Přejít na hlavní obsah
Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa parfémovaná voda pro ženy

Recenze Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa

parfémovaná voda pro ženy

Buďte svůdně tajuplná. Parfémovaná voda pro ženy Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa vás zahalí do závoje dechberoucí vůně, která nenechá nikoho ve vašem okolí klidným. A protože budete tajuplná, vůbec nemusíte prozrazovat, čím tak nádherně voníte, až se vás budou ptát. A vsaďte se, že se ptát budou.

Koupit

Buďte svůdně tajuplná. Parfémovaná voda pro ženy Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa vás zahalí do závoje dechberoucí vůně, která nenechá nikoho ve vašem okolí klidným. A protože budete tajuplná, vůbec nemusíte prozrazovat, čím tak nádherně voníte, až se vás budou ptát. A vsaďte se, že se ptát budou.

Koupit

Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa recenze20

4.5
34
8
6
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. uzasna vona
    Kopie recenze od Lea z notino.sk
    8. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
  2. Prekrasny parfém Vôňa ako s raja ❤
    Kopie recenze od Aneta z notino.sk
    23. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  3. Slabá vydrž
    Kopie recenze od Ivana K. z notino.sk
    13. června 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Koupě bez zkoušení...okolí voní,já ji ještě dám šanci....
    Helena B.
    7. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  5. Odporúčam,nádherná vôňa
    Kopie recenze od Miška z notino.sk
    23. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  6. vôňa je trochu sladká, ale je skvelá
    Kopie recenze od Erika S. z notino.sk
    13. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  7. Tato vůně mě nenadchla. Je sytá, teplá, sladká a vykukuje z ní pačuli, což mi neskutečně vadí. Mám ráda silné, plné vůně, a mohou být i sladké. Tady bohužel celý dojem kazí jakýsi ocásek. Flakon je těžký a široký. Špatně se drží v jedné ruce a ještě hůře se ovládá aplikátor. Nemohu doporučit, i když jiné vůně tohoto autora jsou dobré.
    Gabriela V.
    6. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  8. Je to úžasná vôňa, v tajomnom, čiernom flakóne, vôňa vydrží dlho (ešte večer na mne voňajú šaty) nie je vtieravá, dodáva pocit temer "princeznovský", cítim sa v nej veľmi dobre a dodáva mi dokonca sebavedomie. 💙🖤❤
    Kopie recenze od Ľubica L. z notino.sk
    9. listopadu 2020
    Byla recenze užitečná?
  9. Vôňa je krásna, na môj vkus veľmi ovocná, cítim tam hlavne černice, maliny, a preto si myslím, že je skôr na jar/leto. Aj keď mám rada intenzívnejšie vône, táto sa mi veľmi zapáčila. Výdrž je super.
    Kopie recenze od Daniela z notino.sk
    28. října 2020
    Byla recenze užitečná?
  10. tuto vůni jsem měla jako vzorek, a musím říct že po 2 použití jsem se do ní úplně zamilovala, je velmi okouzlující trochu sladoucka ale ne moc a do toho ty krásné Tony co tam jsou je úžasna, je trochu těžká více asi na podzim zimu a noční zábavu. velmi dobrá výdrž za mě určitě ano 🥰🥰
    Lenka
    18. července 2020
    Byla recenze užitečná?
  11. Signorinu používam už dlho, patrí medzi moje TOP vône a som s ňou spokojná. Veľmi príjemná aj pre okolie vždy poteší otázka aký parfém používam a pochvala, že krásne voniam... Čo sa týka nákupu cez Notino super, doteraz vždy dodanie a termín zaslania v pohode a cena je najlepšia.
    Kopie recenze od Janka M. z notino.sk
    15. června 2020
    Byla recenze užitečná?
  12. Krásna vôňa !
    Kopie recenze od Martina B. z notino.sk
    25. února 2020
    Byla recenze užitečná?
  13. Krásna vôňa, ktorá dlho vydrží.
    Kopie recenze od Tatiana z notino.sk
    3. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?
  14. super, krásná vůně
    Maritna F.
    2. prosince 2019
    Byla recenze užitečná?
  15. Signorina - tak to se hodnotí samo. Značku znám velice dobře a vždy jsem spokojená. Luxusní obal a skvělá výdrž.Chtěla jsem ji jako dárek,ale ještě váhám...možná si ji nechám.
    Hana G.
    18. října 2019
    Byla recenze užitečná?
  16. Dosť slabá vydrz
    Kopie recenze od Jana z notino.sk
    31. srpna 2019
    Byla recenze užitečná?
  17. výborná!
    Kopie recenze od radka z notino.sk
    28. srpna 2019
    Byla recenze užitečná?
  18. Určite odporúčam kúpiť aj na slepo Som maniacka do vôní a táto je cenovo tak na tom ako niektoré 80 e. A rovnako s vydrzou cítim ju celkom dlho. Čiže odporúčam Nádherná a vôbec nie tuctova Určite si ju kúpim ešte
    Kopie recenze od Majka z notino.sk
    11. dubna 2019
    Byla recenze užitečná?
  19. Parfém pro statecnou a dospelou ženu. Není zajímava
    Alicja
    4. února 2019
    Byla recenze užitečná?
  20. Procházela jsem kolem parfumérie, kde byla akce na vybrané vůně a mezi nimi tato, zkoušela jsem jiný parfém, ale jak jsem máchla rukou, zacítila jsem tuto, hned jsem věděla, že ji musím mít, velice sladká vůně silnějšího rázu, déle vydrží. Mám ráda sladké vůně, lehké, tato mi přijde těžší, ale přesto mi voní
    Tereza H.
    31. prosince 2018
    Byla recenze užitečná?