Přejít na hlavní obsah
Schwarzkopf Professional Osis+ Volume Up objemový sprej

Recenze Schwarzkopf Professional Osis+ Volume Up

objemový sprej

Postrádají vaše vlasy tvar a objem? Antistatický objemový sprej Schwarzkopf Professional Osis+ Volume Up dopřeje vlasům obojí. Zvýrazní strukturu dlouhých vlasů a podpoří jejich přirozenou plnost. Díky středně silné fixaci podrží váš účes v jakýchkoli podmínkách.

Koupit

Postrádají vaše vlasy tvar a objem? Antistatický objemový sprej Schwarzkopf Professional Osis+ Volume Up dopřeje vlasům obojí. Zvýrazní strukturu dlouhých vlasů a podpoří jejich přirozenou plnost. Díky středně silné fixaci podrží váš účes v jakýchkoli podmínkách.

Koupit

Schwarzkopf Professional Osis+ Volume Up recenze11

4.4
11
1
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Zbožňuju Osis+ produkty, ale tohle je teda velké zklamání. Vlasy neskutečně slepí, nedá se s nimi nijak dál pracovat. A to aplikuju opravdu z dálky, protože kdybych dala přímo ke kořínkům, tak si můžu jít rovnou znovu umýt vlasy. Velký špatný za mě.
    Gabriela B.
    30. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. dostala som ho ako darcek k inej objednavke. dala som mu sancu. mam dlhsie vlasy, huste, tazke. na vysusene uterakom som ho nastroekala ku korienkom, vyfukala na okruhlej kefe a celkom dobry vysledok.. vlasy nadvihnute od korienkov, zafixovane prirodzene, ziadna prilba na hlave nevznikla.. v pohode produkt. skusala som aj drahsie volumizery, ale efekt nebol takto dobry
    Kopie recenze od Kristína z notino.sk
    1. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Lepivé, zplihlé vlasy
    Natálie K.
    25. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  4. Veľmi dobrý produkt, fixuje vlasy dobre a dodáva objem
    Kopie recenze od Rebeka z notino.sk
    25. října 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. Stále ještě zápasím s aplikací, ale sprej dělá nádherný objem. Za mě je trochu lepivý, tedy, vlasy utuží, ale dělá mírnou helmu. Za což jsem vděčná u ofiny, která zůstane na místě, ale ve zbytku vlasů mi chybí flexibilita. Což ale naprosto přehluší prakticky bleskový objem po pár nástřicích - neuvěřitelně nádherný účes za pár sekund. Skutečně výborný na objem, na držení 50 na 50. Mám velmi jemné vlasy, možná je to kvůli tomu. :)
    Bella D.
    19. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    |
    Ověřená recenze
  6. Po použití tohto produktu mám krásny objem vlasov. Vlasy sa nelepia ani nie sú preťažené.
    Kopie recenze od Nina z notino.sk
    22. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
  7. Vlasom dodáva super objem, ktorý mi vydrží. Som spokojná
    Kopie recenze od Linda z notino.sk
    17. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. sprej vytvoří hezký objem ve vlasech a nezatěžuje je a nemastí
    Katka
    1. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Sprej aplikuji ke kořínkům a po chvilce působení vytvoří krásný objem. Osobně mám jemné vlasy a tento sprej je jako jediný nedělá ještě zplihlejší. Opravdu skvělý produkt!
    Nikola
    25. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    |
    Dárek
  10. Tento produkt dělá fakt hezký objem a neslepuje vlasy. Navíc ho stačí trošku. Doporučuju.
    Eliška
    20. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Skvělý sprej na objem! Vlasy nijak nezatěžuje či neslepuje, jenom dodá objem a jemně zafixuje.. Používám ho druhý den po umytí vlasů, kdy už jsou takové zplihlé - tento sprej jim udělá "refresh" a opět mají objem.
    Tereza
    18. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    |
    Dárek