlasy, jen jsem "chytla" pár krabiček s velmi malými rukavičkami, jako pro skřítky :). Doporučuji pro jistotu rukavice svoje, nespoléhat na velikost rukavic od výrobce.
    Klára M.
    23. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?
  9. Tuto barvu jsem koupila poprvé, takže pro mě taková neznámá, jaký bude výsledek a nakonec překvapivě spokojenost.
    Jitka S.
    4. července 2021
    Byla recenze užitečná?
  10. Velmi spokojena doporučuji.
    Romana P.
    29. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  11. Výborná barva! Snadná, klasická aplikace, navíc bez nepříjemného zápachu. Výsledná barva odpovídá popisku na krabičce a dlouho drží. Vlasy jsou krásně lesklé a neponičené, moc oceňuji pečující masku po 3 týdnech po obarvení.
    Kristýna
    11. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  12. Barva barví dobře, nedělá fleky a odstín sedí. Za mě spokojenost.
    Karolína
    24. února 2021
    Byla recenze užitečná?
  13. me tato barva úplně nesedí, nechyta dobre, mam hodne hnědého pigmentu a ani po dvou barvení nechytla dobře-do zrzava a na jiz obarvene vlasy mi chytla fialová, takže za me ne
    Jana J.
    10. února 2021
    Byla recenze užitečná?
  14. Mám odstín Golden Gloss Caramel a na mých vlasech vypadá opravdu skvěle. Vlasy nejsou vysušené, ale právě naopak. Příště půjdu opět do této barvy.
    Jitka
    9. února 2021
    Byla recenze užitečná?
  15. Za mě super barva, kupuji zde kvůli výhodné ceně.
    Hana
    8. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?
  16. Za mě dobrá barva, chytla ják má!! Takže spokojenost.
    Janicze
    6. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  17. Za mne super nejdřív jsem si odbarvila vlasy a chytlo to přesně jak na obrázku velmi spokojená.
    Romana P.
    20. listopadu 2020
    Byla recenze užitečná?
  18. Nikdy víc! Nejhorší "šedivá" na celém světě. Ani není šedá, je to nějaká, fialovomodro vyblitá, hrozná.
    Jana
    9. září 2020
    Byla recenze užitečná?
  19. Koupila jsem si odstín 8-59 Deep Rose, základ měl být světle plavý se zlatým tónem a fialovým odleskem. Vlasy mám světle hnědé s vyšisovanými blond proužky, výsledná barva vyšla výrazně tmavší růžová, bez světle plavé se zlatým tónem. To se fakt nepovedlo....
    Lenka
    6. září 2020
    Byla recenze užitečná?