Přejít na hlavní obsah
Salvatore Ferragamo F by Ferragamo Black toaletní voda pro muže

Recenze Salvatore Ferragamo F by Ferragamo Black

toaletní voda pro muže

Ať už se chystáte na slavnostní událost, nebo před sebou máte jen běžný pracovní den, toaletní voda pro muže Salvatore Ferragamo F by Ferragamo promění každý okamžik ve výjimečnou chvíli.

-20 %s kódem combi20
Kód zadejte v košíku
-20%
Koupit

Ať už se chystáte na slavnostní událost, nebo před sebou máte jen běžný pracovní den, toaletní voda pro muže Salvatore Ferragamo F by Ferragamo promění každý okamžik ve výjimečnou chvíli.

Koupit

Salvatore Ferragamo F by Ferragamo Black recenze20

4.4
14
6
1
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Prosím nekupujte ju, vonia ako veľkonočná voňavka plus citrus... veľmi ma sklamal S.F zas sa mi len potvrdilo, ze nič lacné pekne nevonia u mužských parfemoch
    Kopie recenze od Lusy z notino.sk
    26. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  2. Kúpil som ju na základe yt videí a recenzií no po pravde čakal som o dosť lepšiu vônu, niekto písal že je vínimočná svojov vônov no mne príde taka obyčajna ničím zaujímava keď niekto ale hlada svost za dobrú cenu odborúcam parfúm bentlay for man.
    Kopie recenze od Peter z notino.sk
    20. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  3. Perfektná vôňa, cítiť celý deň.. Na šatách aj po niekoľkých dňoch...
    Kopie recenze od Alex z notino.sk
    25. září 2021
    Byla recenze užitečná?
  4. Na začiatku velmi intenzivna,po hodinke sa krasne rozvinie a ma dost dlhu výdrz cca 5-6 hodin.Vônu charakterizuje zelene jablko,čierne korenie s fazula tonka.Za tu cenu nieje očom rozhodne sa oplati Mimochodom tuto vônu vytvoril Olivier Polge ktory momentalne robi pre Chanel .
    Kopie recenze od Attila z notino.sk
    27. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  5. Veľmi príjemné prekvapenie.Vonia presne ako moja obľúbená vôňa YSL la Nuit de l'homme.Trošku slabšia výdrž čo je dané tým,že je to EDT. Pekná netuctová vôňa za skvelú cenu!
    Kopie recenze od Milan z notino.sk
    24. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  6. Ešte jeden dosť dôležitý dodatok. Veľa mužských vôni, niekedy nie je až tak mužných a zvyknú ich používať aj ženy. Táto vôňa je úplne originálne mužná a je pre pravých mužov a džentlmenov. Je to fakt super vôňa, ktorá sa nedá ani slovami opísať. Dal som ju už ovoňať viacerým ženám a 80% z nich mi samé povedali, že to úplne super mužská vôňa a veľmi sa im páčila :-)
    Kopie recenze od Peter M. z notino.sk
    19. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  7. Pekná nevtierava vôňa Vhodná na cely rok Výdrž ešte neviem posúdiť lebo len dnes mi prišla ale prvý dojem pozitívny Za tie peniaze sa rozhodne oplatí
    Kopie recenze od Tomáš z notino.sk
    29. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  8. Super vůně.
    Martin
    2. listopadu 2020
    Byla recenze užitečná?
  9. Velice mužná vůně. Opening je dost agresivní až čistě alkoholový, což po 5-10 minutách odezní, poté převládá levandule smíchaná s pepřem a ambrou. Ideální na denní nošení převážně na podzim. Výdrž je dostačující, přibližně 4-5h
    Vlastimil
    2. října 2020
    Byla recenze užitečná?
  10. Velmi příjemná vůně. Poměr ceny a výkonu jeden z nejlepších, co můžete dostat. Na EDT slušná výdrž. Levandule to hodně změkčuje a z mého hlediska lze tohle rozhodně nosit i do kanceláře, úplně v pohodě, jen to na sebe nesmíte vylít celé :D, ráno 5x stříknete a na dopoledne máte vystaráno, za cca 4 hodiny je to celé pryč. Tahle vůně a Bentley je takovej start do světa kvalitních vůní :)
    Jirka
    13. října 2019
    Byla recenze užitečná?
  11. Krasna vona, ale strasne kratka!!!!! Neodporucam
    Kopie recenze od Peter z notino.sk
    12. září 2019
    Byla recenze užitečná?
  12. Krásná mužská vůně noporucuji skvělá cena
    Pavla
    21. srpna 2018
    Byla recenze užitečná?
  13. Rozhodně mužná a silná vůně,věková kategorie 25-30+.....na EDT skvělá výdrž.... opening v zajetí levandule 10/10,pepře a ambry pomalu se rozkladá do jemně sladka...Zimní outdoor zaležitost rozhodně ne indoor a rozhodně ne na léto - to by jste mohli někoho zabít ...výdrž solidních 4-6 hod. celkové hodnocení 7.5/10
    Tomáš
    2. prosince 2017
    Byla recenze užitečná?
  14. príjemná,mierne korenistá s pomerne dlhou výdržou,veľmi dobrý pomer cena-kvalita,kto si ju zaobstará,neoľutuje
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    14. listopadu 2017
    Byla recenze užitečná?
  15. Parfumy a veľmi dobrá naozaj ako cena
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    8. listopadu 2016
    Byla recenze užitečná?
  16. Toto je tak zvlastna vona na popis , ze neviem ako ju opisat , ale pokusim sa.Zo zaciatku uplna sila , neskutocna sila , ktora vas dostane ! Plna muzskosti svalov atd .. vsecko co symbolizuje muzskost , vhodnejsie od30 a viac.A potom prijemne sa rozvinie a je to nadherne muzska vona , ktora sa paci kazdej zene ...
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    21. července 2016
    Byla recenze užitečná?
  17. Skvělá vůně, kterou jsem si oblíbil, i když ji nyní používám spíše jako záložní.
    Tomáš
    18. července 2016
    Byla recenze užitečná?
  18. Kto má rád, klasické mužské, plné, silnejšie vône, nebude sklamaný. Vôňa najprv "udrie" do nosa, ale potom sa príjemne rozvinie a je neodolateľná:-) Som veľmi spokojný.
    Kopie recenze od Marek z notino.sk
    15. prosince 2015
    Byla recenze užitečná?
  19. Som maximálne spokojný.., neviem čo viac dodať...
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    10. prosince 2015
    Byla recenze užitečná?
  20. Skvela vona
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    8. září 2015
    Byla recenze užitečná?