Přejít na hlavní obsah
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Genesis aktivační šampon pro řídnoucí vlasy

Recenze Schwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Genesis

aktivační šampon pro řídnoucí vlasy

Nadměrně mastná nebo naopak suchá pokožka hlavy zapříčiňuje nejen svědění a tvorbu lupů, ale také má vliv na postupné ztenčování vlasů a jejich předčasné vypadávání. Aktivační šampon Schwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Genesis obsahuje speciální detoxikační systém pro pokožku hlavy, který okamžitě obnovuje její rovnováhu, a zároveň zlepšuje kvalitu vlasů.

Koupit

Nadměrně mastná nebo naopak suchá pokožka hlavy zapříčiňuje nejen svědění a tvorbu lupů, ale také má vliv na postupné ztenčování vlasů a jejich předčasné vypadávání. Aktivační šampon Schwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Genesis obsahuje speciální detoxikační systém pro pokožku hlavy, který okamžitě obnovuje její rovnováhu, a zároveň zlepšuje kvalitu vlasů.

Koupit

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Genesis recenze14

4.2
11
1
1
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Hrozný šampón, neskutočne mi zaklbčil vlasy, bez kondicionéru by som ich ani nerozčesala.. nikdy viac
    Kopie recenze od Lyz z notino.sk
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Je příjemný
    Lenka
    8. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Kúpila som dcére. Vlasy jej po mesiaci používania padajú podstatne menej a vidno už nové vlásky. Neštípe, príjemne vonia. Mínus je dávkovanie. Šampón je veľmi riedky, po odšrúbovaní uzáveru vyteká, treba opatrne. Pumpička by pri takej konzistencii bola lepšia. Vydržal jej mesiac. Kombinuje s výživou na vlasy Bears with Benefit, čo je biotín v žuvacích tabletách.
    Kopie recenze od Ivana z notino.sk
    4. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Po použití šamponu jsou vlasy příjemné na dotek, nevyšuje je, jakoby je "nadzvedne". Pro posouzení aktivace růstu musím používat déle. Šampon má hustou konzistenci takže je ho potřeba jen maličko, pěkně pění, celkem výrazně voní. Jediné mínus vidím v nešťastném obalu se šroubovacím uzávěrem (tubu musíte položit, abyste si šampon nanesli na hlavu a při tom z tuby vytéká).
    Lenka B.
    19. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Šampon používám zatím týden a jsem spokojená.
    V.
    7. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  6. Tento šampon používám krátce, ale od prvního použití jsem spokojená. Vlasy po něm získají na objemu. Má jemnou vůni a dobře pění. Mám v plánu pokračovat v jeho používání, abych zjistila celkové účinky.
    Klára
    17. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Šampon používám už asi měsíc a jsem velmi spokojená. Po jeho použití jsou mé vlasy objemnější a také jsem si všimla, že mi vlasy o něco méně padají.
    Lenka
    16. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Šampon jsem zakoupila, když mě hodně aktivně trápilo hormonální vypadávání vlasů. Cítím, že je nezbytné podotknout (hlavně pokud vás trápí padání vlasů), že šampon samotný zřejmě moc nezmůže - já se pokusila smířit s tím, že moje tělo zrovna něčím prochází a bojuje a podepisuje se to hodně právě na vlasech a pleti, začala jsem více řešit vitamíny, dostatečný příjem jídla i vody a k tomu všemu jsem chtěla změnit i péči o vlasy, které mi zbyly. Nečekejte, že přes noc vše ustane, ani to, že šampon samotný vyřeší větší vnitřní problém. Musím ale říct, že jsem vypotřebovala celé balení (které mi vydrželo cca 6 týdnů - na obalu je uvedeno, že výsledky se právě po přibližně 6 týdnech dostaví) a myslím si, že mi i šampon pomohl. Vypadávání vlasů se uklidnilo, šampon pěkně pění a hezky vlasy vyčistí, ale přehnaně nevysuší. Určitě proto doporučuji zkusit kromě změn v životním stylu i tento šampon, sama už používám druhé balení
    Martina Š.
    3. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. Tento sampon muzu doporucit.Vlasy po nem nemam zplyhle ale nadychanejsi,pokozka hlavy nesvedi,vlasy mi ohodne min vypadavaji.Urcite zakoupim znovu 👍
    Renata
    21. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?
  10. zatím jsem nezačala používat
    Vlaďka S.
    10. června 2020
    Byla recenze užitečná?
    |
  11. S porovnáním se stav mých vlasů určitě zlepšil. Šampon mé vlasy zbaví perfektně přebytečného mazu, jsou lesklejší a pružnější.
    Líba
    5. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  12. Jsem zklamaná, vlasy mi hrozně vysušil :-( vůně a konzistence dobrá
    Adla
    10. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?
  13. Šampon se lehce nanáší a je příjemný. Zdá se mi ale, že trochu vysušuje vlasy. Proto střídám se šamponem na barvené vlasy.
    Johana
    3. října 2019
    Byla recenze užitečná?
  14. Skvěle působí na mé vlasy, jsou o poznání lesklejší, pevnější, méně vypadávají a krásně voní.
    Veronika S.
    30. března 2019
    Byla recenze užitečná?