Přejít na hlavní obsah
RYOR Koenzym Q10 oční krém

Recenze RYOR Koenzym Q10

oční krém

Oční okolí je jednou z nejnáchylnějších oblastí k brzkému vzniku vrásek. Na to, začít s optimální anti-age péčí, tak není nikdy brzy. Oční krém RYOR Koenzym Q10 je vhodný zejména pro pleť ve věku 30+. Výrazně zpomaluje proces jejího stárnutí a pomáhá ji zvláčňovat a vypínat.

117s kódem skincare
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Oční okolí je jednou z nejnáchylnějších oblastí k brzkému vzniku vrásek. Na to, začít s optimální anti-age péčí, tak není nikdy brzy. Oční krém RYOR Koenzym Q10 je vhodný zejména pro pleť ve věku 30+. Výrazně zpomaluje proces jejího stárnutí a pomáhá ji zvláčňovat a vypínat.

Koupit

RYOR Koenzym Q10 recenze20

4.5
33
6
4
3
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Nejlepší krém na oční okolí co znám, používám dlouhodobě a jsem moc spokojená. Navíc cena potěší.
    Petra B.
    5. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Hodně krému za příznivou cenu. Na otoky určitě působí. Zda funguje i na vrásky jsem pohužel nepoznala.
    Beáta M.
    8. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Lahký a príjemný
    Kopie recenze od Gabriela F. z notino.sk
    26. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Dobrý oční krém,oči nepálí a vrásky jsou jemnější.
    Helena Z.
    23. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Skvělý výrobek za výbornou cenu. Lehký, dobře se vstřebáva a dlouho hydratuje. Nedráždí.
    Lenka
    10. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  6. Jeden z mých nejoblíbenějších očních krému, používám už několik let!
    Alena V.
    1. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. kupujem ho rok. je uzasny.hned po tyzdni vidno vysledok.
    Kopie recenze od Martina z notino.sk
    15. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Pre mna vyhovujeci krem, rychlo sa vpije, zbytocne nemasti pokozku.
    Kopie recenze od Eva z notino.sk
    9. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  9. Mám velmi citlivé oční okolí a tento krém mě bohužel štípe. I přes to však pokožku zvláční a hydratuje.
    Petra
    19. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?
  10. Krem je na koži príjemný, rýchlo sa vstrebe. Mňa však štípal v očiach počas celého dňa. Už si ho znova nekúpim.
    Kopie recenze od Kaya z notino.sk
    4. září 2021
    Byla recenze užitečná?
  11. kvalitný očný krém za priaznivú cenu, som spokojná, je príjemný na pokožke, dobre sa vstrebáva, príjemne vonia a okolie očí je po celý deň aj noc hydratované
    Kopie recenze od Denisa A. z notino.sk
    18. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  12. Krém je mi příjemný, ale bohůžel se mi trošku dostává do očí. Neštípe. Používám i na obličej.
    Dagmar
    4. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  13. Příjemný krém, neštípe, nepálí. Na promazání očního okolí fajn za tu cenu. Na vrásky účinek nemá.
    Ivana
    28. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  14. Štípe pokožku kolem očí. Moc levný obal, ochranná folie se nedala odstranit kompletně. Používám na celý obličej a vyhýbám se oblasti kolem očí. Na to jak je levný, ano za to nestojí
    Anna
    25. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  15. Lehký krém, hydratační, nemastný. Používám ráno před líčením. Za chvilku se vsákne a můžu použít tužku na oči, aniž by se rozpila. Na noc používám noční sérum se sněžnou řasou od stejné značky. Vrásky sice neredukuje, ale je mi příjemný.
    Romana
    5. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  16. Po 14 dnech pouzivani, se mi objevila alergicka reakce. Vypadalo to nadejne ale bohuzel.
    Kristýna
    2. listopadu 2020
    Byla recenze užitečná?
  17. Příjemný
    Dagmar Š.
    30. září 2020
    Byla recenze užitečná?
  18. Zatím nejlepší oční krém co jsem kdy použila. Sice se nejedná o mou věkovou kategorii, (píší na pleť 30+,) ale i tak cítím že po nanesení krém jemně vypíná a vyhlazuje. Určitě vyzkouším i jiné produkty této značky
    Eliška T.
    9. září 2020
    Byla recenze užitečná?
  19. Nedoporucuji, na strankach zde a ani na ryor jsem nenasla zminku o parfumizaci, rozhodne nevhodne pro citlivou plet. Nastesti neni v prilis vysoke koncentraci a nevhodne latky jsou az na konci seznamu. Stejne je tento krem velkym zklamanim. Pokud ma nekdo citlivou pokozku, zde je cele slozeni: Aqua, Persea Gratissima Oil, Isopropyl Myristate, Glycerin, Oleyl Hydroxyethyl Acrylate, Squalane, Polysorbate 60, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Ubiquinone, Panthenol, Phenoxyethan, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Parfum, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Hexyl Cinnamal, Benzyl sSalicylate, Benzyl Benzoate, Citronellol, Citral
    Vl
    30. června 2020
    Byla recenze užitečná?
    |
  20. Za mě je to dobrý krém na mladší pleť(já 25) a stačí mi na noční regeneraci, hydrataci. Předtím jsem měla první krem oční od Alverde, ale tento mnohem více vyživuje oční okolí a cítím že ta pleť je kvalitnější. Balení je gigantické a vydrží určitě dlouho. Mám i ten gel od Ryoru na unavené oči ale tento krémík je lepší-výživnější.
    Lenka K.
    23. června 2020
    Byla recenze užitečná?