Přejít na hlavní obsah
Saffee Cleansing Facial Wash Gel čisticí gel pro suchou až citlivou pleť

Recenze Saffee Cleansing Facial Wash Gel

čisticí gel pro suchou až citlivou pleť

Mycí gel pro čištění suché a citlivé pleti bez podráždění

360s kódem skincare
Kód zadejte v košíku
-20%
Koupit

Mycí gel pro čištění suché a citlivé pleti bez podráždění

Koupit

Saffee Cleansing Facial Wash Gel recenze20

4.9
52
1
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Mala som príležitosť vyskúšať vzorku daného gélu a sa mí zdá ze výsledok po umývaní bol lepši ako teraz po zakupeni celeho balenia... položka bola hladsia a celkovo vyzerala krajšie, a teraz nevidím nejaké výnimočné zmeny po umývaní.
    Kopie recenze od Tetiana z notino.sk
    26. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. jemny cistiac gel, ktory lahko peni a skvele cisti, nedrazdi ani velmi citlivu plet so sklonom k rosacei, ktorou trpim, odporucam 10/10
    Kopie recenze od KK z notino.sk
    23. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Mám naprosto stejný pocit jako slečna či paní přede mnou.Vzoreček mi učaroval,ale po zakoupení balení nejsem takto spokojená,dokonce mi začali i kožní problémy jako jsou pupínky,nebo začervenání pleti a to opakovaně.Když jsem gel párkrát nepoužila,potíže vždy odezněli
    Milena
    18. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Objednala jsem na základě vyzkoušeného vzorečku. Vzoreček super, pleť vypadala krásně čistá a vypnutá. Po zakoupení celého balení se mi zdá výsledek slabší.
    Romana
    15. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Kúpila som mojej dcére , ma 14 a je s ním spokojná .
    Miroslava
    1. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. Gel krásně odlíčí a nijak nedráždí pleť. Je super že nemá výraznou parfemaci.
    Kateřina C.
    31. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  7. Vyčistí krásně pokožku, pokožka po aplikaci zůstává krásně hebká. Koupil jsem mamince trápí ji suchá pleť, a je velmi spokojená.
    Zbyněk
    31. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  8. Pokud uprednostnujete cisteni s vodou, toto je idealni produkt.Pouzivam se sonickym kartackem, plet je krasne vycistena a hydratovana.
    Valerie
    31. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  9. Perfektný čistič, mám suchú a citlivú pokožku. Teší ma že je bez parfumacie a teda pleť ani oči vobec nedráždi. Krásne vyčistí pleť a nevysuší
    Kopie recenze od Nikoleta A. z notino.sk
    30. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  10. Za mňa momentálne najlepší čisiaci gél. nesmierne mi vyhovuje to ako je hútny a vezme so sebou všetko čo mu stojí v ceste :) teda aspoň na pleti :)
    Kopie recenze od Jan H. z notino.sk
    30. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  11. Multifunkčný produkt, ktorý výborne odlíči a zároveň pleť vyčistí :) Chválim, že je bez parfumácie.
    Kopie recenze od Anastázia P. z notino.sk
    30. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  12. Jemný lehký gelík, který krásně vyčistí a zklidní pleť. Oceňuji, že je bez výrazné parfemace, určitě pořídím znovu. :)
    Ivana D.
    29. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  13. super jemný čistící gel. určitě pořídím zase
    Natalie L.
    29. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  14. Na tento produkt jsem se velice těšila , protože mi v řadě Saffee chyběl . Jsem ráda , že se tento gel podařil a pleť opravdu hezky vyčistí .
    Zuzi
    28. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  15. výborný čistič pleti. pleť krásně vyčistí
    Martina
    28. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  16. Gel se snadno nanáší, krásně pění a velice dobře vyčistí pleť. Doporučuji vyzkoušet
    Blanka
    28. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  17. Skvěle čistí a nevysušuje,doporučuji.
    Erika C.
    27. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  18. Kdo ma rad neparfemovanou kosmetiku tak urcite doporucuji, gel je husty a krasne vycisti plet.
    Anežka
    27. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  19. Super čistící gel. Pleť vyčistí do hloubky a hydratuje.
    Zuzana T.
    25. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  20. Super šetrný gel, který opravdu dobre vyčistí pleť. Mohu jen doporučit!
    Sabina H.
    23. března 2023
    Byla recenze užitečná?