Přejít na hlavní obsah
Saloos Květinová Voda Levandule 100% Bio levandulová voda

Recenze Saloos Květinová Voda Levandule 100% Bio

levandulová voda

Trápí vás pleť se sklonem k akné, lupénce nebo ekzému? Zklidnění, tonizaci a důkladné čištění problematické pleti vám poskytne levandulová voda Saloos Květinová Voda Levandule 100% Bio. Voda je složená ze 100% levandule lékařské, která je známým pomocníkem na akné a mastnou pleť. Zamilujete si ji také jako sprej do vlasů pro snadné rozčesávání nebo jako zklidňující sprej po spálení nebo holení. 

108s kódem skincare
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Trápí vás pleť se sklonem k akné, lupénce nebo ekzému? Zklidnění, tonizaci a důkladné čištění problematické pleti vám poskytne levandulová voda Saloos Květinová Voda Levandule 100% Bio. Voda je složená ze 100% levandule lékařské, která je známým pomocníkem na akné a mastnou pleť. Zamilujete si ji také jako sprej do vlasů pro snadné rozčesávání nebo jako zklidňující sprej po spálení nebo holení. 

Koupit

Saloos Květinová Voda Levandule 100% Bio recenze20

4.9
47
3
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. používám jako repelent i toner obojí funkční
    Anna
    17. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. 100% levandulova voda. Prijemne na pleti. Jiz nekolikate baleni. Doporucuji na akne.
    JanaK
    29. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Květinové vody miluji a tahle moc příjemně voní a je uklidňující.
    Katka
    16. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Krásně voní jak levandule
    Lucie
    15. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. Navozuje příjemné usínání
    Miloslava N.
    14. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Upokojuje mi pokožku, hlavne ak sú zapálené miesta. Odporúčam .krásna vôňa
    Kopie recenze od Nikoleta Š. z notino.sk
    28. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Oblíbený produkt
    Kačka
    26. září 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Osvěžující, s bylinkovou vůní a ihned po aplikaci je pleť suchá (ve významu, že se nemastí) a hezky vypnutá. Za mě jen spokojenost
    Simona B.
    2. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Hezky pleť dočistí a připraví ji na další péči a příjemně osvěží. Moji velmi citlivou pleť nijak nedráždí a nezhoršuje akné, takže moc doporučuji.
    Hana
    29. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
  10. S výrobkem jsem spokojená, jelikož splnil má očekávání. Pleť je po aplikaci svěží a pripravena na krém nebo sérum.
    Gabriela P.
    1. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Strasne mi to pomohlo s akne a plet je hydratovana. Jsem velmi spokojena doporucujii❤️
    Anonym
    17. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  12. Mám ráda přírodní produkty, tato voda mi však bohužel na obličej moc nevyhovuje, mou pleť spíše vysušuje. Jinak příjemně voní a aplikace rozprašovačem je fajn. Určitě ji spotřebuji, znovu už ale nekoupím.
    Lucie
    28. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  13. Mám již druhé balení. Jsem velmi spokojená.
    Hana V.
    22. července 2021
    Byla recenze užitečná?
  14. Stále hledám levnější náhradu za Dr. Hauschka clarifying toner, který má mimochodem také zvláštní parfemaci...Ale tohle smrdí jako chlapské zapařené ponožky :(
    Lenka K.
    24. června 2021
    Byla recenze užitečná?
  15. Levandulová voda je opravdu skvělá. Mám citlivou pleť se sklonem k ekzémům. Krásně pleť zklidní a zhydratuje, dobře se používá. Nastříkám jako mlhu přímo na obličej, potom nanesu krém nebo olejíček. Jediné, co bych vytkla, je vůně. Levanduli mám moc ráda, ale při nanášení vody na obličej úplně pěkně nevoní. Nevím, čím to je, spíše ale smrdí. Jinak jsem ale velmi spokojená, určitě zařazuji do mé péče o pleť.
    Eva O.
    8. února 2021
    Byla recenze užitečná?
  16. nič s ňou nepokazite ale nerobi ani zazraky s pleťou. Taky neutrál. Použivam skôr na upokojnenie pokožky po čistení pleti.
    Kopie recenze od Simona K. z notino.sk
    27. května 2020
    Byla recenze užitečná?
  17. Nemohu vynachválit!
    Klára
    23. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  18. Používam ju ako tonikum, na čistenie pleti a niekedy si len tak streknem, krásne vonia a osviežuje.
    Kopie recenze od Jana z notino.sk
    8. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  19. Miluju tuto vodu, je uklidňující na zarudlou, podrážděnou pleť. Používám ji ráno před líčením a také na make-up místo fixačních sprejů. Také večer před spaním uklidňuje. Kupuji různé druhy opakovaně.
    Martina
    14. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?
  20. Díky levandulové vodě je moje pokožka tak svěží a čistá. Doporučuji to opravdu všem vyzkoušet, opravdu stojí za nákup.
    Dana
    14. listopadu 2019
    Byla recenze užitečná?