Přejít na hlavní obsah
Schwarzkopf Professional Igora Bonacrom barva na obočí a řasy s aktivátorem

Recenze Schwarzkopf Professional Igora Bonacrom

barva na obočí a řasy s aktivátorem

Nebaví vás každé ráno trávit čas v koupelně líčením obočí a řas? Barva na obočí a řasy s aktivátorem Schwarzkopf Professional Igora Bonacrom vám zajistí dokonalý a dlouhotrvající výsledek. Vaše řasy i obočí tak budou vypadat stále skvěle – hned ráno po probuzení, při sportu nebo třeba u vody.

-10 %s kódem all10
Kód zadejte v košíku
-10%
Koupit

Nebaví vás každé ráno trávit čas v koupelně líčením obočí a řas? Barva na obočí a řasy s aktivátorem Schwarzkopf Professional Igora Bonacrom vám zajistí dokonalý a dlouhotrvající výsledek. Vaše řasy i obočí tak budou vypadat stále skvěle – hned ráno po probuzení, při sportu nebo třeba u vody.

Koupit

Schwarzkopf Professional Igora Bonacrom recenze20

4.7
61
5
1
1
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Na kůži zůstává ještě tak 2 dny po barvení, ale pak výsledek je okouzlující a dlouho vydrží
    Babizna
    8. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  2. Zatiaľ asi najlepšia farba na obočie
    Kopie recenze od Ivana z notino.sk
    2. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Používam na domáce farbenie obočia a mihalnic. Farba vydrží omnoho dlhšie ako u farby z drogérie (henna, barva na obočí, …). Jednoduché a rýchle použitie. Kupujem opakovane.
    Mima
    1. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. S troskou sikovnosti nemusim kazde 4tydny ke kosmeticce na barveni.
    Lucie K.
    24. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Tento výrobek mě opravdu nad míru překvapil. Skvělý výsledek, snadná aplikace. Mohu vřele doporučit.
    Kateřina
    10. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Konečně krém, který opravdu barví. A barva na obočí dlouho vydrží.
    Ivana
    8. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  7. Produkt jsem zakoupila na základě mnoha kladných recenzí. Bohužel to byla obrovská chyba! Řasy chytly celkem hezky (když pominu příšerné štípání očí, ale to je samozřejmě subjektivní). Barva z obočí nešla vůbec smýt a já vypadala jako čert. Slovy E.A. Poea - Nevrmór!
    Dena182
    23. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Nejlepsi barva na oboci z tech, co jsem uz vyzkousela. Krasne se rozmichava a stejne dobre i nanasi. Vydrzi nekolik dnu.
    Jana K.
    3. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Za me nejlepsi barva na oboci. Vydrzi a je super. Konecne dobry vyrobek. Mam ji uz rok a stale funguje.
    Zzz
    3. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
  10. Výborná farba. Mám riedke obočie, ale po zafarbení sú chĺpky pekne výrazne. Chce to farbiť každých 10 dní ale to mi nevadí.
    Kopie recenze od Zuzana F. z notino.sk
    6. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Absolutně nejlepší koupě, jakou jsem mohla udělat. Poté co moje kosmetička skončila jsem nemohla najít žádnou, která by mi obočí udělala jak potřebuji. Po koupi tohoto produktu už kosmetičku na obočí nepotřebuji. Jednoduchá aplikace a skvělá barva, dokonce vydrží i poměrně dlouho (většinou tak 2 týdny).
    Šárka
    5. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
  12. Nejlepší barva na obočí, dobře drží a hnědá barva je přirozená.
    Daniela
    18. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  13. Dobře se nanáší, dlouho drží a nezůstává na kůži (aplikováno na obočí).
    Monika Š.
    4. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  14. Naozaj top farba, ako od kozmeticky vysledok. Odporucam
    Kopie recenze od Anna z notino.sk
    22. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
  15. Kupuji opakovaně a jsem nadšena!
    Kateřina R.
    6. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  16. Barva se dobře nanáší, nestéka, chytá rovnoměrně na chloupky i na kůži a nemusím ji opravovat/dobarvovat. Mám mastnější pleť, tak vydrží cca týden. Krásně přirozená barva, příjemná vůně.
    Tereza
    12. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  17. Použito jednou před týdnem, takže nemůžu moc soudit. Zatím jsem nadmíru spokojená, barva drží skvěle.
    Lenka
    11. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  18. Jsem nad míru spokojená.. Hodně čistím pleť tak mi to vydrží na obočí týden ale i tak týden si nemusím malovat obočí... Za ty peníze super...
    Dominika
    8. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  19. Zatiaľ som použila iba raz..
    Kopie recenze od Maria K. z notino.sk
    6. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  20. Super farba, ovela lepsia nez Refectocil.
    Kopie recenze od Katka z notino.sk
    5. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?